pomoooć, treba mu vremenaaa....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

KPNCTNJAH

#26 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by KPNCTNJAH »

Da nisi hodala s Koketom.. i njemu treba vremena...
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#27 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by Picajzla »

brecicka wrote:e ovako: u vezi smo godinu dana, svih ovih godinu dana nam je bilo stvarno super, ništa jedno drugom ne branimo, ekipu nismo zapostavili itd. i sve je bilo super do prije nekoliko, počeli smo se viđati samo jednom tjedno ( a inače smo se viđali svako 2-3 dana), i on meni kaže neki dan kako se moramo vidjeti i pričati o nama,vidjeli smo se prije dva dana i rekao mi je kako me voli, ali mu treba vremena da razmisli o nekim stvarima. pitala sam ga da mi kaže o čemu ali nije htio reći, čak sam ga pitala i ima li neka druga i to je negirao, čak mi je se i rasplakao, ali nije odustajao od namjere da mu treba vremena. e sada; šta da ja radim, prošla su dva dana, nismo se vidjeli ni čuli, da li da mu se javim ili da ga pustim?? pomoziteeee :sad:
Pusti ga, treba covjeku vremena.
Mozda si mu dosadila uvidio da to sa tobom nije ono pravo cemu se nadao pa ne zna kako da pekinete. Pusti ga, nista se ne javljaj.
gnjev

#28 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by gnjev »

Treba mi vremena . Pa uvijek mi je prva asocijacija bila sacekaj da vidim mogul ja bolje od tebe a ako propadne eto me nazad . U suprotnom hasta la vista bejbe
ema_

#29 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by ema_ »

6 muških forumaša na ovoj temi jednoglasno je reklo istu stvar. Ako ti je stalo do tebe, uradi ono što ti je rekao - ostavi ga na miru.

Želim ti brz oporavak od veze i prebolijevanje :) .
Amy82

#30 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by Amy82 »

Garant ce ga nazvat...ali hajd bice joj lakse kad se sama uvjeri. Mozda bolje nego da ceka da se on javi. U svakom slucaju, ne daj da te zavlaci supljom pricom, ukoliko ga stvarno nazoves. Ja sam ubijedjena da mi zene uvijek znamo sta se desava, samo nam treba malo vremena da poslusamo intuiciju...i ja od srca zelim da ne das da te slomi jedno lose iskustvo i da brzo to sve prebrodis...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
AstorH

#31 pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by AstorH »

Jaranice prevario te.
I kakvo davanje vremena nema tu nikakvog davanja vremena nije mu izostao ciklus pa da mu se da vremena.Godinu dana skupa tu se nema sta nasamo razmisljat, tu se razmislja u dvoje.

Sent from my iPad using Tapatalk
Capajebo

#32 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by Capajebo »

Levat, il' te je prevario, il' pokusava sa drugom.
Zato se ne javljati, i ako se on slucajno javi posaljes u mp3 ili kulturno, k'o sa dalekim rodjakom, popricas sa njim i das mu do znanja da je se zajeb'o :D
McMoy

#33 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by McMoy »

Klin se klinom izbija... :oops: :D
Capajebo

#34 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by Capajebo »

McMoy wrote:Klin se klinom izbija... :oops: :D
Glavna izjava psihicki i emocionalno nestabilnih osoba :D :mrgreen: :run:
McMoy

#35 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by McMoy »

Capajebo wrote:
Naprotiv. Poenta je da ona ne treba cmizdriti i razbijati glavu, nego krenuti u akciju.
Ovo "akciju" sam namjerno izdvojio, jer znam da će ponovo biti pogrešno shvaćeno.
Capajebo

#36 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by Capajebo »

McMoy wrote:
Capajebo wrote:
Naprotiv. Poenta je da ona ne treba cmizdriti i razbijati glavu, nego krenuti u akciju.
Ovo "akciju" sam namjerno izdvojio, jer znam da će ponovo biti pogrešno shvaćeno.
Klin se klinom > momak se lijeci drugim momkom, cura drugom curom, jel tako? :)
To je samo bjezanje od problema, a ne rijesavanje tog problema, i jedan od kvalitetnijih oblika licemjerstva i kukavicluka u ljudima. Cim malo zagusti, hop drugi-a ;-)
gnjev

#37 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by gnjev »

Sve se to mora odbolovat. Kakav drugi kakvo sto.
McMoy

#38 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by McMoy »

Capajebo wrote: Klin se klinom > momak se lijeci drugim momkom, cura drugom curom, jel tako? :)
To je samo bjezanje od problema, a ne rijesavanje tog problema, i jedan od kvalitetnijih oblika licemjerstva i kukavicluka u ljudima. Cim malo zagusti, hop drugi-a ;-)
Suviše pojednostavljujete stvari mladi kolega. Da ste u mojim godinama, znali biste da akcija može podrazumijevati nešto sasvim drugo. Mlada dama treba krenuti u akciju da raščisti situaciju, da bude odlučna i da ne dozvoli sebi da je neko tamo neograničeno zavlači. Treba da krene u akciju kako ne bi bila žrtva tuđe greške.... :kakoste:
AstorH

#39 pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by AstorH »

McMoy wrote:
Capajebo wrote:
Ne moze ona odma u akciju ic jer je emotivno navezana na ovog o kojem prica.Njoj ni jedan muskarac trenutno ne bi odgovarao i njoj uopce nije sada do akcije niti seksualne niti emotivne.Ona ima emotivnu blokadu koja ce se otkloniti vremenom, a nikakvom akcijom ili novim vezivanjem.Izazvala bi kontraefekat i usla u dublje probleme.To se ne rjesava tako.

Last edited by AstorH on 24/03/2014 00:51, edited 1 time in total.
McMoy

#40 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by McMoy »

Ama, ne radi se o traženju drugog!! :twisted:
Kroksica

#41 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by Kroksica »

:lol:
Capajebo

#42 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by Capajebo »

McMoy wrote:
Capajebo wrote: Klin se klinom > momak se lijeci drugim momkom, cura drugom curom, jel tako? :)
Suviše pojednostavljujete stvari mladi kolega. Da ste u mojim godinama, znali biste da akcija može podrazumijevati nešto sasvim drugo. Mlada dama treba krenuti u akciju da raščisti situaciju, da bude odlučna i da ne dozvoli sebi da je neko tamo neograničeno zavlači. Treba da krene u akciju kako ne bi bila žrtva tuđe greške.... :kakoste:
To da, da sama odluci i prihvati da je to to, cak i ako se on javi da nema "pomirenja". Nakon toga se mora malo i patiti, jebiga nismo od kamena, ali se nakon nekog vremena podjes osjecati bolje i gledati ispred sebe, a ne iza sebe. Ako to mislis pod akcija onda se u potpunosti slazem sa tobom :kravata:
gnjev

#43 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by gnjev »

Radi se o potapanju splavova
AstorH

#44 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by AstorH »

McMoy wrote:Ama, ne radi se o traženju drugog!! :twisted:
Okejj.Sta sad ti mislis da shrvan covjek sjeban od nekoga u koga je vjerovao moze sad tako skocit u neku akciju i rjesit sad sve to.Lako je to pricat.Da si na njenom mjestu presavijao bi se po podu od muke kao i ja i peti deseti koji iskreno voli.

Objektivni navijac

#45 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by Objektivni navijac »

Kad sam vidio naslov,pomislio sam : Treba mu vremena da svrsi :D :D :D Pa rekoh da dam kakav savjet :D
Kada ono nista,klasika. Ma ,ima drugu i trecu.Trazi ti sebi selameta :D
McMoy

#46 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by McMoy »

Ako ON ima problema i ne želi ih podijeliti sa njom i plus ON njoj kaže "de ti sačekaj da ja nešto razmislim".... :shock: :?
Oprostite, ali meni to dobro tukne na situaciju da on nju potcjenjuje i iskorištava.
A, to što ste vi (neki/e) pomislili da ona sad u očaju ide tražiti nekog drugog.... to niti bih njoj preporučio, a ne bi bilo pošteno ni prema tom nekom trećem muškarcu.
fatamorgana

#47 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by fatamorgana »

Objektivni navijac wrote:Kad sam vidio naslov,pomislio sam : Treba mu vremena da svrsi :D :D :D
A ja da mu se digne ....
fatamorgana

#48 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by fatamorgana »

Objektivni navijac wrote:Kad sam vidio naslov,pomislio sam : Treba mu vremena da svrsi :D :D :D
A ja da mu se digne ....
AstorH

#49 Re: pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by AstorH »

McMoy wrote:Ako ON ima problema i ne želi ih podijeliti sa njom i plus ON njoj kaže "de ti sačekaj da ja nešto razmislim".... :shock: :?
Oprostite, ali meni to dobro tukne na situaciju da on nju potcjenjuje i iskorištava.
A, to što ste vi (neki/e) pomislili da ona sad u očaju ide tražiti nekog drugog.... to niti bih njoj preporučio, a ne bi bilo pošteno ni prema tom nekom trećem muškarcu.
Da, upravo tako.

AstorH

#50 pomoooć, treba mu vremenaaa....

Post by AstorH »

Sjecam se slicne situacije kad mi je zenska rekla - ti zasluzujes bolju. I ja govorim o cemu ti pricas.Kaze treba mi vremena.Reko za sto ti treba vremena,kaze za sve u vezo nas. I ja upro da saznam sta je, kakvo sakrivanje kakve tajne i misterije, ona pocela plakat.Jebiga tu je sve jasno.Prevara.Nema se tu sta puno mudrijat.Jebeno mi bilo skroz.(3god bili u vezi)
Generalno yebene su to situacije.Godinu ipo mi trebalo za drugu vezu.

Post Reply