Poltergeist

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Neelix

#26 Re: Poltergeist

Post by Neelix »

Welcome to the Hotel Kladanj...such a lovely place :D mene odmah na pjesmu podsjeti :D
DaysleepeR

#27 Re: Poltergeist

Post by DaysleepeR »

evo tog motela

Image
Skyfox

#28 Re: Poltergeist

Post by Skyfox »

u shumici :D jos da nema auta ispred
DaysleepeR

#29 Re: Poltergeist

Post by DaysleepeR »

pa nije ih ni bilo :D

nikog nije bilo
Skyfox

#30 Re: Poltergeist

Post by Skyfox »

Znanstvenici koji su vodili 10-dnevni eksperiment u Skotskoj kazu da rezultati pokusa zasluzuju daljnje proucavanje. Svih 250 dobrovoljaca ostali su 10 minuta posve sami u polutami u 10 razlicitih grobnica u blizini dvorca Edinburgh za koje se prica da se u njima pojavljuju duhovi. Proteklih sest godina vise od 300 posjetilaca tih povijesnih mjesta pozalilo se da su dozivjeli neobicne pojave.

U netom zavrsenom pokusu sto su ga proveli znanstvenici sa Sveucilista u Hertfordshireu cak 45 posto ispitanika dozivjelo je paranormalne pojave kao sto su nagle i nicim izazvane promjene temperature. Mnogi su osjecali da ih nesto pece, boli ili vuce, i culi su necije disanje. Jedna je zena vidjela musku priliku s koznom pregacom kako sece pred vratima grobnice.

Dr. Richard Wiseman, voditelj pokusa, kaze kako su najvise paranormalnih pojava dozivjeli ispitanici u grobnicama na koje su se najcesce i zalili uplaseni turisti. Iako dr. Wiseman priznaje da ovo istrazivanje nije definitivno dokazalo da duhovi postoje, smatra da je vrijedno istrazivati i dalje.
Skyfox

#31 Re: Poltergeist

Post by Skyfox »

da malo osvjezim temu

Image
Post Reply