u to doba 5 puta je mala maca.Može,ali pet puta bez vađenjakomi wrote:kako da im se digne kad drkaju po pet puta dnevno
Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
buđavi
#26 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
buđavi
#27 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
u to doba 5 puta je mala maca.Može,ali pet puta bez vađenjakomi wrote:kako da im se digne kad drkaju po pet puta dnevno
- Gile Šampion
#28 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nije da se hvalim
,što sam u raji im'o NAJveću kitu,i što sam NAJviše štrc'o,i što mi se NAjbrže diz'o...nego bio sam i NAJprecizniji...
Postavimo metu,i kod mene zgoditci,uvjek bili u sami centar
Postavimo metu,i kod mene zgoditci,uvjek bili u sami centar
- moa
#29 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
mislim da si mu dojadila, probaj sa nekom perverzijom, nadji bic i bicuj ga ono tipa ruf mih an, mozda zeli da te veze, a bice da mu vise nisi zanimljiva...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#30 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel to znaci nista od vjencanja? 
- burek_in_space
#31 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za venchanim stolom, sada sedish Eto'oladyblue18 wrote:Jel to znaci nista od vjencanja?
- black
#32 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
samo da ne bude, umjesto eto, chestoburek_in_space wrote:Za venchanim stolom, sada sedish Eto'oladyblue18 wrote:Jel to znaci nista od vjencanja?
-
Iris31
#33 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ej..ako mu je nakon 1 godine dojadila, eh ondamoa wrote:mislim da si mu dojadila, probaj sa nekom perverzijom, nadji bic i bicuj ga ono tipa ruf mih an, mozda zeli da te veze, a bice da mu vise nisi zanimljiva...
- burek_in_space
#34 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
black wrote: samo da ne bude, umjesto eto, chesto
Zashto ne drugaricu?!Iris31 wrote: Ej..ako mu je nakon 1 godine dojadila, eh ondaPa ne može čitav život izmišljati perverzije da mu ne bi bila dosadna..mada nije loš ovaj gore prijedlog
Nego ženo, predloži mu da dovedeš i druga slijedeći put, ili da sjedi na klupi u rezervi ili da pripomogne
-
zelenashica
#35 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
jao naslov teme ti je ko da ti gori pod nogama a ne pod g*zicom 
-
Iris31
#36 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
burek_in_space wrote:black wrote: samo da ne bude, umjesto eto, chesto![]()
Zashto ne drugaricu?!Iris31 wrote: Ej..ako mu je nakon 1 godine dojadila, eh ondaPa ne može čitav život izmišljati perverzije da mu ne bi bila dosadna..mada nije loš ovaj gore prijedlog
Nego ženo, predloži mu da dovedeš i druga slijedeći put, ili da sjedi na klupi u rezervi ili da pripomogne
- burek_in_space
#37 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
A shta ako i drugaru otkazhe hidraulika zbog prisustva drugog mushkarca?!Iris31 wrote:
![]()
bolje druga, jer šta ako umjesto jedne, na kraju budu nezadovoljne DVIJE žene?? Hehe..
- dami
#38 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma neeeee...razgovaralai smo mi na tu temu sinoc zasto se to desilo on kaze da ne zna da je jednostavno tako...ali ostajeo skupaladyblue18 wrote:Jel to znaci nista od vjencanja?
- dami
#39 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa zar nesto moze biti gore?zelenashica wrote:jao naslov teme ti je ko da ti gori pod nogama a ne pod g*zicom
- dami
#40 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
e onda cu se baciti na zeneburek_in_space wrote:A shta ako i drugaru otkazhe hidraulika zbog prisustva drugog mushkarca?!Iris31 wrote:
![]()
bolje druga, jer šta ako umjesto jedne, na kraju budu nezadovoljne DVIJE žene?? Hehe..
-
andrija2007
#41 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izgleda da je proGlem 'sihiĆke narave, il' što se nekad govorilo prirode.
-
zelenashica
#42 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
ama može sve ima gore od goreg....dami wrote:pa zar nesto moze biti gore?zelenashica wrote:jao naslov teme ti je ko da ti gori pod nogama a ne pod g*zicom
- dami
#43 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
zelenashica wrote:ama može sve ima gore od goreg....dami wrote:pa zar nesto moze biti gore?zelenashica wrote:jao naslov teme ti je ko da ti gori pod nogama a ne pod g*zicoma šta da mu se nije bio nikako digo.....
e to je već belaj,ovako makar znaš da se samo spustio
![]()
tjesi me tjesi....sreca pa se to desilo samo jednom i nadam se nikada vise
-
zelenashica
#44 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja samo na sve mogu da kažem :počelo je počelo....dami wrote:zelenashica wrote:ama može sve ima gore od goreg....dami wrote: pa zar nesto moze biti gore?a šta da mu se nije bio nikako digo.....
e to je već belaj,ovako makar znaš da se samo spustio
![]()
tjesi me tjesi....sreca pa se to desilo samo jednom i nadam se nikada vise
draga moja to je samo uvod u ovo već rečeno,da se moRe vremenom prestati i dizati
- bez_ideje
#45 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 pitanja:
Koliko je tebi godina?
Da li ti je to prvi momak?
Koliko je tebi godina?
- dami
#46 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. 24bez_ideje wrote:2 pitanja:
Koliko je tebi godina?
2. Nije
Ako su pitanja postavljena kao "jesi li iskusna" nije da se hvalim ali kaze da sam najbolja a njemu je 29....znaci nije nam ni najmanje dosadno....
-
zelenashica
#47 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
hm...29dami wrote:1. 24bez_ideje wrote:2 pitanja:
Koliko je tebi godina?
2. Nije
Ako su pitanja postavljena kao "jesi li iskusna" nije da se hvalim ali kaze da sam najbolja a njemu je 29....znaci nije nam ni najmanje dosadno....
- Miralem80
#48 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
mozda je mislio na neku drugu dok ste se sexali i bio mu je "dignut" i onda se spustio iz on zna kojih razloga... savjetujem ti da ga malo pritisnes i priupitas na koga je mislio i zasto mu se spustio...dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
nemoj dozvoliti da ti se takvo nesto dogadja u zivotu...zamisli da ti to postane svakodnevnica.
- dami
#49 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
trebala bih....zelenashica wrote:hm...29dami wrote:1. 24bez_ideje wrote:2 pitanja:
Koliko je tebi godina?
2. Nije
Ako su pitanja postavljena kao "jesi li iskusna" nije da se hvalim ali kaze da sam najbolja a njemu je 29....znaci nije nam ni najmanje dosadno.......de ti njega ovdje dovedi da ga mi testiramo
- dami
#50 Re: Pomoć!!!!!!!!!!!!!!!!!
hvala ti ovo mi je do sada najbolji savjetMiralem80 wrote:mozda je mislio na neku drugu dok ste se sexali i bio mu je "dignut" i onda se spustio iz on zna kojih razloga... savjetujem ti da ga malo pritisnes i priupitas na koga je mislio i zasto mu se spustio...dami wrote:Mislim da na ovu temu najbolje muskarci znaju odgovor. Naime zabavljam se sa deckom 1 god i imamo redovan sex,zivimo skupa i uskoro se mislimo uzeti, ali se desilo da se u toku sexa jednostavno "SPUSTIO" naravno ja sam razocarana naljutila sam se na njega jer mislim da je do men da mu se mozda ne svidjam vise.Molim Vas jeli se nekome nesto takvo desilo jer je meni to totalno razocarenje.....Hvala Vam
nemoj dozvoliti da ti se takvo nesto dogadja u zivotu...zamisli da ti to postane svakodnevnica.
eh treba mu prezivjeti danasnji dan em posao em ja poslije posla ono "na koga si mislio"
i necu dozvoliti....hvala