Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!

Rasprave o vjerskim temama.
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

A da su nase hodze bile kakave hodze pa radili ono sto him i jest poso, u Aleksincu bi danas 174 osobe presle na islam... a ne vako svi kritikuju beogradskog muftiju da je Slobin muftija a ni jedan od njih ne bi bio spreman podinijet ono sto on i njegova porodica podnose i dan danas! Mnogima je u Islamskoj zajednici najbitniji licni interes a ne islam i muslimani...U Srbiji danas u gotovo svakom gradu ima muslimana da se moze otvorit mesdzid.. ali nasim hodzusijama to nije bitno i vazno...Naravno uvijek vazi on; Cast izuzecima!
velez

Post by velez »

Po Srbiji muslimano drze svinje!!!!
Znam ih dosta!!!!
aris_angel1s

Post by aris_angel1s »

Romi u vecini slucajeva mijenjaju vjeru prema sredini u kojoj neka vjera preovladava,prema tome i ovo u Aleksincu nije nesto novo.
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

Ama Muftija nije naglasio da se radi o Romima, samo je rako da se radi o muslimanima....ja znam Rome muslimane koji zive u Bosni i pobozniji su nego nase balije, a znam i onih Roma koji nisu muslimani a zive 90% muslimanskoj sredini u Bosni i ope nisu promijenili vjeru...
aris_angel1s

Post by aris_angel1s »

Lojo_Hasanovic wrote:Ama Muftija nije naglasio da se radi o Romima, samo je rako da se radi o muslimanima....ja znam Rome muslimane koji zive u Bosni i pobozniji su nego nase balije, a znam i onih Roma koji nisu muslimani a zive 90% muslimanskoj sredini u Bosni i ope nisu promijenili vjeru...
E jarane ja znam dosta Roma jer sam slucajno radio sa izbjeglicama sa Kosova u Bih ,koji su vecinom bili Romske nacionalnosti.Bilo je tu svakakvih imena pacijenata npr. Ljubisa Becirovic,Kristina keljmendi,Robert Mehmedovic itd itd .Cak je jedan covjek koji se zvao Srpko a bio je takodje Rom zatrazio da promjeni ime u neko odgovarajuce muslimansko kaze,,nezgodno mi bre ime,, :D a mi popucali od sege.
Hm sumnjam da ima Bosnjaka u Aleksincu.
Lojo_Hasanovic

Post by Lojo_Hasanovic »

Muftija je fino naglasio da su to [quote]muslimani, nije reko koje naiconalnosti[/quote][/b]!OK??
Evo linka jos jednom;
http://izs.org.yu/vesti/aktivnosti/mediji_10.php
JFK

#32 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!

Post by JFK »

claybrain wrote:
Lojo_Hasanovic wrote:Evo citam neki inetrviju beogradskog imama Muhameda Jusufspahica sina od beogradskog muftije na izs.org.yu koji kaze da su se u Alkesincu 174 a mozda i vise muslimana i muslimanke uz veliki dernek pokrstili! Imal iko informacije o tome???
mozda su se pokrstili samo zbog derneka?

naime, muslimanima je zabranjeno da piju alkohol.
:D
atmel

#33 Re: Pokrstavanje muslimana u Aleksincu!

Post by atmel »

muhamed_hr wrote:
Lojo_Hasanovic wrote:Evo citam neki inetrviju beogradskog imama Muhameda Jusufspahica sina od beogradskog muftije na izs.org.yu koji kaze da su se u Alkesincu 174 a mozda i vise muslimana i muslimanke uz veliki dernek pokrstili! Imal iko informacije o tome???
Istina, cak su terali hodze da prekrstavaju muslimane, da ponizenje bude sto vise.

Tako dodje hodza do jednog starog hoce da ga prekrsti a stari kaze:

Pozuri hodza prodje mi ikindija :D

ova je stvarno dobra :lol: :lol: :lol:
digger

Post by digger »

flora.sa wrote:Nisam ja ni sumnjala, o ti Zadig-u, koji jedini uspijevaš da prodreš u ljudske duše!!!!
Stipu flora, nije Zadig za prodor u duse. On je prakticar.:D
Zox

Post by Zox »

muhamed_hr wrote:
flora.sa wrote:Vratili se veri pradedovskoj.
sto se vi srbi ne vratite pravoj vjeri pradedovoj, bogumiljima.

Ili ste bili kriscani i prije isusa :D
Ja sam cuo da je bogumila prije isusa bilo hebet, cijelo Svrakino selo!
Post Reply