Pokusaj da se demonizuje Silajdzic

Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Pa ne goni te nitko da budeš Bošnjak :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Pa necu se ja sad zbog majmuna (mnozina) odreci svoga identiteta
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

joker wrote:
mIRCerka wrote: da prostis, osim sto ga gotivim virtuelno, gotivim ga i live, pride sjedim pored njega kroz 75% njegovih telefonskih razgovora tako da CUJEM svojim ushima i VIDIM svojim ocima, a ne treba mi ni Vozd, ni SB, ni dani nista vise reci....

no, nastavi preskakati Image
Pa eto si nam upravo otkrila kako je on to provjeravao. Na telefonu??? Zvao konu Suhru?

Preporuci mu da malo provjeri na SASE kotacije FDS-a, TB i ostalih, da malo pokusa procackati u registru vrijednosnih papira o FDS, TB, njihovoj vlasnickoj strukturi, dionicama, procita u nekim poslovnim novinama, pretrazi arhiv, stare vijesti i informacije...

Mozda niste ti i on citali SB ili slusali Vozda, ali je mozda kona Suhra to radila pa vam prepricala...

:roll:
Idemo sad fino otvoreno:

DOK NE POSTIRAS LINKOVE ILI DOKUMENTE GDJE SI TI TO PROVJERIO, JA CU TE PRVA MALTRETIRATI ZACHATAVANJEM TVOJIH TEMA!!!

LINKOVE DAJ ILI POSTIRAJ DOKUMENTE!

jer sto bih ja tebi vjerovala ista vise?

PS Zvao je jednu tetu koja ima FDS dionice. :shock:
Jimmy_The_Saint

Pa Gandalf-beže nemoj onda prijetiti uprazno... K'o Hare :D

:)
dashing

Post by dashing »

joker wrote:Ukidanje entiteta se ne moze postici preko noci, vec se to moze ostvariti samo dugorocno. Ali popustanjem razjarenom cetniku i rasplamsanim nacionalistickim stavovima onih u RS-u se ne ide nikako u tom pravcu vec se zapravo udaljava od tog cilja. Svi vi koji ste protiv Silajdzica, nesvjesno podrzavate Dodikova nastojanja da ga makne sa politicke scene, jer je ostao medju rijetkima i on koji je sposoban sprijeciti ovoga da provede svoje. Ovo ne znaci da trebate biti ZA Silajdzica, ali znaci da trebate podrzati politiku jacanja drzave.

Za ukidanje entiteta treba imati jako oruzje. Trenutno ga nema. Treba sacekati da sud presudi svoje po tuzbi protiv SCG. Od neceg se mora krenuti...
prvo sto se treba uraditi jeste da "ostali" tuze drzavu bih evropskom sudu za ljudska prava zato sto je ustav bih u suprotnosti sa evropskom konvencijom o ljudskim pravima (to je jedan od direktiva evropske komisije koji stoji iznad zakona bilo koje od zemalja clanica, a moraju ga primjenjivati i potencijalne clanice). drzava bih bi izgubila taj proces, proce pridruzivanja prekinut, a drzava bi imala izbor - ili potpuno novi ustav, ili zdravo evropo (mozda kiparski model - pa da rs kao turski kipar ponovo bude pritisnuta uz zid).

mircerka - mozes li ti sta poduzeti po ovom pitanju???
dashing

Post by dashing »

mIRCerka wrote:
joker wrote: Ja iznosim provjerljive podatke (provjerljive na relevantnim izvorima) i svoje stavove formirane na njima. Ti si ta koja prenosi ono sto je rekla kona Suhra (citaj Lagumdzija, Senad Avdic, Hadziomerovic) i koja iznosi njihove stavove (jer to su sve stvari vec izrecene od gore pomenutih).
eh da, posto se zoom samobanirao, mozemo relativno skrenuti sa teme...

u nedavnom verbalnom sukobu sa _Bosancem vezano za FDS si se bez veze nagovorio covjeku STO BI JA TEBI VJEROVAO, MA NISI TI NISTA PROVJERIO, bla bla, tako da i ovaj svoj gore argument mozes okaciti mom Husniji o rep jer ne ocekuj da tebi drugi rade ono sto ti ne radis njima.

:-)
pa draffa mircerka sve ti mace neke husnije, semse, hatidze, itd. pa ima li, po bogu, i jedna radojka, staka ili jovanka? :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Jimmy_The_Saint wrote:Pa Gandalf-beže nemoj onda prijetiti uprazno... K'o Hare :D

Mislim da cu se ipak morati drzati opcija da i dalje "demoniziram" dr Silajdzica i da ponavljam da je lopov iz lopovske stranke koji koristi velike rijeci da sakrije jos vece kradje.
Joker, zao mi je, ali branis jednog velikog lopova, koji ce nas opet ostaviti cim zagusti.
P.S. Jedno pitanje (ako Silajdzic dobije tursko drzavljanstvo, hoce li moci pobjeci tamo od nasih sudova, kao sto je Jelavic se ispalio u Hrvatsku)???
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

dashing wrote:
mIRCerka wrote:
joker wrote: Ja iznosim provjerljive podatke (provjerljive na relevantnim izvorima) i svoje stavove formirane na njima. Ti si ta koja prenosi ono sto je rekla kona Suhra (citaj Lagumdzija, Senad Avdic, Hadziomerovic) i koja iznosi njihove stavove (jer to su sve stvari vec izrecene od gore pomenutih).
eh da, posto se zoom samobanirao, mozemo relativno skrenuti sa teme...

u nedavnom verbalnom sukobu sa _Bosancem vezano za FDS si se bez veze nagovorio covjeku STO BI JA TEBI VJEROVAO, MA NISI TI NISTA PROVJERIO, bla bla, tako da i ovaj svoj gore argument mozes okaciti mom Husniji o rep jer ne ocekuj da tebi drugi rade ono sto ti ne radis njima.

:-)
pa draffa mircerka sve ti mace neke husnije, semse, hatidze, itd. pa ima li, po bogu, i jedna radojka, staka ili jovanka? :D
Ili koji Liu, Po, Pong, etc etc :)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

dashing wrote: pa draffa mircerka sve ti mace neke husnije, semse, hatidze, itd. pa ima li, po bogu, i jedna radojka, staka ili jovanka? :D
E Mice i Cice i Ljubice sam potrosila jos u ratu...Sad sam udarila po Semsama, Hajrama i Husnijama..
a sve mi inspiracija komsiluk i famElija...

e sad, sto se tice
prvo sto se treba uraditi jeste da "ostali" tuze drzavu bih evropskom sudu za ljudska prava zato sto je ustav bih u suprotnosti sa evropskom konvencijom o ljudskim pravima (to je jedan od direktiva evropske komisije koji stoji iznad zakona bilo koje od zemalja clanica, a moraju ga primjenjivati i potencijalne clanice). drzava bih bi izgubila taj proces, proce pridruzivanja prekinut, a drzava bi imala izbor - ili potpuno novi ustav, ili zdravo evropo (mozda kiparski model - pa da rs kao turski kipar ponovo bude pritisnuta uz zid).
sa svime se slazem osim prijedloga kiparskog modela, jer bi to samo jos vise podijelilo BiH. Ako se ne varam, grcki dio kipra je primljen. A turski nije. Neka hvala, ne ratuje mi se opet.
:D
Jimmy_The_Saint

Jeb'o majku, ovdje se i mačke dijele.

A u Kini jedu pse.

:lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Jimmy_The_Saint wrote:Jeb'o majku, ovdje se i mačke dijele.

A u Kini jedu pse.

Meni je najcudnije da se prica o "pokusaju" :?
dashing

Post by dashing »

mIRCerka wrote:
dashing wrote: pa draffa mircerka sve ti mace neke husnije, semse, hatidze, itd. pa ima li, po bogu, i jedna radojka, staka ili jovanka? :D
E Mice i Cice i Ljubice sam potrosila jos u ratu...Sad sam udarila po Semsama, Hajrama i Husnijama..
a sve mi inspiracija komsiluk i famElija...

e sad, sto se tice
sa svime se slazem osim prijedloga kiparskog modela, jer bi to samo jos vise podijelilo BiH. Ako se ne varam, grcki dio kipra je primljen. A turski nije. Neka hvala, ne ratuje mi se opet.
:D
pa podnesi tuzbu mircerka. mislim da ti ne treba advokat. dovoljno si elokventna. ima ih dovoljno i u samom sarajevu koji se ne deklariraju kao pripadnici ni jednog od tri "povlastena" naroda. mozda bi nesto i bilo.

za kipar me nisi shvatila. ako bi sud donio odluku da je ustav nekompatibilan sa evropskom konvencijom o ljudskim pravima, a rs se protivila promjeni, onda je jedna od opcija da fbih nastavi sama put u eu, kao sto je bio slucaj sa grckim kiprom. sada separatisti u sjevernom kipru priznaju kiparsku drzavu i zele ujedinjenje - mozda bi samo tako narod u rs-u dosao do otreznjenja.
mandy

Post by mandy »

GandalfSivi wrote:
Jimmy_The_Saint wrote:Pa Gandalf-beže nemoj onda prijetiti uprazno... K'o Hare :D

Mislim da cu se ipak morati drzati opcija da i dalje "demoniziram" dr Silajdzica i da ponavljam da je lopov iz lopovske stranke koji koristi velike rijeci da sakrije jos vece kradje.
Joker, zao mi je, ali branis jednog velikog lopova, koji ce nas opet ostaviti cim zagusti.
P.S. Jedno pitanje (ako Silajdzic dobije tursko drzavljanstvo, hoce li moci pobjeci tamo od nasih sudova, kao sto je Jelavic se ispalio u Hrvatsku)???

heheheh jel to ono ko Radovan srbijansko,pa u Srbiju
samo sto je ovaj genocidan te ga kao nemogu naci :-)
lakse naci "lopova" hehe il se sudi po prezimenu
Jimmy_The_Saint

Đe će Kipar i Federacija, iza Kipra stajala Grčka, iza nas stoji umproforac Motumbo s govnjivom motkom :lol:

I nisu na sjeveru Kipra sepetaristi, nego Turci :lol:
dashing

Post by dashing »

A u Kini jedu pse.

pa kad su vam u svemu puna usta jednakopravnosti, zajednistva i kozmopolitanstva - samo ukazujem na to da su u ovu sprdacinu jedino bosnjacke mace ukljucene :D :D :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

dashing wrote:
pa podnesi tuzbu mircerka. mislim da ti ne treba advokat. dovoljno si elokventna. ima ih dovoljno i u samom sarajevu koji se ne deklariraju kao pripadnici ni jednog od tri "povlastena" naroda. mozda bi nesto i bilo.

za kipar me nisi shvatila. ako bi sud donio odluku da je ustav nekompatibilan sa evropskom konvencijom o ljudskim pravima, a rs se protivila promjeni, onda je jedna od opcija da fbih nastavi sama put u eu, kao sto je bio slucaj sa grckim kiprom. sada separatisti u sjevernom kipru priznaju kiparsku drzavu i zele ujedinjenje - mozda bi samo tako narod u rs-u dosao do otreznjenja.
dok formiram grupu ostalista, dici cu tuzbu...

drugo,
Cyprus talks 'may be last chance'
Olli Rehn
Mr Rehn said the Finnish initiative was the "only game in town"
EU Enlargement Commissioner Olli Rehn has warned that a new bid to re-unite the divided island of Cyprus could be the last chance of progress for years.

He called on EU member states to back Finnish efforts to open a Turkish Cypriot port to trade with the EU, by putting it under UN control.

So far, Greek Cypriot politicians have blocked all such initiatives.

The EU hopes success would lead Turkey to open its ports to Cypriot vessels, removing one block to its EU entry bid.

The Finns are reported to have suggested putting both the Turkish Cypriot port of Famagusta and the nearby resort of Varosha under UN administration.

Promises

This would allow Greek Cypriots driven out of Varosha more than 30 years ago to start refurbishing their homes and hotels.

EU member states do not recognise the self-declared Turkish Republic of Northern Cyprus and it does not qualify for preferential terms of trade, so there is almost no direct trade.

Map of Cyprus
However, the European Union promised in 2004 to end the isolation of the Turkish Cypriot community, after it voted in favour of a UN plan to re-unite the island.

Soon afterwards the European Commission drafted legislation that would allow direct trade with the Turkish Cypriots, but the Cypriot government - a member of the EU since 1 May 2004 - has held it up.

For its part, Turkey promised to open its ports and airports to Cypriot traffic before it started EU membership talks last year, but has not yet done so.

Cyprus split in two in 1974, when a Greek-inspired coup prompted a Turkish invasion of the northern third of the island.

Window of opportunity

Finland has taken its initiative as the current holder of the EU presidency.

It is hoping for progress before an EU summit at the end of the year, when a decision could be taken to suspend Turkey's membership talks.

Mr Rehn, speaking in London, said the Finnish plan was currently the "only game in town".

"It really may be the last window of opportunity to make serious progress on the Cyprus issue for several years," he said.
vidi sto se koce i medusobno zajebavaju...

dodushe, ne vjerujem da bi oni zaratili, ali ovdje su cijevi jos tople...
dashing

Post by dashing »

Jimmy_The_Saint wrote:Đe će Kipar i Federacija, iza Kipra stajala Grčka, iza nas stoji umproforac Motumbo s govnjivom motkom :lol:

I nisu na sjeveru Kipra sepetaristi, nego Turci :lol:
pa gde si bre jimmy? sta kaze cedo?
Jimmy_The_Saint

dashing wrote:

A u Kini jedu pse.

pa kad su vam u svemu puna usta jednakopravnosti, zajednistva i kozmopolitanstva - samo ukazujem na to da su u ovu sprdacinu jedino bosnjacke mace ukljucene :D :D :D
Moj čorma je Europljanin i zove se Marchello. Stari ga zove Marko i smatra da je Srbin. Al' to su naše interne stvari :lol:

Nego, čega su tebi tačno stau napu?

U Kini jedu pse, čujem :D
Jimmy_The_Saint

Čedo kaže, da mu ne dolazim na oči, da on samo mazi bošnjačke mačkice...

Nisam ga s'vatio baš najbolje.
dashing

Post by dashing »

Jimmy_The_Saint wrote:
dashing wrote:

A u Kini jedu pse.

Moj čorma je Europljanin i zove se Marchello. Stari ga zove Marko i smatra da je Srbin. Al' to su naše interne stvari :lol:

Nego, čega su tebi tačno stau napu?

U Kini jedu pse, čujem :D
nikada ne iznevjeris. u odustnosti bilo kakvog relevantnog komentara ili odgovora - uvijek pokazes da se iza uvjezbanih floskula i mahalskih satro-fazona u stvari krije jedna primitvna, vulgarna, sovinisticka pig!

:kiss:
dashing

Post by dashing »

Jimmy_The_Saint wrote:Čedo kaže, da mu ne dolazim na oči, da on samo mazi bošnjačke mačkice...

Nisam ga s'vatio baš najbolje.
pa posalji mu naze. mozda i tebi pomogne :D
Jimmy_The_Saint

Misliš ako se ti kurvaš s psihijatorima, da je to opća praksa?

Nisam ti ja liberalni expat, k'o anamoneki pojedinci. U mene je lifestyle malo drukčiji...

THINK AGAIN!
dashing

Post by dashing »

mIRCerka wrote:
dashing wrote:

dok formiram grupu ostalista, dici cu tuzbu...

drugo,
Cyprus talks 'may be last chance'
Olli Rehn
Mr Rehn said the Finnish initiative was the "only game in town"
EU Enlargement Commissioner Olli Rehn has warned that a new bid to re-unite the divided island of Cyprus could be the last chance of progress for years.

He called on EU member states to back Finnish efforts to open a Turkish Cypriot port to trade with the EU, by putting it under UN control.

So far, Greek Cypriot politicians have blocked all such initiatives.

The EU hopes success would lead Turkey to open its ports to Cypriot vessels, removing one block to its EU entry bid.

The Finns are reported to have suggested putting both the Turkish Cypriot port of Famagusta and the nearby resort of Varosha under UN administration.

Promises

This would allow Greek Cypriots driven out of Varosha more than 30 years ago to start refurbishing their homes and hotels.

EU member states do not recognise the self-declared Turkish Republic of Northern Cyprus and it does not qualify for preferential terms of trade, so there is almost no direct trade.

Map of Cyprus
However, the European Union promised in 2004 to end the isolation of the Turkish Cypriot community, after it voted in favour of a UN plan to re-unite the island.

Soon afterwards the European Commission drafted legislation that would allow direct trade with the Turkish Cypriots, but the Cypriot government - a member of the EU since 1 May 2004 - has held it up.

For its part, Turkey promised to open its ports and airports to Cypriot traffic before it started EU membership talks last year, but has not yet done so.

Cyprus split in two in 1974, when a Greek-inspired coup prompted a Turkish invasion of the northern third of the island.

Window of opportunity

Finland has taken its initiative as the current holder of the EU presidency.

It is hoping for progress before an EU summit at the end of the year, when a decision could be taken to suspend Turkey's membership talks.

Mr Rehn, speaking in London, said the Finnish plan was currently the "only game in town".

"It really may be the last window of opportunity to make serious progress on the Cyprus issue for several years," he said.
vidi sto se koce i medusobno zajebavaju...

dodushe, ne vjerujem da bi oni zaratili, ali ovdje su cijevi jos tople...
ma kakvo ratovanje. nema od tog nista. ovo bi bila jedinstvena sansa za reintegraciju drzave i jednakopravnost svugdje. jedino ne vjerujem da bi eu primila samu federaciju, ali vrijedi pokusati.
dashing

Post by dashing »

Jimmy_The_Saint wrote:Misliš ako se ti kurvaš s psihijatorima, da je to opća praksa?

Nisam ti ja liberalni expat, k'o anamoneki pojedinci. U mene je lifestyle malo drukčiji...

THINK AGAIN!

:lol: :lol: :lol:
blago tvojoj naze!
Jimmy_The_Saint

PS. Krmak bestidni:

http://www.youtube.com/watch?v=0QZ758iuUBM

Umjesto da lijepo jede pse :D

U Kini....
Post Reply