Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovako imam problem da mi je ispod koljena skocila kila,prije mozda jedno mjesec dana,sada se malo i smanjila,isao sam kod doktora svi nalazi su mi odlicni i to je sve ok medjutim mogu da biram da li da operisem ili ne,ipak ovo moze biti ako se stalno naslanjas na koljeno i zbog posla a moze ne daj Boze da se prosiri i da bude nesti i gore.Da li je neko bio u slicnoj situaciji i da li neko zna nesto vise o ovome???? Hvala Unaprijed
Ja bih ti dala savjet da to ipak temeljitije pregledas. Ne znam koje nalaze si radio, ali kazes da su u redu, iako ti to smeta. Pokusaj odmarati koljeno. Ipak je najsigurnije da se savjetujes sa doktorom . Nekad je operacija najbolje rjesenje, ako nema alternativnih oblika tarapije.
imao sam slican problem na laktu.
operisao sam, jer su mi rekli da je moguce da se radi i o karcinomu, poslije operacije sam cekao nalaze koji su , hvala bogu bili dobri, dijagnoza je bila bursitis ili tako nesto slicno,
uglavnom malo kopanja po internetu i nasao sam da je to najcesce bolest polagaca podova i javlja se na koljenu. zglob od pritiska i trenja ostaje bez tecnosti i onda dolazi do upale nekakve.
malo poslije pojavilo mi se i na drugom laktu, nisam isao kod doktora, nego sam pio vise tecnosti ( blag zeleni caj) i malo postedio lakat, nisam ni primjetio kad mi se povukla oteklina.
preporucujem savjetovanje sa doktorom ( uspostavljanje tacne dijagnoze) mirovanje i minimalno 2 l tecnosti dnevno (mimo sokova, kafe ).
operacija kao zadnja opcija ( i dan danas mi je u boljem stanju lakat koji nisam operisao, ovaj operisani toliko je osjetljiv na udarce da na stolu uvijek drzim mali jastuk)
puno srece i nemoj se brinuti, sto bi nas narod rekao "udri brigu na veselje"