Ma nije samo murija u .urcu. Citava drzava je ukopana. Kriminalci u foteljama .ebu narod uzduz i popreko. Drze cijelu drzavu u koncima, pa naravno i muriju. Zakon postoji al ne za njih. I sta da murijas radi kad uhvati kriminalca. Privede ga i ovaj za sat vremena opet vani?
Kad budu u foteljama ljudi a ne kriminalci tad ce biti i manje kokosara. Jer ce dobijati po usima. A do tada ko ziv ko mrtav,.
POLICIJA KS
- texel
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?op ... &Itemid=44
“Kamere su postavljene na semaforima iz pravca grada prema Ilidži. Od utorka u 13 sati, kada su postavljene, do četvrtka u osam sati, samo jednom od tri kolovozne trake kroz crveno svjetlo na semaforu prošlo je 86 vozača, a kamere su registrirale i 101 vozilo koje se kretalo brzinom većom od 81 km/h - dozvoljena brzina je 60 km/h“, kazao je za naš list Željko Mij
atović, ministar MUP-a Kantona Sarajevo.
BOŽE SAČUVAJ!!
“Kamere su postavljene na semaforima iz pravca grada prema Ilidži. Od utorka u 13 sati, kada su postavljene, do četvrtka u osam sati, samo jednom od tri kolovozne trake kroz crveno svjetlo na semaforu prošlo je 86 vozača, a kamere su registrirale i 101 vozilo koje se kretalo brzinom većom od 81 km/h - dozvoljena brzina je 60 km/h“, kazao je za naš list Željko Mij
BOŽE SAČUVAJ!!
- chuchumbamayumbe
Jes, ali...texel wrote:http://www.oslobodjenje.ba/index.php?op ... &Itemid=44
BOŽE SAČUVAJ!!
Kazne i dalje nece placati oni koji su se i do sada izvlacili...babine kerke i sinovi, krezave glavonje, klocevi raznih nivoa...
Kazne ce placati bijeda zato sto ne da zmigavac ili zato sto zaboravi upaliti svjetla, ili ko zna iz kojih banalnih razloga.
Nasa bijedna i korumpirana policija je dotakla dno dna, kao i nasa drzava.
Tako nam i treba.
-
lordi
E da vidim majcin sine ko nece platiti od ovih snimljenih i registrovanih.Nema buraz stele samo stigne cestitka na adresu.Sve je automatizovano.chuchumbamayumbe wrote:Jes, ali...texel wrote:http://www.oslobodjenje.ba/index.php?op ... &Itemid=44
BOŽE SAČUVAJ!!
Kazne i dalje nece placati oni koji su se i do sada izvlacili...babine kerke i sinovi, krezave glavonje, klocevi raznih nivoa...
Kazne ce placati bijeda zato sto ne da zmigavac ili zato sto zaboravi upaliti svjetla, ili ko zna iz kojih banalnih razloga.
Nasa bijedna i korumpirana policija je dotakla dno dna, kao i nasa drzava.
Tako nam i treba.
-
bc_chupo
#55 Re: POLICIJA KS
daj mici ba...ne seri(da izvines) trebali su ga zadrzat 1 danmIRCerka wrote:covjece u 12 i 30, znaci u po bijela dana lika priveli, uzeli pistolj bla bla, i ono se desi navece...texel wrote:čitam jutros da je policija onom liku što je roko na ciglanama, prije dva dana oduzela utoku, malo ga priveli i pustili..da bi se dan kasnije desilo to što se desilo.. možemo li ikako vjerovati ovoj policiji i osjećati se sigurno?
u istim novinama....
nije do policije, vec je do zakona...
- uvjek dobar gost
POlicija KS (kao i sve ostale) su produžene ruke političko-vjerskih elita... koje bez stida kradu i otimaju od običnog svijeta.... to isto radi i policija, piše meni il vama nalog zbog ne vezanja, prekoračenja brzine, svjetala ili opreme.... dok zatamnjena vozila prolaze kroz crvena svijetla, dok krimosi hodaju po gradu, dok hemije ima ko pljeve..... policija nije u službi građana, pa pogledajte samo kako izgledaju i koko se ponašaju..... kako su onako debeli i zadrigli ponosni na pendrek i pištolj, na golfa i šapku....
Policiju više ne poštujem i pravo rijetko među njima ima poštenih (sa časnim izuzetcima)... a krivi smo mi što uopšte plaćamo ikakve kazne jer ne mogu da vjerujem kako su sad uvezani na štetu građana....
Da me neko pogrešno ne shvati u biti ja sam legalista ali ako je vrhunac pravde danas u BiH da drot čuči u žbunju i capi mene za pojas..... grozno... pored tolikih lopovluka, zločinaca i čega sve ne.....
Pendrek ali isti za svakoga.......
Policiju više ne poštujem i pravo rijetko među njima ima poštenih (sa časnim izuzetcima)... a krivi smo mi što uopšte plaćamo ikakve kazne jer ne mogu da vjerujem kako su sad uvezani na štetu građana....
Da me neko pogrešno ne shvati u biti ja sam legalista ali ako je vrhunac pravde danas u BiH da drot čuči u žbunju i capi mene za pojas..... grozno... pored tolikih lopovluka, zločinaca i čega sve ne.....
Pendrek ali isti za svakoga.......