Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nizozemska protiv Kostarike nemocna u realizaciji,sa Argentinom im to nece proci,dok se oni budu nakanili da sta konkretno urade,neko od Argentinaca ce vec dati gol i to ce biti kraj. Argentina cini mi se sve bolja i bolja,kako prvenstvo odmice. Ako bude igrao i odlicni Di Maria,sanse Argentine su jos vece. Po meni pitanje hoce li biti juznoamericko finale ili Argentina-Njemacka. Kazem : Argentina
Vasa misljenja i prognoze
Navija se za Messia i gleda se njega. Nejma teorije da bi me neko inače natjerao da gledam onog Robena, pa svaki i najmanji kontakt kao da je na nagaznu naletio što mu ne smeta da poslije kmeči i mlatara rukicama ako mu sudija ne svira po ćeifu. Jes mi lik iritantan, nije normalno.
Ali se uglavnom o Neymaru s napuknutim pršljenom priča...
Last edited by tzipiripi on 06/07/2014 13:34, edited 1 time in total.
Objektivni navijac wrote:Nizozemska protiv Kostarike nemocna u realizaciji,sa Argentinom im to nece proci,dok se oni budu nakanili da sta konkretno urade,neko od Argentinaca ce vec dati gol i to ce biti kraj. Argentina cini mi se sve bolja i bolja,kako prvenstvo odmice. Ako bude igrao i odlicni Di Maria,sanse Argentine su jos vece. Po meni pitanje hoce li biti juznoamericko finale ili Argentina-Njemacka. Kazem : Argentina
A šta je to Argentina specijalno pokazala? Jedno veliko ništa. Vrijeme je da nakon onih promašaja protiv Costa Rice na Argentini iskale bijes.
Objektivni navijac wrote:Nizozemska protiv Kostarike nemocna u realizaciji,sa Argentinom im to nece proci,dok se oni budu nakanili da sta konkretno urade,neko od Argentinaca ce vec dati gol i to ce biti kraj. Argentina cini mi se sve bolja i bolja,kako prvenstvo odmice. Ako bude igrao i odlicni Di Maria,sanse Argentine su jos vece. Po meni pitanje hoce li biti juznoamericko finale ili Argentina-Njemacka. Kazem : Argentina
A šta je to Argentina specijalno pokazala? Jedno veliko ništa. Vrijeme je da nakon onih promašaja protiv Costa Rice na Argentini iskale bijes.
Volio bi i ja da i mi pokažemo jedno veliko ništa u kvalifikacijama pa da onako učinimo Belgiju nemoćnom.
Do juče je Belgija značila kao jednog od kandidata za osvajanje prvenstva, ovdje su se bajke pisale kako igraju najkonkretnije i Argentina ih pregazi k'o plitak potok.
Uhh, teska odluka. I jedni i drugi tesko antipaticni. Ne navijam ni za jedne. Prolazi Krul...ovaj Holandija
Ako Messi sam nesto ne uradi. Zaboravlja se da je Di Maria out.
Od početka SP-a, Argentina nije nadigrala nikog! S nama nekako jedva, Nigerija isto tako, Iran da ne pričam... Švicarci nesretno ispadoše... Belgiju izbaciše samo zbog pogrešne taktike trenera... Ni protiv koga oni nisu pokazali nadmoć... Ali to je Argentina...
S druge strane Holanđani igraju super fudbal, ali malo previše sebičan... Dosta se solira, bezidejno se dolazi u 16erac... Sve u svemu, očekujem jednu dosadnu utakmicu sa pun klinac taktiziranja i bez puno golova... Blagu prednost dajem Holandiji...
Jasper Cillessen
Ron Vlaar
Stefan De Vrij
Bruno Martins Indi
Daley Blind
Dirk Kuyt
Jonathan De Guzman
Wijnaldum
Wesley Sneijder
Arjen Robben
Robin Van Persie
Sergio Romero
Pablo Zabaleta
Martin Demichelis
Ezequil Garay
Marcos Rojo
Lucas Biglia
Javier Mascherano
Maxi Rodriguez
Ezequiel Lavezzi
Lionel Messi
Gonzalo Higuain
dvije vrlo jake selekcije, trokut robben, sneijder i van persie je ubitacan. argentina stoji vrlo cvrsto u defanzivi a naprijed je nekako uvale messi, di maria ili higuain. di maria ne igra ovu utakmicu ali ce prco aguero vjerovatno biti spreman za makar 30 minuta.
ocekujem 1-1 i penale gdje ce argentina pobjediti ovaj put nesretne holandjane.
Ja mislim da Aguero sa ovakvim tempom povreda nece jos dugo izdzrazi. Momak je svako 3 mjeseca povrijedjen, ako i toliko izgura. Nij za svakog Engleska, a to je on potvrdio. U Cityu prosle sezone nije sastavio 7 utakmica, a evo odrazilo se to i u Argentini.
BHF_Manijak wrote:Ja mislim da Aguero sa ovakvim tempom povreda nece jos dugo izdzrazi. Momak je svako 3 mjeseca povrijedjen, ako i toliko izgura. Nij za svakog Engleska, a to je on potvrdio. U Cityu prosle sezone nije sastavio 7 utakmica, a evo odrazilo se to i u Argentini.
Pokriveni su tu manje vise dobro. Izgleda da ce igrati od pocetka. Ovo je svjetsko, dva poteza odluce tekmu i Kun ih moze napraviti jednom nogom sepajuci.
Jasper Cillessen
Ron Vlaar
Stefan De Vrij
Bruno Martins Indi
Daley Blind
Dirk Kuyt
Jonathan De Guzman
Wijnaldum
Wesley Sneijder
Arjen Robben
Robin Van Persie
Sergio Romero
Pablo Zabaleta
Martin Demichelis
Ezequil Garay
Marcos Rojo
Lucas Biglia
Javier Mascherano
Maxi Rodriguez
Ezequiel Lavezzi
Lionel Messi
Gonzalo Higuain
dvije vrlo jake selekcije, trokut robben, sneijder i van persie je ubitacan. argentina stoji vrlo cvrsto u defanzivi a naprijed je nekako uvale messi, di maria ili higuain. di maria ne igra ovu utakmicu ali ce prco aguero vjerovatno biti spreman za makar 30 minuta.
ocekujem 1-1 i penale gdje ce argentina pobjediti ovaj put nesretne holandjane.
Meni ova argentinska odbrana pravo suhveli. Jedino ih vadi sto su Holandjani vazda nesretni