Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
jarane,ja imam 18 i skoro sam i ja bio u bukvalno istoj situaciji.najgori je taj strah od odbijanja,ali sad kad skontam,sve je to glupost.dobro su ti rekli,jedna te odbije,ima druga,vjerovatno bolja...
ispricacu ti ukratko sta se meni skoro desilo.pridjem djevojci i uzmem br.kad sam je nazvo,lafo nije ona.ja bio sjeban.ne sto me odbila nego kontam,koji klinac mi je uopste davala br...
sad se svaki dan zahvaljujem bogu sto to s njom nije uspjelo,jer sam 2 sedmice poslije upozno extra djevojku i sa njom sam evo 5 mjeseci u extra vezi.
znaci,ne gledaj na to da li ce te odbiti ili ne.ima nekih koje hoce da se oko njih potrudis.ali i ako ne uspije uvijek ce doci ona koja ce te prihvatiti i istinski voljeti,sto je zelja svih nas...
Dragi dječaci milion je varijanti da se osvoji djevojačko srce,ali to opet zavisi od milion nekih drugih stvari.Imam potrebu da napišem par riječi na ovu temu jer sam bio u vašim godinama i vašim problemima.Za takve stvari ne postoji neka formula pa da se to odmah kaže,naravno,ali moj savjet bi bio otprilike:"ne napraviti grešku u startu". Kako?
Ovako:sreo si djevojku koja ti se sviđa... lijepa,zgodna,ovo,ono...
Ona obično ima drugaricu koja je suprotnost od te djevojke koja ti se sviđa(nije lijepa,nije zgodna...jednostavno ti se ne sviđa...)
Šta ćeš uraditi?
Normalno je da ćeš zabaciti udicu na onu prvu...
Međutim krivo.Nemoj nju napadati! Njena drugarica je ljubomorna odmah i počeće joj provlačiti priču kako ona može naći boljeg momka,kako si ti bezze,kako ti je loša frizura,kako si nekako smotan itd.itd...
Ti frontalno kreni na onu drugu.
Onda je situacija ova:prva odmah trči na ogledalo i konta... Šta li je na njoj vidio

Pa zašto je ona bolja

Njoj niko još nije prišao pored mene... Kako da se na nju zakači onakav frajer

Ma vidjećemo čiji će biti!
Tvoje je samo da pratiš signale i to je to
Znači fora je da ne pogriješiš tako što ćeš djevojci koja ti se sviđa odmah staviti do znanja da si "puko",a ona će onda tražiti dlaku u jajetu
Hvala na pažnji i ugodno ašikovanje želi vam striker