Ma kaze covjek da mu je hitno pa reko nema vremena za mjerenjelejla_usa wrote:Drugi put, dva puta mjeri, pa onda rezi.Dirty Harry wrote:Skontah da radi, brzo sam se ispravio
Pomoc u EXCELU!!!!---HITNO!!!!!!!!!!!
Moderator: Benq
- Dirty Harry
-
ibrik
Ma nije frka za kaficu, samo mi je lejla_usa podaleko, ali cim dodje u SA neka se javi i dobija sta zazelifunaki wrote:Ja sa strane ovo gledam, kontam sad ce kafe biti, a on ''hvala'' i ode...ibrik wrote:Fercera ovaj lejlin prijedlog, pronasao sam to i na netu...HVALA VAM PUNO NA POMOCI!!!!!!!!!!!!
-
lejla_usa
Pazi sta govoris... Naci cu ja tebe! Eto me za dvije sedmice, a treba mi nova dzezva.ibrik wrote:Ma nije frka za kaficu, samo mi je lejla_usa podaleko, ali cim dodje u SA neka se javi i dobija sta zazelifunaki wrote:Ja sa strane ovo gledam, kontam sad ce kafe biti, a on ''hvala'' i ode...ibrik wrote:Fercera ovaj lejlin prijedlog, pronasao sam to i na netu...HVALA VAM PUNO NA POMOCI!!!!!!!!!!!!![]()
- Dirty Harry
Ma ja a mi ostali .... ko nas j.... pa ti pomozi nekom.lejla_usa wrote:Pazi sta govoris... Naci cu ja tebe! Eto me za dvije sedmice, a treba mi nova dzezva.ibrik wrote:Ma nije frka za kaficu, samo mi je lejla_usa podaleko, ali cim dodje u SA neka se javi i dobija sta zazelifunaki wrote: Ja sa strane ovo gledam, kontam sad ce kafe biti, a on ''hvala'' i ode...![]()
-
funaki
Eto, sad se vi ''skontajte''lejla_usa wrote:Pazi sta govoris... Naci cu ja tebe! Eto me za dvije sedmice, a treba mi nova dzezva.ibrik wrote:Ma nije frka za kaficu, samo mi je lejla_usa podaleko, ali cim dodje u SA neka se javi i dobija sta zazelifunaki wrote: Ja sa strane ovo gledam, kontam sad ce kafe biti, a on ''hvala'' i ode...![]()
a ja
-
lejla_usa
funaki wrote:Eto, sad se vi ''skontajte''lejla_usa wrote:Pazi sta govoris... Naci cu ja tebe! Eto me za dvije sedmice, a treba mi nova dzezva.ibrik wrote: Ma nije frka za kaficu, samo mi je lejla_usa podaleko, ali cim dodje u SA neka se javi i dobija sta zazeli![]()
![]()
![]()
![]()
a ja
-
konyan
A mi odlazimo kuci praznih dzepovaDirty Harry wrote:Ma ja a mi ostali .... ko nas j.... pa ti pomozi nekom.lejla_usa wrote:Pazi sta govoris... Naci cu ja tebe! Eto me za dvije sedmice, a treba mi nova dzezva.ibrik wrote: Ma nije frka za kaficu, samo mi je lejla_usa podaleko, ali cim dodje u SA neka se javi i dobija sta zazeli![]()
- Dirty Harry
Ne mEre. Ohladice selejla_usa wrote:funaki wrote:Eto, sad se vi ''skontajte''lejla_usa wrote: Pazi sta govoris... Naci cu ja tebe! Eto me za dvije sedmice, a treba mi nova dzezva.![]()
![]()
![]()
a ja
Ma nemoj plakati Prljavi. Poslacemo ti jednu dzezvu postom. MoRe?
Salim se ja malo, samo vi kaHvenisite,a pomoci cu ja ako mognem opet.
-
ibrik
Cuj samo dzezva, skromne zahtjeve imaslejla_usa wrote:Pazi sta govoris... Naci cu ja tebe! Eto me za dvije sedmice, a treba mi nova dzezva.ibrik wrote:Ma nije frka za kaficu, samo mi je lejla_usa podaleko, ali cim dodje u SA neka se javi i dobija sta zazelifunaki wrote: Ja sa strane ovo gledam, kontam sad ce kafe biti, a on ''hvala'' i ode...![]()
A sto se ostalih tice nije problem da organizujemo tu kaficu, ali posto je lejla dala najprihvatljivije rjesenje s njom bi nasamo trebao organizovati tu kaficu i uruciti joj dzezvu...ne znam treba li ti i mlin za kafu slucajno??
-
konyan
IbrikNova, poznati kompjuteras i zavodnik.ibrik wrote: Cuj samo dzezva, skromne zahtjeve imas![]()
A sto se ostalih tice nije problem da organizujemo tu kaficu, ali posto je lejla dala najprihvatljivije rjesenje s njom bi nasamo trebao organizovati tu kaficu i uruciti joj dzezvu...ne znam treba li ti i mlin za kafu slucajno??![]()
![]()
- Dirty Harry
Izgleda da je vrijeme da se ova tema prebaci na neki drugi podforum ...