Pomagajte, ako znate!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ettakoto

#1 Pomagajte, ako znate!

Post by ettakoto »

Naime, već par godina koristim neki forum lokalnog tipa (neću navoditi ime foruma da ne bude reklama) koji sam napravio uz pomoć freeforums.org i tako koristio bez ikakvih problema. Međutim prije 15 dana dešava se promjena,odnosno forum nije u dotadašnjoj verziji, već tapatalk odjednom. Što je naravno smorilo mene, ali i sve oni koji su ga posjećivali.
Vrag mu majku kontam da su napravili iz tapatalka neki ugovor s tim freeforums.org-om.... U administratorskim podešavanjima ne mogu da ga vratim na prvobitno stanje odnosno da nije tapatalk verzija već tadašnja php valjda.... Postoji li uopšte takva mogućnost za ove free verzije i u čemu je fazon ili je đavo odnio šalu?
Njanjavi

#2 Re: Pomagajte, ako znate!

Post by Njanjavi »

Al si ti naopak insan.
Mi ovde maltene proteste napravili, nocivali pred predsjednistvom kad su nam ukinuli dusmani tapatalk, a ti ga tek tako djabane dobio i bunis se ccccc :(
Sta sve ovde necu procitat majko mila :roll:
Mega Man X

#3 Re: Pomagajte, ako znate!

Post by Mega Man X »

Vala ova vrućina napolju stvarno utiče na razmišljanje kod nekih. Bez uvrede.
ettakoto

#4 Re: Pomagajte, ako znate!

Post by ettakoto »

LJudi možda sam "naopak" ali nažalost promjena koju pomenuh mi je itekako nanijela gubitke. :izet:

Jbg to je kad free verziju koristiš. Što je najgore nemoguće je vratiti na staro, jer je izgleda gazda sklopio neki deal sa tapatalkom. :sad:
triconja

#5 Re: Pomagajte, ako znate!

Post by triconja »

ettakoto wrote:LJudi možda sam "naopak" ali nažalost promjena koju pomenuh mi je itekako nanijela gubitke. :izet:

Jbg to je kad free verziju koristiš. Što je najgore nemoguće je vratiti na staro, jer je izgleda gazda sklopio neki deal sa tapatalkom. :sad:
Napravi ti nesto na taj fazon i nek se zove "serendalo" njima u inat :lol: .
Post Reply