POMOC OD ISKUSNIH!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

GandalfSivi wrote:Ja jedini barem pokusah dati savjet. Nego, evo sam bas izvadio cijelo pile iz zamrzivaca, ima li iko ideju sta pametno da uradim sa istim???
Ja znam prve 2 stvari koji trebas uraditi:

1. Nadjes dvije lijepe đevojke :D :D

2. Uzmes jedan cijeli limun, pa posto ti nece trebati za ovi experiment, mozes ga bačiti :lol:

(pomogla sam kolk'o sam mogla :D :D )
SA4LIFE

Post by SA4LIFE »

Ovdje ste me vise ismijavali i zajebavali nego savjetovali, al' nema veze, ko ga jebe. Pozz
danas

Post by danas »

evo lucynda, sta radis od mladih narastaja :roll: :roll: :roll: :D
Borej

Post by Borej »

GandalfSivi wrote:Ja jedini barem pokusah dati savjet. Nego, evo sam bas izvadio cijelo pile iz zamrzivaca, ima li iko ideju sta pametno da uradim sa istim???
@sa4life, sivi sam sprema pile...zaboravi njegove savjete..... :D :D
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

danas wrote:evo lucynda, sta radis od mladih narastaja :roll: :roll: :roll: :D
Tipicno Djevicanski :D usere haustor i onda druge krivi :lol: :lol:.
Nek' se malo piletina uci :D na mladima svijet ostaje 8-)
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Shoshana wrote:
jel' ovo u kontekstu ili.....?!?

:lol: :lol:
Pa ako stavis u kontekst da sam i ja nekada bio mlad i skakutao okolo, a sada cekam ovu svoju da se vrati kuci pa hocu da je iznenadim sa finom vecerom (nesta originalno bi bilo super)...
sekiracija

Post by sekiracija »

GandalfSivi wrote:
Shoshana wrote:

Pa ako stavis u kontekst da sam i ja nekada bio mlad i skakutao okolo, a sada cekam ovu svoju da se vrati kuci pa hocu da je iznenadim sa finom vecerom (nesta originalno bi bilo super)...
Skakutao je okolo. :D
sulesavic

Post by sulesavic »

GandalfSivi wrote:
Shoshana wrote:

Ma samo ga huri u rernu, na tristotinjak stepenèiæa jedno sat vremena (ili dokle mogne¹ izdurati). Poslije se izvinjavaj da si htio ali da nisi znao. Kao alternativa ti je malo paradajza, paprika, krastavaca (za veèeru) i koja a¹lamica, banana, jabuga (kao desert).
sulesavic

Post by sulesavic »

dupli
Shoshana

Post by Shoshana »

sulesavic wrote:
GandalfSivi wrote:
Shoshana wrote: jel' ovo u kontekstu ili.....?!?

Ma samo ga huri u rernu, na tristotinjak stepenčića jedno sat vremena (ili dokle mogneš izdurati). Poslije se izvinjavaj da si htio ali da nisi znao. Kao alternativa ti je malo paradajza, paprika, krastavaca (za večeru) i koja ašlamica, banana, jabuga (kao desert).
Ovo su vec savjeti za one ozenjene :lol:

Ono, jednom joj operes bijeli ves sa sarenim, drugi put napravis rupu peglom na omiljenoj joj bluzi, naredni dan izgoris i rucak i tepsiju i rernu, a peruci sudje okrnjis servis sto je punica kupila za vjencanje. Mala investicija (nova bluza/ves/tepsija/tanjur) al' sto si radio - radio si :oops: :D
black

Post by black »

Muškarac. Rane tridesete. U pomalo neudobnom položaju oslonjen na šank. Svako malo lizne od svog duplog pelinkovca. Po odjeci, nogama koje u ritmu muzike titraju po podu, po držanju tijela, prosto po svemu, može se reci, stereotipni Eros.Dva stola dalje, sama, mirna, sjedi lijepa žena. Po vanjštini bi se reklo da su generacija. Je li samo dobro ocuvana ili je stvarno ista godina proizvodnje, teško je reci, ali da dobro izgleda je fakat.
- Mmmm, vidi one mace - pomisli naš glavni junak - baš dobro izgleda. Kako bi samo rado pricao s njom... Ali šta da joj kažem?? Tako sam prokleto stidljiv i svaki put kad pokušam pricati s nekom ženom, valjam samo gluposti.. Hm.. Znam!! Reci cu joj da sam se u nju zaljubio na prvi pogled. Ma, ne.. Radije ne.. Ismijace me i izvaliti neki od ženskih fazona na tu temu. Možda da joj pošaljem pice, a ostatak ce doci sam po sebi. Pih, baš sam smotan.
U tom trenutku žena ustaje i odlazi.
- Jebi ga... Stvar se sama od sebe riješi. Baš sam smotan. Kako mi fali hrabrosti svaki put. Toliko je tema o kojim bi se dalo nešto mljeti. Pa i upucavanje je za ljude. Šta mi može biti, da me odbije ili da pristane?! Ni od jednog od tih stvari se ne umire. Mada bi u ovom drugom slucaju umro od srece. Nej se. Možda je i bolje ovako. Ko zna kakve bi mi sve probleme ova lijepa žena donijela...
Par minuta poslije, žena se vraca i sjeda za isti stol.
- Evo je opet!! Vratila se!! To je to! To mora da je znak! Mi smo odredjeni jedno za drugo! Sad cu joj prici. Valjda ispricam nešto interesantno! Sad ili nikad!
Eksira svoj dupli pelinkovac da se okuraži, provuce ruku kroz kosu, uvuce stomak, ispravi ledja, lagano odšeta do stola za kojim lijepa žena sjedi, spusti se na slobodnu stolicu i dubokim glasom upita:
"Jesi ti to pišala?!"
:oops: :lol:
danas

Post by danas »

evo ko je iskusan :lol: :lol: :lol: :lol: :P
artzy

Post by artzy »

GandalfSivi wrote:Evo pade me na pamet jos jedna foluska koja mi je bas simpa bila. Sjedis ti negdje, pijes kafu, caj, sok, nesta. I dolazi onaj ciko koji prodaje slatke zivotinjice plisane za 2-3 KM. U tom momentu fino osmotri ima li kakva djevojcica da ti se ono svidja, pa fino platis ciki da joj odnese to nesta slatko i da joj kaze da je od tebe. Kad te ona pogleda, ti se nasmjesis i ako je kulturna doci ce da se zahvali, a ti joj normalno ponudis da se (sa drugaricom vjerovatno) pridruzi za tvoj stol...
U kojoj fazi je onda felacio? :sad:
artzy

#39 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by artzy »

SA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
Izgleda niko nista ozbiljnije da kaze... Stidljivim i neiskusnim bi preporucio sto vise derneka i slicnih okupljanja sa sto vecim brojem osoba suprotnog spola... Tako ne moras da prilazis nepoznatoj osobi nego je normalno da se svi upoznaju... Na dernecima ili slicnim manifestacijama prepoznaj ljubav svog zivota i potrudi se da je upoznas a i sve druge koji nju poznaju, te da budes gdje god se i ona krece u drugim situacijama u zivotu... Ne prenagljuj ali i ne popustaj ...zblizavanje moze potrajati i duze vrijeme... Tako dobijas bezbroj prilika za komunikaciju... Ako se ti njoj svidjas i ona ce ti pomoci "da joj pridjes"... I tako rijec po rijec vi u pricu... a mozda te pukne "napad lude hrabrosti" pa prekratis ovaj proces...

Aj, javi kako ide.. u detalje ... :-D
SA4LIFE

#40 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by SA4LIFE »

artzy wrote:
SA4LIFE wrote:Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
Izgleda niko nista ozbiljnije da kaze... Stidljivim i neiskusnim bi preporucio sto vise derneka i slicnih okupljanja sa sto vecim brojem osoba suprotnog spola... Tako ne moras da prilazis nepoznatoj osobi nego je normalno da se svi upoznaju... Na dernecima ili slicnim manifestacijama prepoznaj ljubav svog zivota i potrudi se da je upoznas a i sve druge koji nju poznaju, te da budes gdje god se i ona krece u drugim situacijama u zivotu... Ne prenagljuj ali i ne popustaj ...zblizavanje moze potrajati i duze vrijeme... Tako dobijas bezbroj prilika za komunikaciju... Ako se ti njoj svidjas i ona ce ti pomoci "da joj pridjes"... I tako rijec po rijec vi u pricu... a mozda te pukne "napad lude hrabrosti" pa prekratis ovaj proces...

Aj, javi kako ide.. u detalje ... :-D
Konacno da je neko ovo malo ozbiljnije shvatio, hvala ti
zolloo85

#41 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by zolloo85 »

radi ovoga nemoj piti prije nego što priđeš djevojci. iz mog iskustva čini mi se da one vole upravu suprotno, trijezne momke. što se tiče straha - izvini ali morat češ i da padneš ponekda dok naučiš. ja sam padao :D ali to nije ništa toliko strašno.

kada bih sada savjetovao samog sebe (od 16 godina) rekoa bih tom nesigurnom dječaku da će sve bit uredu. bitno je da nastvaiš dalje. odbijete jedna - zdravo. ima milinone drugih.
SA4LIFE

#42 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by SA4LIFE »

zolloo85 wrote:
radi ovoga nemoj piti prije nego što priđeš djevojci. iz mog iskustva čini mi se da one vole upravu suprotno, trijezne momke. što se tiče straha - izvini ali morat češ i da padneš ponekda dok naučiš. ja sam padao :D ali to nije ništa toliko strašno.

kada bih sada savjetovao samog sebe (od 16 godina) rekoa bih tom nesigurnom dječaku da će sve bit uredu. bitno je da nastvaiš dalje. odbijete jedna - zdravo. ima milinone drugih.
Hvala
nekooo

Post by nekooo »

jarane,ja imam 18 i skoro sam i ja bio u bukvalno istoj situaciji.najgori je taj strah od odbijanja,ali sad kad skontam,sve je to glupost.dobro su ti rekli,jedna te odbije,ima druga,vjerovatno bolja...
ispricacu ti ukratko sta se meni skoro desilo.pridjem djevojci i uzmem br.kad sam je nazvo,lafo nije ona.ja bio sjeban.ne sto me odbila nego kontam,koji klinac mi je uopste davala br...
sad se svaki dan zahvaljujem bogu sto to s njom nije uspjelo,jer sam 2 sedmice poslije upozno extra djevojku i sa njom sam evo 5 mjeseci u extra vezi.
znaci,ne gledaj na to da li ce te odbiti ili ne.ima nekih koje hoce da se oko njih potrudis.ali i ako ne uspije uvijek ce doci ona koja ce te prihvatiti i istinski voljeti,sto je zelja svih nas...
striker

Post by striker »

Ja sam teenager, imam 16 godina a nemam djevojku. Treba mi mala (ako se to tako moze nazvat) pomoc od malo starijih i iskusnijih muskaraca. Fazon je u tome sto neznam kako da joj pridjem, strah me je da me ne odje.e, razumijete sta hocu da kazem. Kroz djetinjstvo sam imao stalno neke simpatije, uvijek sam mogao da nadjem sebi neku curu, ali u poslednje vrijeme jednostavno nemogu da nadjem djevojku. Imam prijatelje koji nikada nisu imali djevojke, a sad odjednom svaki mjesec druga, a znam da sam fizicki "bolji" od njih. Neznam sta da radim, "jedem" se svaki dan, zato mi treba hitno pomoc od iskusnijim muskaraca! Ako hocete mozete neke svoje cake koje ste vi koristili pa su palile da mi napisete u PM , bio bih vam jako zahvalan.
jarane,ja imam 18 i skoro sam i ja bio u bukvalno istoj situaciji.najgori je taj strah od odbijanja,ali sad kad skontam,sve je to glupost.dobro su ti rekli,jedna te odbije,ima druga,vjerovatno bolja...
ispricacu ti ukratko sta se meni skoro desilo.pridjem djevojci i uzmem br.kad sam je nazvo,lafo nije ona.ja bio sjeban.ne sto me odbila nego kontam,koji klinac mi je uopste davala br...
sad se svaki dan zahvaljujem bogu sto to s njom nije uspjelo,jer sam 2 sedmice poslije upozno extra djevojku i sa njom sam evo 5 mjeseci u extra vezi.
znaci,ne gledaj na to da li ce te odbiti ili ne.ima nekih koje hoce da se oko njih potrudis.ali i ako ne uspije uvijek ce doci ona koja ce te prihvatiti i istinski voljeti,sto je zelja svih nas...
Dragi dječaci milion je varijanti da se osvoji djevojačko srce,ali to opet zavisi od milion nekih drugih stvari.Imam potrebu da napišem par riječi na ovu temu jer sam bio u vašim godinama i vašim problemima.Za takve stvari ne postoji neka formula pa da se to odmah kaže,naravno,ali moj savjet bi bio otprilike:"ne napraviti grešku u startu". Kako?
Ovako:sreo si djevojku koja ti se sviđa... lijepa,zgodna,ovo,ono...
Ona obično ima drugaricu koja je suprotnost od te djevojke koja ti se sviđa(nije lijepa,nije zgodna...jednostavno ti se ne sviđa...)
Šta ćeš uraditi?
Normalno je da ćeš zabaciti udicu na onu prvu...
Međutim krivo.Nemoj nju napadati! Njena drugarica je ljubomorna odmah i počeće joj provlačiti priču kako ona može naći boljeg momka,kako si ti bezze,kako ti je loša frizura,kako si nekako smotan itd.itd...
Ti frontalno kreni na onu drugu.
Onda je situacija ova:prva odmah trči na ogledalo i konta... Šta li je na njoj vidio :? Pa zašto je ona bolja :? Njoj niko još nije prišao pored mene... Kako da se na nju zakači onakav frajer :? Ma vidjećemo čiji će biti! :x
Tvoje je samo da pratiš signale i to je to :D

Znači fora je da ne pogriješiš tako što ćeš djevojci koja ti se sviđa odmah staviti do znanja da si "puko",a ona će onda tražiti dlaku u jajetu ;-)

Hvala na pažnji i ugodno ašikovanje želi vam striker :D
kEN0

Post by kEN0 »

bravo cika strikeru.
dadulle

#46 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by dadulle »

Sine,jel ti zajebavas ovaj narod ovdje???
cyprus

#47 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by cyprus »

Joooj, blago tebi. Ja sam 3-4 godine stariji pa imam isti problem (piso sam o tome već nešto ovdje).

P.S. Slabo će ti ko šta pomoć ovdje, već te samo manje više zahebavat (ko što i sam vidiš).
rikardoreis

Post by rikardoreis »

forUMASH wrote:......treba otvoriti juniorski dio foruma.... :D ....tek sa 18 mozes postirati za prvu ligu..... :D
:lol: :lol: :lol:
GODZZILA

Post by GODZZILA »

[quote="SA4LIFE"]Ovdje ste me vise ismijavali i zajebavali nego savjetovali, al' nema veze, ko ga jebe. Pozz[/quot

Sta je ba ponsate se isto ko levati.Ako momak trazi pomoc vi ga ismijavate,da bi sebe uzdigli.Fazon je da izgleda niko nezna sem par ljudi ovde normalno odgovori,jer fakticki i neznate-ju.Dobro su vas u mladosti namucili da zaradite samopouzdanje pa sad i vi druge mucite..E moje mi majke jadova..
Prozor

#50 Re: POMOC OD ISKUSNIH!!!

Post by Prozor »

Pridji im, nadji nacin da zapocnes razgovor, a onda pusti nek te jaran nazove a pravi se da ti je cura. Poslije ih nastavi vidjat a pravi se da imas curu, nista ih vise od toga nece napalit... :D :D
Post Reply