Poklon za 8 mart!!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Njanjo
#51 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Ma kupi jednu ruzu, sredi se, odvedi je na veceru ili ako nisi sa parama najbolji onda je odvedi na neki vidikovac, uzmi neki mini sampanjac i gledajte zvijezde onako zagrljeni bez suvisne price.... 
-
Gospoda Ministarka
#52 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Njanjo... ti si neki divan decko... koliko sam ja mogla vidjeti po tvojim komentarima na Lj&S 
-
Njanjo
#53 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Hvala, sad sam se postidio 
-
Gospoda Ministarka
#54 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Nema razloga
Vec duze vrijeme primjetim da si stvarno decko za pozeliti
Ako nisi zauzet odi u agenciju za sparivanje... nahvalit cu te da te ni jedna nemoze odbiti i to na nevideno
Ako nisi zauzet odi u agenciju za sparivanje... nahvalit cu te da te ni jedna nemoze odbiti i to na nevideno
-
Njanjo
#55 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
-
Gospoda Ministarka
#56 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Njanjo wrote:![]()
hvala...i ne, nisam zauzet
I onda zene kazu da danas tesko naci finog momka.
-
Njanjo
#57 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
ma ima i finih momaka i cura, jest da su rijetkost ali ih ima 
mada u zadnje vrijeme ljudi imaju pogresnu percepciju "finog".
mada u zadnje vrijeme ljudi imaju pogresnu percepciju "finog".
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#58 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Njanjo wrote:Ma kupi jednu ruzu, sredi se, odvedi je na veceru ili ako nisi sa parama najbolji onda je odvedi na neki vidikovac, uzmi neki mini sampanjac i gledajte zvijezde onako zagrljeni bez suvisne price....
sve je to divno,krasno, bajno al poslušaj ti olinjalog vuka čika picu....id do prve trafike il apoteke i kupi paket kondoma i turi u djep ....šHo je sigurno sigurno je
- ružmarin-a
#59 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
ministarku za ministra
a može biti ideja za poklon pokloniti 8 komada nečega (što voli, recimo kupiš joj 8 kinder buena, ili čega već
ili joj 8 puta kažeš da je voliš uz 8 poljubaca a brojčano 1 poklon
i naravno začiniti šalom ako te je pitala koliko si ih imao do sad:
8x 8, eto toliko sam stih iz neke davne džigeraške
a može biti ideja za poklon pokloniti 8 komada nečega (što voli, recimo kupiš joj 8 kinder buena, ili čega već
ili joj 8 puta kažeš da je voliš uz 8 poljubaca a brojčano 1 poklon
i naravno začiniti šalom ako te je pitala koliko si ih imao do sad:
8x 8, eto toliko sam stih iz neke davne džigeraške
- River_isle
#60 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
nije mi jasno kako neko poslije veze od tri godine moze traziti savjete na forumu oko poklona; poznajes djevojku da znas sta hoce, sta je voli, sta joj treba + budzet koji imas i svi sretni 
-
Njanjo
#61 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
.....doduse mozes i cika pici-ja poslusati nije ni njegova daleko od pametipici wrote:Njanjo wrote:Ma kupi jednu ruzu, sredi se, odvedi je na veceru ili ako nisi sa parama najbolji onda je odvedi na neki vidikovac, uzmi neki mini sampanjac i gledajte zvijezde onako zagrljeni bez suvisne price....
sve je to divno,krasno, bajno al poslušaj ti olinjalog vuka čika picu....id do prve trafike il apoteke i kupi paket kondoma i turi u djep ....šHo je sigurno sigurno je![]()
- ratata
#62 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
ako budzet nije prevelik ja ti ne mogu pomoci, ali reko ipak da ti se javim pa probaj na kreditjasko__ wrote:Šta pokloniti djevojci za 8.mart...nakon 3 godine veze, svih mogucih poklona vec isprobanih....od nakita, meda, cuka, zirafa...preko albuma sa zajednickim slikama...do buketa cvijeca....ponestaje mi ideja.....moze mala pomoc....
P.S.budžet i nije bas prevelik...jer da jeste, izbor bi bio puno laksi....
uzmi joj Hammer-a ali crvene boje, rezervisi joj 14 dana pun pansion u Riu, kupi joj Obsession, i ne budi ljubomoran kad kaze da ide s frendicama u grad...vjeruj, bice prezadovoljna
- kolega
#63 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
konačno jedan razuman prijedlog 
-
Gospoda Ministarka
#64 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Kako mrzim ovakve muskarce koji misle da smo sve iste....ratata wrote:uzmi joj Hammer-a ali crvene boje, rezervisi joj 14 dana pun pansion u Riu, kupi joj Obsession, i ne budi ljubomoran kad kaze da ide s frendicama u grad...vjeruj, bice prezadovoljna
- kolega
#65 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
gđo. ja u vaš izbor uopće nemam sumnje 
-
bejzik
#66 Re: Poklon za 8 mart!!!!!

pa dok ona bude jedno mjesec-dva kontala značenje ti skupi para za novu max factor maskaru
- al_akhisari
#67 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
...da i ja dam doprinos temi, skroman 
...8. mart je, pored rodjendana, bajrama i nove, datum na koji ne propustam obradovati ljepsu polovinu...
...8. mart je rezervisan za cvijece...lijep buket, crvenih ruza, u kombinaciji sa nekom poslasticom ( neka kvalitetna cokolada )...po meni, poklon sa stilom
...preporuka...buket ruza, za svaku godinu po jedna, i mala slastica...
P.S. cijena nece preci 30 KM...
...8. mart je, pored rodjendana, bajrama i nove, datum na koji ne propustam obradovati ljepsu polovinu...
...8. mart je rezervisan za cvijece...lijep buket, crvenih ruza, u kombinaciji sa nekom poslasticom ( neka kvalitetna cokolada )...po meni, poklon sa stilom
...preporuka...buket ruza, za svaku godinu po jedna, i mala slastica...
P.S. cijena nece preci 30 KM...
-
dasan
#68 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Svaku godinu ? Čega ? Poznanstva, života, radnog staža, prvog djeteta...Ni u jednoj varijanti ne mogu proči ispod 60 km, i to bez slastica i čokolada.
I s kojom cjenom ruža barataš ?
-
prof-ca
#69 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Joj , to sa masažom je stvarno super,,,ali treba znati i gdje ,a i ima li cura vremena za takvo opustanje ? Može li umjesto masaže jedna manikura ? 
-
Gospoda Ministarka
#70 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
kolega wrote:gđo. ja u vaš izbor uopće nemam sumnje
Ah... kolega... kad bih imala znala bih potrositi sa stilom....
- al_akhisari
#71 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
...za svaku godinu ugodno provedenu...dasan wrote:Svaku godinu ? Čega ? Poznanstva, života, radnog staža, prvog djeteta...Ni u jednoj varijanti ne mogu proči ispod 60 km, i to bez slastica i čokolada.![]()
-
fixer
#72 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Samo zelim da kazem da je zelenasica jedino normalno zensko celjade na ovom forumu. Cuj ovih sto salju signale...
Da Bog sacuva. Zelenasice
Da Bog sacuva. Zelenasice
-
Minchica
#73 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
Eh ko zna šta voli tvoja djevojka, ali u podrumu BBI ima jedan butik sa specijalnim turskim čokoladama. Čokolada odlična, pakovanje odlično 
-
pupa hava
#74 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
K'o da svi rade u FDS...fixer wrote:Samo zelim da kazem da je zelenasica jedino normalno zensko celjade na ovom forumu. Cuj ovih sto salju signale...
- kekec
#75 Re: Poklon za 8 mart!!!!!
I kombinuj sa malo gimnastike.pici wrote:sve je to divno,krasno, bajno al poslušaj ti olinjalog vuka čika picu....id do prve trafike il apoteke i kupi paket kondoma i turi u djep ....šHo je sigurno sigurno jeNjanjo wrote:Ma kupi jednu ruzu, sredi se, odvedi je na veceru ili ako nisi sa parama najbolji onda je odvedi na neki vidikovac, uzmi neki mini sampanjac i gledajte zvijezde onako zagrljeni bez suvisne price....![]()