ne bih se bas slozio s tobom...
auto najvise unistavaju ljudi bez obzira na godine i predjeni put

Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
Svaka cast care.
lissaly_manny wrote: ↑27/11/2020 12:16Ne smijes vozit auto od par hiljada km da ne bi gospoda sa foruma rekla da si kokuz i ubica vlastite djece.....
A svi maltene servisiraju u Porseu
Kak npr. rentacar vozila. Za godinu dana uniste auto ko neko svoje auto za pet godinabitanga_sa_otesa wrote: ↑27/11/2020 14:42ne bih se bas slozio s tobom...
auto najvise unistavaju ljudi bez obzira na godine i predjeni put![]()
evo moj auto, za 8 godina presao 1500 km i stajao u garazi parkiran,vozen samo ljeti u tom periodu,za prve 4 godine u ameriKi ne znam kako se koristio ,ali nista nije propalo od stajanja,sve sto sam popravljao su neke sitnice koje su debili sjebali ne znajuci da ih koriste ili nebrigom.citroen xm wrote: ↑27/11/2020 15:52Godine najviše ubijaju ako se auto nikako ne koristi. Onda se ne haba, ali propade sve od stajanja.
Tako je. Kilometri uvijek ostave više traga nego godine, A cijena pada više s godinama, ukoliko nije neki oldtimer.
bitanga_sa_otesa wrote: ↑27/11/2020 17:20jos da me pitao edd za bošpuNpu da ga postedim truda da ne mora poklapati oznake ,radi kako god je okrenes![]()
E dobar je, ali baš nimalo nije na cijeni.Bullet Tooth Tony wrote: ↑27/11/2020 17:46Stavljam ove zimske i gledam... Pregazilo ga vrijeme, za bacit![]()
![]()
![]()
Bas tako... slicnog sam iskustva..citroen xm wrote: ↑27/11/2020 16:59Vala moj je stajao 15 godina prije nego sam ga kupio prije 4 godine. Solidan broj stvari je tu bio za zamjenu uprkos smiješnoj kilometraži za današnje pojmove. Doduše, nije bio garažiran. Opet sa druge strane to stajanje mu je poštedilo limariju, a mala kilometraža glavni dio motora.![]()
Sta ne pase, pasat ce
Neke stvari se moraju koristiti da bi se održale u kondiciji.
Neki još gaje ove stare vrijednosti.