POMOC OD ISKUSNIH!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Saian

Post by Saian »

Image
Saian

Post by Saian »

.......... pliduuuuuuuuuu :D
maccarona

Post by maccarona »

Saian wrote:
maccarona wrote:tebi stvarno nije lako :D moras prvo nesto poduzeti da te primjeti :D
ja nekad dok sam bila mlada :oops: imala obicaj da mu stanem na nogu :D
ako ne primjeti onda stoCem nonshalantno :D :D :D
kojoj grupi ti pripadas? :D
krkan

Post by krkan »

eee kad se sjetim svojih 15-16 godina onih kompleksa i onog sjebavanja ma ne bi se vrno u te godine nema ti para...
ugledas u kaficu curicu koja ti se svidja pa trc u wc. da 'istrljas' zunzu :D i pomislis samo sad da je svaka dlaka na svom mjestu a sutra nek sve otpadne :D
... pa ono mozganje ... gdje ces nju ona ti je jaranica(znas je dva mjeseca) :D a curica se uvaljuje slijep bi vidio :D eee

nego djecace posteni samo ozezi (mrsave ,debele,dlakave,'jaranice',vake,nake...)dok nedobijes na samopuzdanju :D
crnjak

Post by crnjak »

krkan wrote:eee kad se sjetim svojih 15-16 godina onih kompleksa i onog sjebavanja ma ne bi se vrno u te godine nema ti para...
ugledas u kaficu curicu koja ti se svidja pa trc u wc. da 'istrljas' zunzu :D i pomislis samo sad da je svaka dlaka na svom mjestu a sutra nek sve otpadne :D
... pa ono mozganje ... gdje ces nju ona ti je jaranica(znas je dva mjeseca) :D a curica se uvaljuje slijep bi vidio :D eee

nego djecace posteni samo ozezi (mrsave ,debele,dlakave,'jaranice',vake,nake...)dok nedobijes na samopuzdanju :D
:sax:
seln

Post by seln »

krkan wrote:eee kad se sjetim svojih 15-16 godina onih kompleksa i onog sjebavanja ma ne bi se vrno u te godine nema ti para...

Ne zaboravi glupe...one su haos u krevetu :D
Zhaba

Post by Zhaba »

BHG wrote:zhabice...nasmijana ljepotice...dje si ti meni ;-) :D
evo me dje si ti? pomozi malom :lol: :lol: :lol:
bonez

Post by bonez »

a i mene su debili banovali sa derneka !

osta sam moj zunzo ! hahahahaha
kofa nemas dovoljno godina !
:lol: :lol: :lol:
hari_be

Post by hari_be »

Shoshana wrote:
GandalfSivi wrote:Ja jedini barem pokusah dati savjet. Nego, evo sam bas izvadio cijelo pile iz zamrzivaca, ima li iko ideju sta pametno da uradim sa istim???
jel' ovo u kontekstu ili.....?!?

:lol: :lol:
u kontekstu jašta nije ga još stavio u rernu :-D
Krhljo

Post by Krhljo »

Ma joj to ti je najbolje odluci se za nesto skuliraj se i kreni u lov :D. Uglavnom meni je vazdan bio zanimljiv onaj fazon pridjes i kazes joj:" Znam da ti se svidjam i da hoces da izadjes sa mnom. Pa eto u subotu sam slobodan pa izvoli." :D

ALi najsigurniji ti je put lova brale, ako imas love ove danasnje mores da imas u cas posla :D, ovo je samar prirodi ali se zene pale na lovu zestoko :D.
BHG

Post by BHG »

Zhaba wrote:
e moja prva nije ni meni niko pomago...kolko sam se samo napatio dok sam tebe....you know... :D
O.o

Post by O.o »

striker wrote: Međutim krivo.Nemoj nju napadati! Njena drugarica je ljubomorna odmah i počeće joj provlačiti priču kako ona može naći boljeg momka,kako si ti bezze,kako ti je loša frizura,kako si nekako smotan itd.itd...
Ti frontalno kreni na onu drugu.

Znači fora je da ne pogriješiš tako što ćeš djevojci koja ti se sviđa odmah staviti do znanja da si "puko",a ona će onda tražiti dlaku u jajetu ;-)

Hvala na pažnji i ugodno ašikovanje želi vam striker :D
E bas nije tako!
Kad je meni bilo 16 (2.gimnazije uuu davno) bile nas 4 drugarice. I tako se meni duze vremena svidjao ovaj jedan Damir. I upoznamo se svi kolektivno na derneku. I njemu se svidi moja drugarica.
Zenki code of honour: ne diramo decke jedna drugoj!
Poenta: kad ti je 16 prijateljice su ti vise znacajne od sve rodbine. Ne diras tudje decke.
@striker: ovo moze al da im je jedno 26 godina
Saian

Post by Saian »

maccarona wrote:
kojoj grupi ti pripadas? :D
ciljnoj :D :D :D :P :oops:
maccarona

Post by maccarona »

to je moja :oops: zadaca :D
puki

Post by puki »

tebi netreba pomoc od muskaraca nego od zena, pocni se intenzivno druziti sa curama bice ti od velike pomoci, muskarci i onako nemju pojma, kad im nepode neki glupi fazon, poput opijanja ili glupog dobacivanja tada je kriva cura, ili je ufurana kurvica ili je glupa seljanka, ne idi njihovim stopama
iiddaa

#91 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by iiddaa »

Prozor wrote:
SA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
Pridji im, nadji nacin da zapocnes razgovor, a onda pusti nek te jaran nazove a pravi se da ti je cura. Poslije ih nastavi vidjat a pravi se da imas curu, nista ih vise od toga nece napalit... :D :D
uh gdje si to pročitao??????? :D ...........djevojka
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

Haos, tita mi :-)
opšte ludilo :-) :-) :-)
zena21

Post by zena21 »

Rambo-Amadeus wrote:Haos, tita mi :-)
opšte ludilo :-) :-) :-)
de i nama tih boba :? :oops: :D :D
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

ne trebaju ti bobe
komentari sve govore... :-) :D
Zhaba

Post by Zhaba »

BHG wrote:
Zhaba wrote:
e moja prva nije ni meni niko pomago...kolko sam se samo napatio dok sam tebe....you know... :D
eee pa nije lako mene ...u know... :D :D
debela

Post by debela »

O.o wrote:
striker wrote: Međutim krivo.Nemoj nju napadati! Njena drugarica je ljubomorna odmah i počeće joj provlačiti priču kako ona može naći boljeg momka,kako si ti bezze,kako ti je loša frizura,kako si nekako smotan itd.itd...

Znači fora je da ne pogriješiš tako što ćeš djevojci koja ti se sviđa odmah staviti do znanja da si "puko",a ona će onda tražiti dlaku u jajetu ;-)

E bas nije tako!
Kad je meni bilo 16 (2.gimnazije uuu davno) bile nas 4 drugarice. I tako se meni duze vremena svidjao ovaj jedan Damir. I upoznamo se svi kolektivno na derneku. I njemu se svidi moja drugarica.
Poenta: kad ti je 16 prijateljice su ti vise znacajne od sve rodbine. Ne diras tudje decke.
e ovako nekako kako objasni o.o. tudje se ne dira.
strikeru, oprostices ali savjet ti je za k! cuj svidja ti se cura ali joj napadni drugaricu. e pobogu svasta :shock:
striker

Post by striker »

debela wrote:
O.o wrote:

E bas nije tako!
e ovako nekako kako objasni o.o. tudje se ne dira.
strikeru, oprostices ali savjet ti je za k! cuj svidja ti se cura ali joj napadni drugaricu. e pobogu svasta :shock:
:D Nemoj tako.Možda nisi pročitala moj cijeli post sa treće strane(ovdje je copy samo pola posta).tamo piše ovo:
Za takve stvari ne postoji neka formula pa da se to odmah kaže,naravno,ali moj savjet bi bio otprilike:"ne napraviti grešku u startu"
Znači savjetujem mu da ne napravi grešku u startu kojom bi bio automatski onemogućen da napravi nešto više.
E sad ovo može da se dalje ovako odvija.Može i da prođe,a i nemora.Nije nikakvo pravilo,ali je lijepo da zna ;-)
debela

Post by debela »

ne postoji formula, tacno. i dobro si mu rekao da ne napravi gresku u startu, a ta greska bi bila da napadne drugaricu :) opet moram reci da se ibretim na tu, satro, taktiku. kakva crna drugarica :-)
rashid

#99 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by rashid »

SA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
Pojebi joj najbolju drugaricu :) i citava mahala je tvoja ...
striker

Post by striker »

debela wrote:ne postoji formula, tacno. i dobro si mu rekao da ne napravi gresku u startu, a ta greska bi bila da napadne drugaricu :) opet moram reci da se ibretim na tu, satro, taktiku. kakva crna drugarica :-)
E ne znam,ali malog evo nema već dugo... ne javlja se.Mora da je upalilo :D
Post Reply