Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#376 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
a sta ovo francuzi poceli da se furaju na islandjane sa ovim navijanjem ?
bezze
bezze
- Artest
#377 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
jeza u ledja wrote:Sta li mu ono predstavlja uopste?L u c i f e r wrote:Nije do tebevade_mecum wrote:da li je do mene ili Griezmann ima ubjedljivo najgluplju proslavu gola ikad zabiljezenu?
-
L u c i f e r
#378 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Primitivno i neduhovitojeza u ledja wrote:daj ba pocnite banovat za ovakve glupostiIdemedosumom wrote:Znaci nije Francuska pobijedila, vec je samo Njemacka sama sebe izbacila?
Izgleda da su peraci cucavaca po minkenu fakat na aparatima
- insomnia78
#379 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Upravo. Drake-Hotline Bling
Pitali su ga vec novinari za to. Kaze da je im'o u planu protiv Albanije ali je od srece zaboravio [emoji23]
S moje sokoćalo
Pitali su ga vec novinari za to. Kaze da je im'o u planu protiv Albanije ali je od srece zaboravio [emoji23]
S moje sokoćalo
- Idemedosumom
#380 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Niko nije ni spomenuo nadigravanje. Nemojte umanjivat pobjedu Francuske. Vi se ponasate k'o da je Njemacka 5 golova iz igre postigla, od toga 3 autogola pa s rezultatom 3:2 ispala.Dr Baltazar wrote:Pa kako možeš reći da su pobjedili nakon onog penala u 46. minutu. Ni u kojem segmentu nisu bili bolji. Ljudi su otišli u finale i nema tu neke više priče, ali da su sad oni nadigrali NjemceIdemedosumom wrote:Znaci nije Francuska pobijedila, vec je samo Njemacka sama sebe izbacila?
Izgleda da su peraci cucavaca po minkenu fakat na aparatima![]()
![]()
I jebes vise statistiku i segmente igre. Ja potpisujem da BIH ode na SP makar svaku tekmu kilavo da pobijedi uz "pomoc sudija".
- insomnia78
#381 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Nego, dje su oni sa slikama tenkova i prognozama od 7-1?
Kme, kme [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Salu na stranu, lose izdanje Fr. Hugo na nivou.
Mada da je Grizi ondje doda usamljenom Gignacu...
S moje sokoćalo
Kme, kme [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Salu na stranu, lose izdanje Fr. Hugo na nivou.
Mada da je Grizi ondje doda usamljenom Gignacu...
S moje sokoćalo
- BarbaDue
#382 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Najbolja tekma do sada!
-
Dr Baltazar
#383 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Ma ne umanjujem, ali je smiješno kako je Francuska ovo dobila tj. Njemačka izgubila. Pa samo da je jedna od onih šansi iz zadnjih 11 minuta utakmice ušla, gledali bi sad produžetke, o tome ja pričam. Francuzi nisu par akcija napravili za 90 minuta. I drugi gol su Njemci sami sebi dali tj. Kimmich, ali Pogbin majstorski potez niko dalje ne osporava.Idemedosumom wrote:Niko nije ni spomenuo nadigravanje. Nemojte umanjivat pobjedu Francuske. Vi se ponasate k'o da je Njemacka 5 golova iz igre postigla, od toga 3 autogola pa s rezultatom 3:2 ispala.Dr Baltazar wrote:Pa kako možeš reći da su pobjedili nakon onog penala u 46. minutu. Ni u kojem segmentu nisu bili bolji. Ljudi su otišli u finale i nema tu neke više priče, ali da su sad oni nadigrali NjemceIdemedosumom wrote:Znaci nije Francuska pobijedila, vec je samo Njemacka sama sebe izbacila?
Izgleda da su peraci cucavaca po minkenu fakat na aparatima![]()
![]()
I jebes vise statistiku i segmente igre. Ja potpisujem da BIH ode na SP makar svaku tekmu kilavo da pobijedi uz "pomoc sudija".
Ja sam očekivao više od Francuza prije prvenstva, ali su se jako loše pokazali. Ova repka će im biti i u Rusiji, nemaju oni šta tamo tražiti. Portugal kako god nije bio nadigran ni u jednoj utakmici do sada, ali Francuzi večeras jesu.
Ako nekog treba pohvaliti od Francuza pored Pogbe i Sissoka, onda je to sigurno Lloris - a to valjda dovoljno govori kada se golman jedne repke izdvaja
Last edited by Dr Baltazar on 07/07/2016 23:23, edited 1 time in total.
-
M123
#384 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Omaleni, ali ipak VELIKI GRIEZMANN 
-
palermo
#385 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Malo razočaranje sa Njemačkom. Jalova nadmoć bez ijedne stopostotne šanse. Imaju previše rupa u ovom timu i previše igrača van forme.
Jedna moja impresija, Sami Khedira je jedan od najpotcjenjenijih igrača na svijetu i svakako najpotcjenjeniji igrač Njemačke. Ja mislim da im je upravo on večeras najviše nedostajao.
U finalu za Portugal. Vjerujem da imaju šansu. Posebno ako se Pepe oporavio od povrede.
Jedna moja impresija, Sami Khedira je jedan od najpotcjenjenijih igrača na svijetu i svakako najpotcjenjeniji igrač Njemačke. Ja mislim da im je upravo on večeras najviše nedostajao.
U finalu za Portugal. Vjerujem da imaju šansu. Posebno ako se Pepe oporavio od povrede.
-
Dr Baltazar
#386 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
palermo wrote: Jedna moja impresija, Sami Khedira je jedan od najpotcjenjenijih igrača na svijetu i svakako najpotcjenjeniji igrač Njemačke. Ja mislim da im je upravo on večeras najviše nedostajao.
To sam i ja dosta potencirao ovdje. Khedira je falio Kroosu večeras.
-
breuer
#387 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Njemački Pantzer se poskliznuo o francuski kroasan.
Dijaspora definitivno na aparatima
- insomnia78
#388 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli

S moje sokoćalo
- insomnia78
#389 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli

S moje sokoćalo
-
Dr Baltazar
#390 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Joj stative Kimmicha sad u highlightsima. Tvoje dove su presudileinsomnia78 wrote:
S moje sokoćalo
- Artest
#391 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Low je ispao sisa zbog Weigla, ali vjerovatno ga je bilo strah visine atleticara u veznom redu Senegala...Zato se odlucio za Cana. A sta ce mu mrtvi Svajni, samo on zna.
-
groove
#392 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
je li ovo portugalu prva titula?
-
Dr Baltazar
#393 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Ma korektno je Can odigrao. Ne bi ga ni vadio Loew da Bastian ne uradi ono. Jednostavno je morao izbaciti destruktivca (Cana) za nekog ofanzivnijeg. Bastian nije smio početi. Sam je rekao Loew da mu neće igrati polu spremni igrači i Bastian koji je bio pod znakom pitanja mu istrči u prvih 11. Pa i da je zdrav, stavlja čovjeka koji je fulio penal za pobjedu protiv Italijana - to mu se ne može zaboraviti.Artest wrote:Low je ispao sisa zbog Weigla, ali vjerovatno ga je bilo strah visine atleticara u veznom redu Senegala...Zato se odlucio za Cana. A sta ce mu mrtvi Svajni, samo on zna.
-
Dr Baltazar
#394 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Ako Bog dagroove wrote:je li ovo portugalu prva titula?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#395 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Sve u svemu interesantna utakmica.
Obje ekipe su igrale dobro i pokazale su dosta. Njemacka nije bila miljenica srece, to se valja priznati, a znao sam da je gotovo kada se Boateng povrijedio. Svajnstajger, sta reci
Francuzi su dobili dosta lagodnu situaciju, zabili gol u mozda najboljem trenutku-pred kraj prvog poluvremena. Ostaje pitanje je li se uopste trebao izvoditi korner kada je nadoknada vec bila istekla. Opet penal je cist ko majcina suza.
Drugo poluvrijeme i cekanje Svaba na kontre, jedna ukradena lopta, sjajna asistencija, lopta pomalo sretno prolazi kroz sumu nogu u gol i tu je utakmica bila uglavnom rijesena.
Ne moze se reci da Nijemci nisu pokusavali, da nisu zasluzili jedan pocasni gol, ali mreza se zakljucala.
Sve u svemu zasluzen trijumf Trikolora i mislim da je realno ocekivati da cvaknu ovaj trofej. Mora se reci-mnogo stosta im je islo na ruku, ali opet su to znalacki iskoristili.
Portugal je skroz drukcija zvijer, ne treba ih otpisati ni u ludilu, narocito sto je Santoš tata fudbala u trenerskom smislu za Dešampa. Vidjećemo.
Zivio fudbal
Obje ekipe su igrale dobro i pokazale su dosta. Njemacka nije bila miljenica srece, to se valja priznati, a znao sam da je gotovo kada se Boateng povrijedio. Svajnstajger, sta reci
Francuzi su dobili dosta lagodnu situaciju, zabili gol u mozda najboljem trenutku-pred kraj prvog poluvremena. Ostaje pitanje je li se uopste trebao izvoditi korner kada je nadoknada vec bila istekla. Opet penal je cist ko majcina suza.
Drugo poluvrijeme i cekanje Svaba na kontre, jedna ukradena lopta, sjajna asistencija, lopta pomalo sretno prolazi kroz sumu nogu u gol i tu je utakmica bila uglavnom rijesena.
Ne moze se reci da Nijemci nisu pokusavali, da nisu zasluzili jedan pocasni gol, ali mreza se zakljucala.
Sve u svemu zasluzen trijumf Trikolora i mislim da je realno ocekivati da cvaknu ovaj trofej. Mora se reci-mnogo stosta im je islo na ruku, ali opet su to znalacki iskoristili.
Portugal je skroz drukcija zvijer, ne treba ih otpisati ni u ludilu, narocito sto je Santoš tata fudbala u trenerskom smislu za Dešampa. Vidjećemo.
Zivio fudbal
- insomnia78
#396 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Dr Baltazar wrote:Ako Bog dagroove wrote:je li ovo portugalu prva titula?

S moje sokoćalo
-
Dr Baltazar
#397 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Ma nisu meni Francuzi toliko mrski kao što ti misliš. Imam neku rodbinu i u Parizu, tako da ste večeras bilo koga drugog dobili i ušli u finale navijao bih za vas. Ovako mi malo svejedno ko će dobiti, iako one cigane iz Portugala ne volim, a u Francuskoj mi igra dosta dragih igračainsomnia78 wrote:Dr Baltazar wrote:Ako Bog dagroove wrote:je li ovo portugalu prva titula?
S moje sokoćalo
-
LSD
#398 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
Švajni nije trebao uopšte igrati ovu utakmicu, ne znam koji q je Joakim njega postavi u sredinu
nigdje ga nije bilo....a penal je samo došao kao šlag na tortu
Muller
katastrofalno odigrana utakmica polufinala
jako loše, a od njega se najviše ocekivalo.
Sad je jasno da im je Gomez najbolji špic i njegov izostanak najveci hendikep....falio je i Hummels, ali su Howedes i Boateng odradili solidan posao, eh cim je Mustafi ušao pao je i drugi gol.
Kod francuza Griezmann apsolutno najbolji, zapravo najbolji igrac Eura
frajer je klasa od igraca
Stoperi odradili odlican posao na Mulleru, potpuno ga zatvorili.
Muller
Sad je jasno da im je Gomez najbolji špic i njegov izostanak najveci hendikep....falio je i Hummels, ali su Howedes i Boateng odradili solidan posao, eh cim je Mustafi ušao pao je i drugi gol.
Kod francuza Griezmann apsolutno najbolji, zapravo najbolji igrac Eura
Stoperi odradili odlican posao na Mulleru, potpuno ga zatvorili.
- Edin H.
#399 Re: Polufinale: Njemačka - Francuska. Četvrtak 7. juli
breuer wrote:Njemački Pantzer se poskliznuo o francuski kroasan.
- Logovan