Gdje je najbolje u Sarajevu polagati vozački ispit?
Ko ima najbolje instruktore, najbolje cijene?
Ko daje mogućnost plaćanja na rate?

Moderator: Bobi
Ivy wrote:Autoskola "Coach" u Velesicima, dobijes dzabe i casove za testove, plus imaju odlicnu prolaznost. Ja sam polozila iz prve (i nije stela) jer sam polagala na Centru a zivim na Ilidzi!
Daju na rate i nije skupo!
Lalaa wrote:Joj, svima je najbolja ona škola u kojoj su polagali. Dajte malo argumenata. I cijene.![]()
@Mircerka Čini mi se da se novi zakon počinje primjenjivati tek od februara 2007., hvatam zadnji voz.![]()
mIRCerka wrote:Ivy wrote:Autoskola "Coach" u Velesicima, dobijes dzabe i casove za testove, plus imaju odlicnu prolaznost. Ja sam polozila iz prve (i nije stela) jer sam polagala na Centru a zivim na Ilidzi!
Daju na rate i nije skupo!
mila, mislim da po novom saobracajnom zakonu sad moraju ici 6 mjeseci u skolu plus je skuplje..
Lalaa wrote:Da vas pitam za preporuke.
Ko daje mogućnost plaćanja na rate?![]()
kiki the devil wrote:Lalaa wrote:Da vas pitam za preporuke.
Ko daje mogućnost plaćanja na rate?![]()
selektor evo ti br 061 210 167 trazi alema neces se pokajati.
kvalitet zagarantovan a ti ces biti prezadovoljna
mIRCerka wrote:kiki the devil wrote:polagao
instruktore, jes' to ti
shalu na stranu, polaze se u opcini prebivalista, ucis tamo gdje ti najvise odgovara i eto
[email protected] wrote:Auto skola Coach u Velesicima, instruktori su stvarno raja, a prije svega naucit ce te da vozis u svim mogucim situacijama. Za termine se mozes dogovoriti kad god hoces, a takodjer ima i žena instruktor koja je bas meni bila. Sve te izadje oko 700KM, ali cijene su otprilike iste kod svih u nijansu se razlikuju. Sto se tice prolaznosti, ja sam iz prve polozio (bez stele) na općini Centar. Broj ti je: 061 - 146 - 193 ili 061 - 134 - 916 , a mozes i na fiksni. Slobodno nazovi i raspitaj se ljudi su prava gospoda.