ti si jedan obican isfrustrirani sovinista koji se jezi od rijeci Bosnjak,Turchin,Islam a glumi toboze nekog anacionalnog tipa...horns&drums wrote:O boze, dokle vise?
Prvo, Turska je jedna civilizirana zemlja, a turci sasvim normalan europski narod tako da ti nick ni pod razno ne pripada. Radim sa dvojicom, a poznajem ih bar 10-tak. Na jednoj temi, a i ovoj sada spominjes nekih 500 godina. Je l' tebi jasno da su Austrougari napravili za 40-tak ono sto su Turci za 500 godina?
Oni naravno, ne ovi sada. Kamo srece da ovi sada uloze u "bratsku Bosnu". Hoce kurac moj, kada vide kakvi kreteni zive u njoj.
Ti si jedna obicna ovca, koja jos uvijek trazi nacionalni identitet i koja luta izmedju Turaka, Bosnjaka i Bosanaca.
I zao mi te, pomalo, sto si iskomplexiran i sto ne vidis dalje od nosa. No kako rekoh jednom cetniku sa ovog foruma, jednom davno: Lakse je biti u toru nego van njega. Pa ti skontaj sta to znaci...
Sellam
Ja sam turchin i ponosim se time,a za 500 godina dali smo vam kulturu jer ste do tada lovili divlje svinje u kozuhu sa kopljem,a danas imate i sarme i bureke i musake i mostove koje neke rusite a neke ne...