dUm wrote:It_is_a_Leclerc wrote:starmo wrote:vi nikako da shvatite da hrvatski narod galasa za hdz, manje više iz razloga jer smatra da je ugrožen od strane bošnjačkih stranaka ia da će se spasiti glasujući za hdz (nerasipanje glasova) a ne zato što je hdz dobar izbor.
drugi manji dio hrvata glasa za hdz 1990 ne zato što je hdz1990 dobar nego zato što mrzi hdz-ovo jednoumlje i totalitarni koruptivni režim u dijelovima gdje vlada hdz.
jedini lijek je nekakav oblik hrvatske izorne jedinice u kojem bi hrvati mogli birat svog stranačkog predstavnika a dotad, sve je isto k'o i lani...
LP
To nije naš problem. Hrvati izbornu jedinicu neće dobiti. I što prije se okane toga, mogu dobiti sagovornika u Bošnjacima. Dok god to pitanje odnekud viri,
Bošnjaci će spriječavati svaki pokušaj da se hrvatska nacionalna prava provedu u djelo.
Fašizam par excellence
Ako ovo nije za hlađenja neznam šta je?!

Jašta je. Nek' škola u Stocu nije fašizam, pa nek' ide sve u vraga.
Dakle, da ponovim. Dokle god HDZ BiH kao primarni nacionalni interes BIH navodi fragmentaciju države, uvođenje novog prostora na kome je moj, bošnjački narod, ono što danas jeste u RS-u, dokle god hrvatska politika svoje nacionalne interese definira kao dvije škole pod jednim krovom, kao "Aluminij" u kome ne rade Bošnjaci, a istovremeno ga finansiraju, dokle god se pod pojmom nacionalna prava bh. Hrvata kriju - šurovanje s Dodikom s ciljem vaskrsenja Herceg Bosne, vjerujte da će ta i takva prava imati neprijatelje u milion i po' Bošnjaka, dok je svijeta
Što se Hafisa i njegove, tragično promašene dijagnoze, samo mu mogu reći da se slažem s njim, i da bi bilo vrlo lijepo, osvježavajuće takoreći kad bi me, po vlastitom savjetu, prvi on počeo ignorisati, a ne bauljati za mnom po svim temama i tražiti dokaze nekakvoj kroatofobiji, te svaki moj post iznova citirati.