POMOC OD ISKUSNIH!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
krkan
eee kad se sjetim svojih 15-16 godina onih kompleksa i onog sjebavanja ma ne bi se vrno u te godine nema ti para...
ugledas u kaficu curicu koja ti se svidja pa trc u wc. da 'istrljas' zunzu
i pomislis samo sad da je svaka dlaka na svom mjestu a sutra nek sve otpadne
... pa ono mozganje ... gdje ces nju ona ti je jaranica(znas je dva mjeseca)
a curica se uvaljuje slijep bi vidio
eee
nego djecace posteni samo ozezi (mrsave ,debele,dlakave,'jaranice',vake,nake...)dok nedobijes na samopuzdanju
ugledas u kaficu curicu koja ti se svidja pa trc u wc. da 'istrljas' zunzu
... pa ono mozganje ... gdje ces nju ona ti je jaranica(znas je dva mjeseca)
nego djecace posteni samo ozezi (mrsave ,debele,dlakave,'jaranice',vake,nake...)dok nedobijes na samopuzdanju
-
crnjak
krkan wrote:eee kad se sjetim svojih 15-16 godina onih kompleksa i onog sjebavanja ma ne bi se vrno u te godine nema ti para...
ugledas u kaficu curicu koja ti se svidja pa trc u wc. da 'istrljas' zunzui pomislis samo sad da je svaka dlaka na svom mjestu a sutra nek sve otpadne
![]()
... pa ono mozganje ... gdje ces nju ona ti je jaranica(znas je dva mjeseca)a curica se uvaljuje slijep bi vidio
eee
- seln
Ne zaboravi glupe...one su haos u krevetukrkan wrote:eee kad se sjetim svojih 15-16 godina onih kompleksa i onog sjebavanja ma ne bi se vrno u te godine nema ti para...
ugledas u kaficu curicu koja ti se svidja pa trc u wc. da 'istrljas' zunzui pomislis samo sad da je svaka dlaka na svom mjestu a sutra nek sve otpadne
![]()
... pa ono mozganje ... gdje ces nju ona ti je jaranica(znas je dva mjeseca)a curica se uvaljuje slijep bi vidio
eee
-
Krhljo
Ma joj to ti je najbolje odluci se za nesto skuliraj se i kreni u lov
. Uglavnom meni je vazdan bio zanimljiv onaj fazon pridjes i kazes joj:" Znam da ti se svidjam i da hoces da izadjes sa mnom. Pa eto u subotu sam slobodan pa izvoli." 
ALi najsigurniji ti je put lova brale, ako imas love ove danasnje mores da imas u cas posla
, ovo je samar prirodi ali se zene pale na lovu zestoko
.
ALi najsigurniji ti je put lova brale, ako imas love ove danasnje mores da imas u cas posla
-
O.o
E bas nije tako!striker wrote: Međutim krivo.Nemoj nju napadati! Njena drugarica je ljubomorna odmah i počeće joj provlačiti priču kako ona može naći boljeg momka,kako si ti bezze,kako ti je loša frizura,kako si nekako smotan itd.itd...
Ti frontalno kreni na onu drugu.
Znači fora je da ne pogriješiš tako što ćeš djevojci koja ti se sviđa odmah staviti do znanja da si "puko",a ona će onda tražiti dlaku u jajetu![]()
Hvala na pažnji i ugodno ašikovanje želi vam striker
Kad je meni bilo 16 (2.gimnazije uuu davno) bile nas 4 drugarice. I tako se meni duze vremena svidjao ovaj jedan Damir. I upoznamo se svi kolektivno na derneku. I njemu se svidi moja drugarica.
Zenki code of honour: ne diramo decke jedna drugoj!
Poenta: kad ti je 16 prijateljice su ti vise znacajne od sve rodbine. Ne diras tudje decke.
@striker: ovo moze al da im je jedno 26 godina
-
puki
tebi netreba pomoc od muskaraca nego od zena, pocni se intenzivno druziti sa curama bice ti od velike pomoci, muskarci i onako nemju pojma, kad im nepode neki glupi fazon, poput opijanja ili glupog dobacivanja tada je kriva cura, ili je ufurana kurvica ili je glupa seljanka, ne idi njihovim stopama
-
iiddaa
#91 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!
uh gdje si to pročitao???????Prozor wrote:Pridji im, nadji nacin da zapocnes razgovor, a onda pusti nek te jaran nazove a pravi se da ti je cura. Poslije ih nastavi vidjat a pravi se da imas curu, nista ih vise od toga nece napalit...SA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.![]()
-
Rambo-Amadeus
ne trebaju ti bobe
komentari sve govore...

komentari sve govore...
-
debela
e ovako nekako kako objasni o.o. tudje se ne dira.O.o wrote:E bas nije tako!striker wrote: Međutim krivo.Nemoj nju napadati! Njena drugarica je ljubomorna odmah i počeće joj provlačiti priču kako ona može naći boljeg momka,kako si ti bezze,kako ti je loša frizura,kako si nekako smotan itd.itd...
Znači fora je da ne pogriješiš tako što ćeš djevojci koja ti se sviđa odmah staviti do znanja da si "puko",a ona će onda tražiti dlaku u jajetu![]()
Kad je meni bilo 16 (2.gimnazije uuu davno) bile nas 4 drugarice. I tako se meni duze vremena svidjao ovaj jedan Damir. I upoznamo se svi kolektivno na derneku. I njemu se svidi moja drugarica.
Poenta: kad ti je 16 prijateljice su ti vise znacajne od sve rodbine. Ne diras tudje decke.
strikeru, oprostices ali savjet ti je za k! cuj svidja ti se cura ali joj napadni drugaricu. e pobogu svasta
- striker
debela wrote:e ovako nekako kako objasni o.o. tudje se ne dira.O.o wrote:E bas nije tako!striker wrote: Međutim krivo.Nemoj nju napadati! Njena drugarica je ljubomorna odmah i počeće joj provlačiti priču kako ona može naći boljeg momka,kako si ti bezze,kako ti je loša frizura,kako si nekako smotan itd.itd...
strikeru, oprostices ali savjet ti je za k! cuj svidja ti se cura ali joj napadni drugaricu. e pobogu svasta
Za takve stvari ne postoji neka formula pa da se to odmah kaže,naravno,ali moj savjet bi bio otprilike:"ne napraviti grešku u startu"
Znači savjetujem mu da ne napravi grešku u startu kojom bi bio automatski onemogućen da napravi nešto više.
E sad ovo može da se dalje ovako odvija.Može i da prođe,a i nemora.Nije nikakvo pravilo,ali je lijepo da zna
-
rashid
#99 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!
Pojebi joj najbolju drugaricuSA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
- striker
E ne znam,ali malog evo nema već dugo... ne javlja se.Mora da je upalilodebela wrote:ne postoji formula, tacno. i dobro si mu rekao da ne napravi gresku u startu, a ta greska bi bila da napadne drugaricuopet moram reci da se ibretim na tu, satro, taktiku. kakva crna drugarica