POMOC OD ISKUSNIH!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

RIZVA

Post by RIZVA »

evo ja mu zelim pomoci iskreno ako nisi jos nista zbario odsad je tvoja kita moja kita idemo dalje
Salko sto je u vodu skako

#52 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by Salko sto je u vodu skako »

SA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
uprati je negdi u mraku i zaskoci je ono pravo muski :-) nama se tu sta puno manevrisati :-)
GODZZILA

Post by GODZZILA »

Ukucaj na neki P2P menadžer(lime wire,donkey itd..)"klix guide"..tu bi trebalo da ti zbaci trikove za upoznavanje,te neke varijacije na temu..Takođe obrati veliku paznju na ponasanje tj.na govor tvog tijela,on nosi 8 od 10 bodova pri izlasku.Ukucavaj razne autore na pretrazivac.Postao je unosan posao u SAD-u izlasci,tako da ces naci sve sto ti treba.Od filmova do audio zapisa,preko knjiga do seminara.
P.S.-Trik je steci rutinu tj.upoznavati sto vise treba.Ako se izofiras 100 puta nisi debil ispao,samo si 100 puta bolji.
LjepoticaiZvjer

Post by LjepoticaiZvjer »

striker wrote:
Dragi dječaci milion je varijanti da se osvoji djevojačko srce,ali to opet zavisi od milion nekih drugih stvari.Imam potrebu da napišem par riječi na ovu temu jer sam bio u vašim godinama i vašim problemima.Za takve stvari ne postoji neka formula pa da se to odmah kaže,naravno,ali moj savjet bi bio otprilike:"ne napraviti grešku u startu". Kako?
Ovako:sreo si djevojku koja ti se sviđa... lijepa,zgodna,ovo,ono...
Ona obično ima drugaricu koja je suprotnost od te djevojke koja ti se sviđa(nije lijepa,nije zgodna...jednostavno ti se ne sviđa...)
Šta ćeš uraditi?
Normalno je da ćeš zabaciti udicu na onu prvu...
Međutim krivo.Nemoj nju napadati! Njena drugarica je ljubomorna odmah i počeće joj provlačiti priču kako ona može naći boljeg momka,kako si ti bezze,kako ti je loša frizura,kako si nekako smotan itd.itd...
Ti frontalno kreni na onu drugu.
Onda je situacija ova:prva odmah trči na ogledalo i konta... Šta li je na njoj vidio :? Pa zašto je ona bolja :? Njoj niko još nije prišao pored mene... Kako da se na nju zakači onakav frajer :? Ma vidjećemo čiji će biti! :x
Tvoje je samo da pratiš signale i to je to :D

Znači fora je da ne pogriješiš tako što ćeš djevojci koja ti se sviđa odmah staviti do znanja da si "puko",a ona će onda tražiti dlaku u jajetu ;-)

Hvala na pažnji i ugodno ašikovanje želi vam striker :D
:D :D :D savjet ti je za 10 , i fakat pali i u suprotnom smjeru (nekad davno ispoban) :D :D
na kraju ispadnes jos i lafac jer se obadvije loze na tebe
psihologija majka
Shoshana

Post by Shoshana »

Otidji do videoteke, iznajmi Hitch :D

Ako nista ne naucis - bar ces se nasmijati :lol:
[Matrix]

Post by [Matrix] »

Najvaznije da si u prometu,u drustvu se i pop ozenio.
A to da uvijek lijepa ide sa ruznom,100% tacno.Zene ne vole konkurenciju po tom pitanju pa proberu od ruznijeh koja im pase.Sto se mene tice najbolje su "buce",strasvene su i smore covjeka kako treba a uvijek mozes trazit repete.Do njih je lakse doci,jer su ih vitke bacile na dno,pa ako neki zaroni one se namah ufate.Ozbiljno ,provjereno,deblje cure su puuuno intresantnije,vrlo su temperamentne nisu lijene ko mrsavice,uvijek nose neki food i sok i tako ne ostanes ni gladan.I da ,smanji masturbaciju,sa 16 godina uzme to maha a kazu kad malo apstiniras feromoni ili takvo sto se nakupe da postanes samoljepljiv za zene.hehehe
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

danas wrote:evo ko je iskusan :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Vidjeh ti 'dajđića' sinoć u trajvanu, jedva ga lik iz dvojke 'istjera' kod remize. :D :D Doš'o garant u turistički obilazak. :D
danas

Post by danas »

ahmed&nedzad wrote:
danas wrote:evo ko je iskusan :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Vidjeh ti 'dajđića' sinoć u trajvanu, jedva ga lik iz dvojke 'istjera' kod remize. :D :D Doš'o garant u turistički obilazak. :D
ma jasta je dole, nemres ga ufatit sad :D :D :D eh da je on ovdje, pa da objasni djeci kako se to radi :lol: :lol:
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

i sta bi?
jel ti pomogose savjeti?
ako da, da i ja oprobam koji? :D
seln

Post by seln »

Jel' ovo opet Dzenana treba stof za kolumnu?
Zhaba

Post by Zhaba »

registrovan wrote:Sacekaj koju godinu :D dok im dode vakat za udaju...onda napadaju ko lude :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: za malo se ne ugusi boze dragi :lol: :lol: :lol: :lol:
BHG

Post by BHG »

zhabice...nasmijana ljepotice...dje si ti meni ;-) :D
SA4LIFE

Post by SA4LIFE »

Eto hvala svima koji su mi davali neke zanimljive savjete, uskoro cu ih poceti primjenjivati :-D
realna do boli

Post by realna do boli »

ISTUSIRAJ SE , STAVI DEZODORANS, POPRAVI ZUBE..OPERI KOSU I U NAPAD...LIJEP OSMJEH I DECKO KOJI IZA SEBE OSTAVLJA TRAG CISTOCE 80% USPJEHA :) UCLANI SE U NEKI KLUB ILI SEKCIJU ..U ZAVISNOSTI KOJU DJEVOJKU TREBAC ZBARITI ILI CITAJ ILI BUDI COOL :D
zena21

#65 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by zena21 »

SA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
:lol: :lol: :lol:

Pravo mjesto za tebe je dernek.ba :oops: :D

Uspjeh zagarantovan :lol: :lol: :lol: :lol:
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Meni je on bas cjadak :) dusa djaga :D
maccarona

Post by maccarona »

i mene evo nesto bas oko cjca caboji :oops: :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Ja ovih dana sve volim :-)
maccarona

Post by maccarona »

ja :oops: ne :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Sad bih i tebe zagrlila :D a i sav svijet :D
maccarona

Post by maccarona »

takodje :D samo bez svijeta :oops: :D
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll:
Najbitnije je da ga bacas o plocice najmanje 2-3 puta dnevno da ne bi ko lud tj ko zagoretina skako na zenske :D , coolerski pristup i nezainteresiranost je najbolji prolaz...mores kojoj rec i odjebaus, nako cisto reda radi...

radi shema garant 8)
SA4LIFE

#73 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by SA4LIFE »

zena21 wrote:
:lol: :lol: :lol:

Pravo mjesto za tebe je dernek.ba :oops: :D

Uspjeh zagarantovan :lol: :lol: :lol: :lol:
Banovali me debili, zbog toga sto sam maloljetan
maccarona

Post by maccarona »

tebi stvarno nije lako :D moras prvo nesto poduzeti da te primjeti :D
ja nekad dok sam bila mlada :oops: imala obicaj da mu stanem na nogu :D
i onda nabacis svoj najbolji pogled i kazes "coji" :D :D :D

al kod tebe ne pali jer si nogat :D al i to mozda nije lose :? :D :D :D
Saian

Post by Saian »

maccarona wrote:tebi stvarno nije lako :D moras prvo nesto poduzeti da te primjeti :D
ja nekad dok sam bila mlada :oops: imala obicaj da mu stanem na nogu :D
ako ne primjeti onda stoCem nonshalantno :D :D :D
Post Reply