Policajac uhapšen zbog primanja mita od 20 KM

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Sarafcina

Post by Sarafcina »

mIRCerka wrote:Pa to ej dobra vijest. Da bogdom svi gradjani imaju toliko mozdanih celija da svaki slican slucaj prijave.

a sto bih prijavio? da bih onda morao platiti kaznu od 300km?
jebo sistem koji zavisi od toga da ja moram ici protiv svog interesa i sam sebi u stomak skakati...
kekec

Post by kekec »

Policija u akciji.
http://www.youtube.com/watch?v=B-qdOn7r ... ed&search=
Ali ja ne mogu skontati koji je bolji. :roll:
kekec

Post by kekec »

dimu

Post by dimu »

ljudi... nije poenta sto je drot primio mito

nego sto ga je TRAZIO.

druga je situacija kad te zaustavi policija, pa se dogovoris ko covjek sa njima da ti ne pisu veliku kaznu pa ih pocastis... al ovdje pise da je ovaj covjeka zaustavio i odmah TRAZIO pare.. to nema nigdje i neka ga je prijavio.

i svuda ce ti policajac nekad izaci u susret i oprostiti prekrsaj neki, to je normalno, al da te zaustavljaju i traze pare odmah to ne funkcionise tako i to treba prijavit
enes-s
Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.

Post by enes-s »

druga je situacija kad te zaustavi policija, pa se dogovoris ko covjek sa njima da ti ne pisu veliku kaznu pa ih pocastis...
E to oni vole. Da se dogovaraju. Vole i da izmišljaju. Uvek nešto izmisle za tih 20-tak maraka.
van Basten

Post by van Basten »

Najbitnija stvar ovdje jeste da je građanin prijavio policajca nadležnim i onda je to zakotrljalo dalju lavinu. Argument da ni inspektori ne bi išli na velike zvjerke ne pije vode, jer (koliko god bio istinit) sigurno bi bar neko pao pa bi se broj korupmiranih barem smanjio.
Bullet Tooth Tony

Post by Bullet Tooth Tony »

kekec wrote:Policija u akciji.
http://www.youtube.com/watch?v=B-qdOn7r ... ed&search=
Ali ja ne mogu skontati koji je bolji. :roll:
cija je ovo policija , nije nasa ili jeste :? :?
Bullet Tooth Tony

Post by Bullet Tooth Tony »

enes-s wrote:
druga je situacija kad te zaustavi policija, pa se dogovoris ko covjek sa njima da ti ne pisu veliku kaznu pa ih pocastis...
E to oni vole. Da se dogovaraju. Vole i da izmišljaju. Uvek nešto izmisle za tih 20-tak maraka.
mog prijatelja zaustavio zbog maglenjaka na kraju zaboravio da ga je zbog toga zaustavio i naplatio mu pojas :lol: :lol: :lol:
galaxtics

Post by galaxtics »

haha levatiiiiiiii drotovski haha
fuck the police-nwa fuck the policeeeeeeeeee

hahaha to garant uzo da ima na slot ostavit mamu jebo debilsku...
pa mene bi bilo stid uzet 100 a kamoli 20 joj ja jada i cemera ccc
hajd 100 i nekako al majmun zbog cvaje pade ...daboGda svi tako prosli sto se time bave klosari reketarski...
imaju vamo dvojica drotova koji kad te zaustave dogovoris se sa njima da im platis telecu peku i puste te Bogami
EldinaA

Post by EldinaA »

Ma dajte ljudi nemozete kroz jednog gledati sve policajce
ima i njih finih ljudi ,pa zar mislite da je lako pucati smjenu po citavu noc
na -20 ili po danu na + 30,
svi su u ogromnim kreditima koje su podigli da obezbede porodicu ...
svi ste vrlo brzo zaboravili kad je onaj naletio na policajca motorom sto ga je zaustavljao a predhodno ga tri patrole pokusale zaustaviti.....
uredu osuđujem onoga sto je uzimao ali j....mu zivot
ko se to jos nije mogao dogovoriti sa policajcem samo fino i sve je zavrseno
anamo 'vamo

Post by anamo 'vamo »

ko ga hebe, kad ga nije znao primit' k'o co'ek! pao za cvaju :(
obuca

Post by obuca »

EldinaA wrote:Ma dajte ljudi nemozete kroz jednog gledati sve policajce
ima i njih finih ljudi ,pa zar mislite da je lako pucati smjenu po citavu noc
na -20 ili po danu na + 30,
svi su u ogromnim kreditima koje su podigli da obezbede porodicu ...
svi ste vrlo brzo zaboravili kad je onaj naletio na policajca motorom sto ga je zaustavljao a predhodno ga tri patrole pokusale zaustaviti.....
uredu osuđujem onoga sto je uzimao ali j....mu zivot
ko se to jos nije mogao dogovoriti sa policajcem samo fino i sve je zavrseno
ja sam se mogla dogovorit ako i vecina ljuidi, ali opet kazem ON JE DROT a a ne PIJAČAR. Jebote pa probaj negdje drugo cjenkat se sa policijom. Ja nije im lako, ma sto nije. U mom naselju se džuturumi zavuku u garazu i ćumuraju sa čuvarom. I pazi sad, zaustave te kad uđeš u garažu. Uostalom jadno je kad se neko proda za cvaju :x :x A jos izgled vecine, NE SVIH, policajaca je ubitacan. Debeli, bez zuba, istrpani i jos igra bilijar u gaćama naslonjen na drvo. Ma daj treba im davat pare pa ih odmah prijavljivat, a novcanicu samo prije kopirat. :x
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Sinoc trojica drotova pokazuju nesto jedan drugom na mobitelima pet metara od izlaska iz Kulovica ulice, dok kroz Kulovica pici maltene kolona auta :-) :-) Naravno, sve to oko 10h :D

Valjda ih nisu vidjeli s tih 10m, a nemaju ni oni semafori, pa ne moraju stajati...

Ma treba im ko i doktorima ukinuti plate jedno pola godine pa natjerati da malo rade bez plata, uvesti sve moguce vrste kontrola, pa ko ne bude htio raditi nije problem - mrs u PM ima ko hoce da radi. I problem rijesen.
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

_BosanaC wrote:Sinoc trojica drotova pokazuju nesto jedan drugom na mobitelima pet metara od izlaska iz Kulovica ulice, dok kroz Kulovica pici maltene kolona auta :-) :-) Naravno, sve to oko 10h :D

Valjda ih nisu vidjeli s tih 10m, a nemaju ni oni semafori, pa ne moraju stajati...

Ma treba im ko i doktorima ukinuti plate jedno pola godine pa natjerati da malo rade bez plata, uvesti sve moguce vrste kontrola, pa ko ne bude htio raditi nije problem - mrs u PM ima ko hoce da radi. I problem rijesen.
naravno
Topla voda

Post by Topla voda »

danas sam cuo da je ovaj momak izvrsio samoubistvo sinoc :(
ostalo troje djece :(
Edin H.

Post by Edin H. »

Topla voda wrote:danas sam cuo da je ovaj momak izvrsio samoubistvo sinoc :(
:shock:
spijun_KA

Post by spijun_KA »

Edin H. wrote:
Topla voda wrote:danas sam cuo da je ovaj momak izvrsio samoubistvo sinoc :(
:shock:
:( :sad: :sad: :sad:
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

Post by Faruk »

amrino wrote:Ja sam prosli put zahvaljivala na mitu i korupciji...Ne stigoh zakocit...i prodjem kroz crveno :oops: (po zakonu me sljeduje- momentalno oduzimanje vozacke dozvole) ...a ja fino cika- drotu 20 KM- i nikom nista :D .
Kontam - haj nek i ja jednom imam neke fajde od korumpirane nam zemlje!
ja sam se vec nasekirao
cuj najbolji fol na dunjaluku da nam ukinu
pa jebote ako budemo plaćali kazne do Mostara će biti 56 boba na vozačkoj, 34.527, 65 KM kazni i oduzeta vozačka doživotno na svim 40 km/h ograničenjima
molim policiju da ne ukida mito i korupciju

ganjaj te brankovića, silajdžića, izetbgovića samo nam ostavite nasu narodnu miliciju i cvaju im u njih
encian

Post by encian »

kad prodjete kroz crveno i treba vam uzeti vozacku. halo ba, ljudi ginu zato sto neko ne stane kad je red! policajac po mojoj mjeri bi vas tuzio za nudjenje mita. i ja sam vozac, pa samo da napomenem da u zakonu ne pise da se na zuto ubrzava, nego USPORAVA.

mirci, samo panjkaj! s vremena na vrijeme nadje se neko ko radi svoj posao.
Post Reply