POMOC OD ISKUSNIH!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Salko sto je u vodu skako
#52 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!
uprati je negdi u mraku i zaskoci je ono pravo muskiSA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
- GODZZILA
Ukucaj na neki P2P menadžer(lime wire,donkey itd..)"klix guide"..tu bi trebalo da ti zbaci trikove za upoznavanje,te neke varijacije na temu..Takođe obrati veliku paznju na ponasanje tj.na govor tvog tijela,on nosi 8 od 10 bodova pri izlasku.Ukucavaj razne autore na pretrazivac.Postao je unosan posao u SAD-u izlasci,tako da ces naci sve sto ti treba.Od filmova do audio zapisa,preko knjiga do seminara.
P.S.-Trik je steci rutinu tj.upoznavati sto vise treba.Ako se izofiras 100 puta nisi debil ispao,samo si 100 puta bolji.
P.S.-Trik je steci rutinu tj.upoznavati sto vise treba.Ako se izofiras 100 puta nisi debil ispao,samo si 100 puta bolji.
-
LjepoticaiZvjer
striker wrote:
Dragi dječaci milion je varijanti da se osvoji djevojačko srce,ali to opet zavisi od milion nekih drugih stvari.Imam potrebu da napišem par riječi na ovu temu jer sam bio u vašim godinama i vašim problemima.Za takve stvari ne postoji neka formula pa da se to odmah kaže,naravno,ali moj savjet bi bio otprilike:"ne napraviti grešku u startu". Kako?
Ovako:sreo si djevojku koja ti se sviđa... lijepa,zgodna,ovo,ono...
Ona obično ima drugaricu koja je suprotnost od te djevojke koja ti se sviđa(nije lijepa,nije zgodna...jednostavno ti se ne sviđa...)
Šta ćeš uraditi?
Normalno je da ćeš zabaciti udicu na onu prvu...
Međutim krivo.Nemoj nju napadati! Njena drugarica je ljubomorna odmah i počeće joj provlačiti priču kako ona može naći boljeg momka,kako si ti bezze,kako ti je loša frizura,kako si nekako smotan itd.itd...
Ti frontalno kreni na onu drugu.
Onda je situacija ova:prva odmah trči na ogledalo i konta... Šta li je na njoj vidioPa zašto je ona bolja
Njoj niko još nije prišao pored mene... Kako da se na nju zakači onakav frajer
Ma vidjećemo čiji će biti!
![]()
Tvoje je samo da pratiš signale i to je to![]()
Znači fora je da ne pogriješiš tako što ćeš djevojci koja ti se sviđa odmah staviti do znanja da si "puko",a ona će onda tražiti dlaku u jajetu![]()
Hvala na pažnji i ugodno ašikovanje želi vam striker
na kraju ispadnes jos i lafac jer se obadvije loze na tebe
psihologija majka
- [Matrix]
Najvaznije da si u prometu,u drustvu se i pop ozenio.
A to da uvijek lijepa ide sa ruznom,100% tacno.Zene ne vole konkurenciju po tom pitanju pa proberu od ruznijeh koja im pase.Sto se mene tice najbolje su "buce",strasvene su i smore covjeka kako treba a uvijek mozes trazit repete.Do njih je lakse doci,jer su ih vitke bacile na dno,pa ako neki zaroni one se namah ufate.Ozbiljno ,provjereno,deblje cure su puuuno intresantnije,vrlo su temperamentne nisu lijene ko mrsavice,uvijek nose neki food i sok i tako ne ostanes ni gladan.I da ,smanji masturbaciju,sa 16 godina uzme to maha a kazu kad malo apstiniras feromoni ili takvo sto se nakupe da postanes samoljepljiv za zene.hehehe
A to da uvijek lijepa ide sa ruznom,100% tacno.Zene ne vole konkurenciju po tom pitanju pa proberu od ruznijeh koja im pase.Sto se mene tice najbolje su "buce",strasvene su i smore covjeka kako treba a uvijek mozes trazit repete.Do njih je lakse doci,jer su ih vitke bacile na dno,pa ako neki zaroni one se namah ufate.Ozbiljno ,provjereno,deblje cure su puuuno intresantnije,vrlo su temperamentne nisu lijene ko mrsavice,uvijek nose neki food i sok i tako ne ostanes ni gladan.I da ,smanji masturbaciju,sa 16 godina uzme to maha a kazu kad malo apstiniras feromoni ili takvo sto se nakupe da postanes samoljepljiv za zene.hehehe
- ahmed&nedzad
Vidjeh ti 'dajđića' sinoć u trajvanu, jedva ga lik iz dvojke 'istjera' kod remize.danas wrote:evo ko je iskusan![]()
![]()
![]()
![]()
- danas
ma jasta je dole, nemres ga ufatit sadahmed&nedzad wrote:Vidjeh ti 'dajđića' sinoć u trajvanu, jedva ga lik iz dvojke 'istjera' kod remize.danas wrote:evo ko je iskusan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doš'o garant u turistički obilazak.
- Bosanac sa dna kace
i sta bi?
jel ti pomogose savjeti?
ako da, da i ja oprobam koji?
jel ti pomogose savjeti?
ako da, da i ja oprobam koji?
-
realna do boli
ISTUSIRAJ SE , STAVI DEZODORANS, POPRAVI ZUBE..OPERI KOSU I U NAPAD...LIJEP OSMJEH I DECKO KOJI IZA SEBE OSTAVLJA TRAG CISTOCE 80% USPJEHA
UCLANI SE U NEKI KLUB ILI SEKCIJU ..U ZAVISNOSTI KOJU DJEVOJKU TREBAC ZBARITI ILI CITAJ ILI BUDI COOL 
- zena21
#65 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!
SA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
Pravo mjesto za tebe je dernek.ba
Uspjeh zagarantovan
- nebojeplavo
Meni je on bas cjadak
dusa djaga 
- nebojeplavo
Ja ovih dana sve volim 
- nebojeplavo
Sad bih i tebe zagrlila
a i sav svijet 
- Mahalac
Najbitnije je da ga bacas o plocice najmanje 2-3 puta dnevno da ne bi ko lud tj ko zagoretina skako na zenske
radi shema garant
-
SA4LIFE
#73 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!
Banovali me debili, zbog toga sto sam maloljetanzena21 wrote:SA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.![]()
![]()
![]()
Pravo mjesto za tebe je dernek.ba![]()
![]()
Uspjeh zagarantovan![]()
![]()
![]()
- maccarona
tebi stvarno nije lako
moras prvo nesto poduzeti da te primjeti
ja nekad dok sam bila mlada
imala obicaj da mu stanem na nogu