poliranje auta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
lakirer
#1 poliranje auta
znal ko od autolakirera kako ide redosljed polir pasti 3m za poliranje auta metalika a kako akrilnih boja a (3m)paste su kako znamo oznacene po boji na cepu boce kao npr:bijela ,zuta plava i .t.d -mislim koja ide prva pasta akoja zavrsna -hvala
- sirocco
#2 Re: poliranje auta
ja sam radio ovako na metaliku
1. uzmes oko 400gr grube paste granulacije zrnaca 3
2. onda uzmes toliko fine paste granulacije 1
3. e onda se po tome stavi neka crna pasta , ne znam gdje se ima kupit ja sam je dobio od jednog lika iz AC Quattro (ona ti sluzi za uklanjanje onih holograma koji ostanu od poliranja)
e sad imas i posebne spuzve to se raspitaj tamo gdje budes kupovao paste , jer nije svaka spuzva za svaku pastu
i na kraju ako hoces da ti se auto bas sjaji kupis malo voska za auta i time ga premazes
eto nadam se da sam to bar malo pomogao
1. uzmes oko 400gr grube paste granulacije zrnaca 3
2. onda uzmes toliko fine paste granulacije 1
3. e onda se po tome stavi neka crna pasta , ne znam gdje se ima kupit ja sam je dobio od jednog lika iz AC Quattro (ona ti sluzi za uklanjanje onih holograma koji ostanu od poliranja)
e sad imas i posebne spuzve to se raspitaj tamo gdje budes kupovao paste , jer nije svaka spuzva za svaku pastu
i na kraju ako hoces da ti se auto bas sjaji kupis malo voska za auta i time ga premazes
eto nadam se da sam to bar malo pomogao