Vaš politički profil pokazuje kako gledate na druge ljude, odnose među njima itd itd.
I think.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Eh to je druga stvar. Lažni moral ili šta li već. Mislio sam na stvarnu političku opredjeljenost do koje malo tko drži.Aura Perez wrote:Diskutabilno. Zasto se onda mijenjaju dresovi kad se promijeni vladajuca strankaVitezanin wrote:Pa slušaj, politička opredjeljenost nekoga mnogo govori o karakteru te osobe. Barem ja tako mislim. S druge strane imam još jedan primjer: mislim da npr glazba koju netko sluša govori još i više.
Vaš politički profil pokazuje kako gledate na druge ljude, odnose među njima itd itd.
I think.?
Nikako. I ne radi se samo o političkim, nego o bilo kakvim stavovima. Da ne voli životinje (a kamoli da je nabio mačku nogom), da baca smeće okolo (a kamoli da je bacio konzervu kroz prozor od auta), da ne propušta pješake na pješačkom (a kamoli da im još psuje što prolaze), da sluša pop (a kamoli narodnjake), da je centar (a kamoli desničar), ne bismo nikad ni izašli (a kamoli vjenčali se).Eborg wrote:Naravno da govorimo o ozbiljnim vezama i početnim fazama istih, kako biste se slagali sa osobom čiji su stavovi dijametralno suprotni od vaših?
Zar i to mijenjanje dresova ne govori o karakteru (još i više)?Aura Perez wrote:Diskutabilno. Zasto se onda mijenjaju dresovi kad se promijeni vladajuca strankaVitezanin wrote:politička opredjeljenost nekoga mnogo govori o karakteru te osobe?
Malo ko je kod nas iz SDA dosao u SDP i obrnuto. To je upravo to pitanje pogleda na svijet. Zato imas brate republikance i demokrate, mi smo jedina drzava sa stotinjak stranaka, kad svaki besposlicar moze oformit stranku, bez da sam za sebe zna gdje pripada.MajcinaDusica wrote:Zar i to mijenjanje dresova ne govori o karakteru (još i više)?Aura Perez wrote:Diskutabilno. Zasto se onda mijenjaju dresovi kad se promijeni vladajuca strankaVitezanin wrote:politička opredjeljenost nekoga mnogo govori o karakteru te osobe?
Aura Perez wrote:Diskutabilno. Zasto se onda mijenjaju dresovi kad se promijeni vladajuca strankaVitezanin wrote:Pa slušaj, politička opredjeljenost nekoga mnogo govori o karakteru te osobe. Barem ja tako mislim. S druge strane imam još jedan primjer: mislim da npr glazba koju netko sluša govori još i više.
I think.?
nemoj biti siguran da u americi imaju samo te dvije strankeA1fa wrote:
Malo ko je kod nas iz SDA dosao u SDP i obrnuto. To je upravo to pitanje pogleda na svijet. Zato imas brate republikance i demokrate, mi smo jedina drzava sa stotinjak stranaka, kad svaki besposlicar moze oformit stranku, bez da sam za sebe zna gdje pripada.
ja baš volim tu crvenu furku... crveni fenjeri, crveni lajbovi, gače i halteri... crvene samostoječe čarape, crvenokose, crvenousne, crvenočupe...ma ...mljljljaaac.Umac wrote:Preferiram da bude operisana od komunizma.![]()
Neznam,nisam ja sada neki nacionalista al mi se jednostavno nesvidja ta crvena utopijska furka.
Zabranjeno komentarisanje rada moderacijekmirsad wrote:Danas je predizborna šutnja... predlažem moderaciji da se i ova tema danas zaključa...
HAVANA wrote:Ja o trebama pričam.
Bobi wrote:Zabranjeno komentarisanje rada moderacijekmirsad wrote:Danas je predizborna šutnja... predlažem moderaciji da se i ova tema danas zaključa..., inace, tema je pod 24-satnim nadzorom...
![]()
![]()
Ma ni meni se ne sviđa kad čuhne... samo nisam znao da taj "miris pokošenog sijena " zovu nacionalistički... ja mislio da je to zbog neredovnog kupanja...HAVANA wrote:Preferiram da bude operisana od nacionalizma.![]()
Ne znam,nisam ja sad neki komunista al mi se jednostavno ne svidja ta smrdljiva nacionalistička fička.
E moj Havana... istrošio se tel. imenik... a i brojeve promjenile...HAVANA wrote:Vodimo sex a ne rat.![]()