moj licni stav je ako ne mrdnes s jedne studijske godine 2 godine ili vise
ja sam se upisala na dva fakulteta prije ovoga...i isto tako se ispisala...mozda da mi novac nije bio vazan...tj. da mi prioritet nije bio zaraditi...imala bih vec neku diplomu...bar se tada 96-e mogla godina dati bez problema (tako kazu)...ali cim sam skontala da ja nemam ni volje ni zivaca da bdijem nad knjigama i kokuzam, ja sam to napustala...a nisam izigravala vjecnog studenta i zalila se kako mi je fakultet tezak...niti s podsmijehom gledala na studente laksih fakulteta...hej oni su nesto zavrsili...oni imaju 22 godine i VSS...ja imam 30 i SSS
pricajte sta zelite...ja znam da posjedujem izvjesno znanje koje se stice na mom fakultetu...pa cak i vise jer imam i iskustvo iz prakse a i godina...ne stidim se svog fakulteta jer mi je ako nista dao osjecaj da vrijedim vise...da se trudim (makar malo) da postignem visi nivo bar sto se tice obrazovanja...da, da..zavrsit cu fakultet koji, kako neko rece, zavrsavaju idioti...a na mojoj diplomi ce u zaglavlju pisati isti tekst kao i onima koji su zavrsili pravo, medicinu, masinstvo itd. u sarajevu
Pisat ce nesto poput ovoga
Univerzitet u Sarajevu
DIPLOMA
kao i na njihovim diplomama