Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E nemojte se sad smijati kad jedna zakleta Strumfeta postira svoj pogled kroz prozor s.k.a. ce pasti od shege znam unaprijed
Zapravo nemam digitalnu a ne mogu naci bas pravo pogled, ali evo vam pogled na moju kucu a tu se takodje vidi i Pitarkina kuca
park princeva, vise bistrika, lijepo mjesto za sjesti, popiti pice ili pojesti nesto i uzivati u panorami Sarajeva, a bug ti je iza brda dzamije pa se ne vidi
.....Eih nemam pristup poj modernoj tehnoloziji pa da ovdje objesim sliku sa mog prozora...bas steta. Nego nesto kontam ...bugolina ...i gostionica Park Princeva ...i kako ono bi ...pogled sa radnog mjesta. The ... jesil ti to Bugie tu u toj birtiji gost ili radis ko konobar(ica)? Nemoj mi samo reci da zivis u gostionici....mislim ipak premlada si za taj stupanj.
Kad se malo nakosim vidim Zeljin pomocni ...a ravno kad pogledam gledam u drugu zgradu odnosno stan u zgradi u kojem nema zavjesa a komsija voli setati u gacama...da je barem necemu pa covjeku ni neugodno ne bi bilo ovako me muka kroz prozor pogledati.
Stari wrote:.....Eih nemam pristup poj modernoj tehnoloziji pa da ovdje objesim sliku sa mog prozora...bas steta. Nego nesto kontam ...bugolina ...i gostionica Park Princeva ...i kako ono bi ...pogled sa radnog mjesta. The ... jesil ti to Bugie tu u toj birtiji gost ili radis ko konobar(ica)? Nemoj mi samo reci da zivis u gostionici....mislim ipak premlada si za taj stupanj.
ne, bugie tu provodi slobodno vrijeme a svakako je bolji od ovoga s prozora depresivno, ha?
Last edited by bug on 31/08/2005 18:13, edited 1 time in total.
Lace wrote:pa jel ovo stambena ili poslovna zgrada
poslovna....bar jos.
Zove se Union Trust building (ili Mellon 2) i jwedna je od najstarijih i najljepsih zgrada u gradu. Iznutra je predivna. Kontaju nas iseliti i napraviti stanove i prodavat bogatashima