Poklon za 8 mart!!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Njanjo

#51 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Njanjo »

Ma kupi jednu ruzu, sredi se, odvedi je na veceru ili ako nisi sa parama najbolji onda je odvedi na neki vidikovac, uzmi neki mini sampanjac i gledajte zvijezde onako zagrljeni bez suvisne price.... :thumbup:
Gospoda Ministarka

#52 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Gospoda Ministarka »

Njanjo... ti si neki divan decko... koliko sam ja mogla vidjeti po tvojim komentarima na Lj&S :)
Njanjo

#53 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Njanjo »

Hvala, sad sam se postidio :)
Gospoda Ministarka

#54 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Nema razloga :) Vec duze vrijeme primjetim da si stvarno decko za pozeliti :kiss:
Ako nisi zauzet odi u agenciju za sparivanje... nahvalit cu te da te ni jedna nemoze odbiti i to na nevideno :D
Njanjo

#55 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Njanjo »

:D :D hvala...i ne, nisam zauzet :thumbup:
Gospoda Ministarka

#56 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Njanjo wrote::D :D hvala...i ne, nisam zauzet :thumbup:

I onda zene kazu da danas tesko naci finog momka.
Njanjo

#57 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Njanjo »

ma ima i finih momaka i cura, jest da su rijetkost ali ih ima :D
mada u zadnje vrijeme ljudi imaju pogresnu percepciju "finog".
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#58 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by pici »

Njanjo wrote:Ma kupi jednu ruzu, sredi se, odvedi je na veceru ili ako nisi sa parama najbolji onda je odvedi na neki vidikovac, uzmi neki mini sampanjac i gledajte zvijezde onako zagrljeni bez suvisne price.... :thumbup:

sve je to divno,krasno, bajno al poslušaj ti olinjalog vuka čika picu....id do prve trafike il apoteke i kupi paket kondoma i turi u djep ....šHo je sigurno sigurno je ;-) :mrgreen:
ružmarin-a

#59 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by ružmarin-a »

ministarku za ministra :) :sax:

a može biti ideja za poklon pokloniti 8 komada nečega (što voli, recimo kupiš joj 8 kinder buena, ili čega već :)
ili joj 8 puta kažeš da je voliš uz 8 poljubaca a brojčano 1 poklon
:oops:

i naravno začiniti šalom ako te je pitala koliko si ih imao do sad:

8x 8, eto toliko sam stih iz neke davne džigeraške :lol:
River_isle

#60 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by River_isle »

nije mi jasno kako neko poslije veze od tri godine moze traziti savjete na forumu oko poklona; poznajes djevojku da znas sta hoce, sta je voli, sta joj treba + budzet koji imas i svi sretni :)
Njanjo

#61 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Njanjo »

pici wrote:
Njanjo wrote:Ma kupi jednu ruzu, sredi se, odvedi je na veceru ili ako nisi sa parama najbolji onda je odvedi na neki vidikovac, uzmi neki mini sampanjac i gledajte zvijezde onako zagrljeni bez suvisne price.... :thumbup:

sve je to divno,krasno, bajno al poslušaj ti olinjalog vuka čika picu....id do prve trafike il apoteke i kupi paket kondoma i turi u djep ....šHo je sigurno sigurno je ;-) :mrgreen:
.....doduse mozes i cika pici-ja poslusati nije ni njegova daleko od pameti :D
ratata

#62 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by ratata »

jasko__ wrote:Šta pokloniti djevojci za 8.mart...nakon 3 godine veze, svih mogucih poklona vec isprobanih....od nakita, meda, cuka, zirafa...preko albuma sa zajednickim slikama...do buketa cvijeca....ponestaje mi ideja.....moze mala pomoc....
P.S.budžet i nije bas prevelik...jer da jeste, izbor bi bio puno laksi.... :D
ako budzet nije prevelik ja ti ne mogu pomoci, ali reko ipak da ti se javim pa probaj na kredit :mrgreen:

uzmi joj Hammer-a ali crvene boje, rezervisi joj 14 dana pun pansion u Riu, kupi joj Obsession, i ne budi ljubomoran kad kaze da ide s frendicama u grad...vjeruj, bice prezadovoljna
kolega

#63 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by kolega »

konačno jedan razuman prijedlog :D
Gospoda Ministarka

#64 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

ratata wrote:uzmi joj Hammer-a ali crvene boje, rezervisi joj 14 dana pun pansion u Riu, kupi joj Obsession, i ne budi ljubomoran kad kaze da ide s frendicama u grad...vjeruj, bice prezadovoljna
Kako mrzim ovakve muskarce koji misle da smo sve iste.... :roll: Ja bih recimo umjeto Hammmera Aston Martina, umjesto Ria malo Malta ili Kipar a umjesto Obsessiona moze J.P.Gaultier :D
kolega

#65 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by kolega »

gđo. ja u vaš izbor uopće nemam sumnje :D
bejzik

#66 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by bejzik »

Image

pa dok ona bude jedno mjesec-dva kontala značenje ti skupi para za novu max factor maskaru
al_akhisari

#67 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by al_akhisari »

...da i ja dam doprinos temi, skroman :-)

...8. mart je, pored rodjendana, bajrama i nove, datum na koji ne propustam obradovati ljepsu polovinu... :D

...8. mart je rezervisan za cvijece...lijep buket, crvenih ruza, u kombinaciji sa nekom poslasticom ( neka kvalitetna cokolada )...po meni, poklon sa stilom :D

...preporuka...buket ruza, za svaku godinu po jedna, i mala slastica... :D

P.S. cijena nece preci 30 KM... :D
dasan

#68 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by dasan »

Svaku godinu ? Čega ? Poznanstva, života, radnog staža, prvog djeteta...Ni u jednoj varijanti ne mogu proči ispod 60 km, i to bez slastica i čokolada. :-D
I s kojom cjenom ruža barataš ? :)
prof-ca

#69 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by prof-ca »

Joj , to sa masažom je stvarno super,,,ali treba znati i gdje ,a i ima li cura vremena za takvo opustanje ? Može li umjesto masaže jedna manikura ? :lol:
Gospoda Ministarka

#70 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

kolega wrote:gđo. ja u vaš izbor uopće nemam sumnje :D

Ah... kolega... kad bih imala znala bih potrositi sa stilom....
al_akhisari

#71 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by al_akhisari »

dasan wrote:Svaku godinu ? Čega ? Poznanstva, života, radnog staža, prvog djeteta...Ni u jednoj varijanti ne mogu proči ispod 60 km, i to bez slastica i čokolada. :-D
I s kojom cjenom ruža barataš ? :)
...za svaku godinu ugodno provedenu... :D ...ti znas na sta ce se odnositi...kad su cijene ruza u pitanju, ne znam koliko tacno koliko kostaju...obicno trazim buket i to je to...znam da do 25 KM mozes dobiti solidan buket ( cijene se ne odnose na sarajevo, tamo ne znam kolike su ) :D
fixer

#72 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by fixer »

Samo zelim da kazem da je zelenasica jedino normalno zensko celjade na ovom forumu. Cuj ovih sto salju signale...
Da Bog sacuva. Zelenasice :thumbup:
Minchica

#73 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by Minchica »

Eh ko zna šta voli tvoja djevojka, ali u podrumu BBI ima jedan butik sa specijalnim turskim čokoladama. Čokolada odlična, pakovanje odlično :)
pupa hava

#74 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by pupa hava »

fixer wrote:Samo zelim da kazem da je zelenasica jedino normalno zensko celjade na ovom forumu. Cuj ovih sto salju signale...
K'o da svi rade u FDS... :D
kekec

#75 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

Post by kekec »

pici wrote:
I kombinuj sa malo gimnastike.
Image
Post Reply