Interesuje me nemogu nikako da nadjem snimak, prvog linka koji se emitova iz Holiday Inn-a nakon rata, gdje je razgovor vodjen izmedju Abdulaha Sidarana, Davorina Popovica i Gorana Bregovica koji se nalazio u Beogradu.
Molio bih nekoga ako zna za taj link na youtube da ga postavi bio bih veoma zahvalan.Hvala.
Pomoc!!!!
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2 Re: Pomoc!!!!
Kada se Goran zahvali Avdi, nakon što mu je ovaj održao govor u svom stilu, a Sidran mu, mrtav pijan, kaže: "Zahvali Allahu"Tercius wrote:Interesuje me nemogu nikako da nadjem snimak, prvog linka koji se emitova iz Holiday Inn-a nakon rata, gdje je razgovor vodjen izmedju Abdulaha Sidarana, Davorina Popovica i Gorana Bregovica koji se nalazio u Beogradu.
Molio bih nekoga ako zna za taj link na youtube da ga postavi bio bih veoma zahvalan.Hvala.
Na žalost, izgleda da nema.
-
neki
#3 Re: Pomoc!!!!
Nije iz Holiday Inn-a nego iz Estrade 
- Tercius
#4 Re: Pomoc!!!!
Hehehe e bash taj, ja to nisam gledao nego sinoc neka raja sjedila i naletimo na youtube talk show Ivana Ivanovica a gosti mu Nele i Kusturica, ono odron zivi kako ljudi nisko padaju, pa neko iz naftalina izvuce informaciju za taj link da se nekad emitovao poslje rata, eto greska je sto nije u Holiday Inn vec u Estradi 2 sata trazili po net-u al nema ga nigdje.Joj da je to nekako iskopat negdje.Kako god hvala, hehehe cuj zahvali Allahu, koji kralj.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#5 Re: Pomoc!!!!
Aha, to je snimano 1997, nekad u zimu čini mi se...neki stranci su to organizovali, da li onaj TVIN ili neka takva humanitarna produkcija. Sjećam se da je izašao i transkript cijelog razgovora u "Slobodnoj Bosni". Onako, opuštena atmosfera, Pimpek i Avdo sjede u "Estradi", Goran isto u nekoj birtiji u Beogradu. Sa obje strane linka se pijucka viski, samo što su Avdo i Pimpek očito već došli "pripremljeni"
. Pričali su o starim prijateljima, raspitivali se o onima sa obje strane, pričali razne anegdote...onako, sa puno sjete.
- branimir stulic
#6 Re: Pomoc!!!!
.. a kao kontraudar iz Bgd su pustili snimak sa utakmice koju je tadasnja SRJ igrala protiv nekoga, a na tekmi sarajevska raja - Brega, Cola, Raka.....
-
neki
#7 Re: Pomoc!!!!
Meni se cini da je to bilo krajem '96. Tv Most se zvao projekat i bilo je i drugih slicnih emisija u sklopu projekta i izmedju hrvatske i srbije i bih i srbije. Bilo na OBN-u, tadasnjem TVIN-u i reprizirali 16 puta. SRJ igrala protiv Ceske..
Joj kakvih gluposti se ja sjecam

Joj kakvih gluposti se ja sjecam
- branimir stulic
#8 Re: Pomoc!!!!
Nisi jedini... 
-
Pera Trta
#9 Re: Pomoc!!!!
Pa da, kraj '96 ili početak '97, i rekao sam da je u zimu nekad bilo.neki wrote:Meni se cini da je to bilo krajem '96. Tv Most se zvao projekat i bilo je i drugih slicnih emisija u sklopu projekta i izmedju hrvatske i srbije i bih i srbije. Bilo na OBN-u, tadasnjem TVIN-u i reprizirali 16 puta. SRJ igrala protiv Ceske..
Joj kakvih gluposti se ja sjecam![]()
Da, sjećam se tog snimka Čole na tribinama, to je bilo prvi put poslije rata da sam ga vidio.