Naime, već par godina koristim neki forum lokalnog tipa (neću navoditi ime foruma da ne bude reklama) koji sam napravio uz pomoć freeforums.org i tako koristio bez ikakvih problema. Međutim prije 15 dana dešava se promjena,odnosno forum nije u dotadašnjoj verziji, već tapatalk odjednom. Što je naravno smorilo mene, ali i sve oni koji su ga posjećivali.
Vrag mu majku kontam da su napravili iz tapatalka neki ugovor s tim freeforums.org-om.... U administratorskim podešavanjima ne mogu da ga vratim na prvobitno stanje odnosno da nije tapatalk verzija već tadašnja php valjda.... Postoji li uopšte takva mogućnost za ove free verzije i u čemu je fazon ili je đavo odnio šalu?
Pomagajte, ako znate!
- Njanjavi
#2 Re: Pomagajte, ako znate!
Al si ti naopak insan.
Mi ovde maltene proteste napravili, nocivali pred predsjednistvom kad su nam ukinuli dusmani tapatalk, a ti ga tek tako djabane dobio i bunis se ccccc
Sta sve ovde necu procitat majko mila
Mi ovde maltene proteste napravili, nocivali pred predsjednistvom kad su nam ukinuli dusmani tapatalk, a ti ga tek tako djabane dobio i bunis se ccccc
Sta sve ovde necu procitat majko mila
-
Mega Man X
#3 Re: Pomagajte, ako znate!
Vala ova vrućina napolju stvarno utiče na razmišljanje kod nekih. Bez uvrede.
- ettakoto
#4 Re: Pomagajte, ako znate!
LJudi možda sam "naopak" ali nažalost promjena koju pomenuh mi je itekako nanijela gubitke.
Jbg to je kad free verziju koristiš. Što je najgore nemoguće je vratiti na staro, jer je izgleda gazda sklopio neki deal sa tapatalkom.
Jbg to je kad free verziju koristiš. Što je najgore nemoguće je vratiti na staro, jer je izgleda gazda sklopio neki deal sa tapatalkom.
- triconja
#5 Re: Pomagajte, ako znate!
Napravi ti nesto na taj fazon i nek se zove "serendalo" njima u inatettakoto wrote:LJudi možda sam "naopak" ali nažalost promjena koju pomenuh mi je itekako nanijela gubitke.![]()