Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Trebali su isarati zgradu predsjednistva "tutto completo"!
Treba smjeniti vlast "tutto completo"!
Treba izmjeniti ustav "tutto completo"!
Promjeniti svjest ljudi "tutto completo"!
.... ma mnogo toga "tutto completo"... i zato tutti uz "tutto completo"!!!
Danas procitah, relativno inspirativan tekst u novinama, kojeg su uputili clanovi i rukovodstvo organizacije RVI Tuzlanskog kantona ....
u kojem se uostalom kaze ...
da osudjuju napad na predsjednistvo, da ga nebi osudjivali da su Tute otisle Tihicu, Paravcu, i onom sa 3-4 imena, na vrata kucna i zalili ih bojom. Ali da ...
oni linčuju, instituciju, za koju su ljudi gubili živote, da sada mi svi, nebi živjeli pod čizmom Miloševićeva režima... a vi Sarajlije bi posebno trebale znati, koliko je ljudi dalo zivote, koliko ih je u okruzenju ginulo i umiralo svaki dan od 92 godine ... da bi Sarajevo postojalo, da bi postojalo nešto što se zove Bosna i Hercegovina ... kakvi god nam predvodnici bili, ne zaboravite da smo ih mi birali !
PeshtA wrote:Danas procitah, relativno inspirativan tekst u novinama, kojeg su uputili clanovi i rukovodstvo organizacije RVI Tuzlanskog kantona ....
da osudjuju napad na predsjednistvo, da ga nebi osudjivali da su Tute otisle Tihicu, Paravcu, i onom sa 3-4 imena, na vrata kucna i zalili ih bojom. Ali da ...
oni linčuju, instituciju, za koju su ljudi gubili živote, da sada mi svi, nebi živjeli pod čizmom Miloševićeva režima... a vi Sarajlije bi posebno trebale znati, koliko je ljudi dalo zivote, koliko ih je u okruzenju ginulo i umiralo svaki dan od 92 godine ... da bi Sarajevo postojalo, da bi postojalo nešto što se zove Bosna i Hercegovina ... kakvi god nam predvodnici bili, ne zaboravite da smo ih mi birali !
PeshtA wrote:Danas procitah, relativno inspirativan tekst u novinama, kojeg su uputili clanovi i rukovodstvo organizacije RVI Tuzlanskog kantona ....
Potpis ko kuca
e sljedeci put kad RVI dodju pred predsjednistvo ili vladu da traze prava nek se ne cude sto ih ovi ne jebu ni 2%...
da sam za takav nacin ponasanja prvo sto bi uradio otisao bi pred NOGOMETNI SAVEZ BiH j.... im sve na kameru a zatim bi otisao kod zelje na cevape(zato sto dolazim iz dijaspore)
"Mladen Tomić, čiji su aktivisti u srijedu bacili farbu na zgradu Predsjedništva BiH i izazvali fizički obračun sa osiguranjem, višestruko je osuđivan i sumnjičen za teške krađe zbog čega je u Njemačkoj osuđen na pet godina zatvora"...
ne moraju oni biti alternativa mozemo biti ti,ja il'neko peti,deseti,shvatas sta hocu da kazem?
a ovako ,kad se mi mirimo sa tim da nas kriminalci vode i pljackaju,nikad nista ni od mene,tebe,nit petog,desetog,to je moja poenta.
Opet isto tako piše da je čovjek odslužio svoju kaznu i kao takav ne mora vječito biti žigosan i okarakterisan kada nekome odgovara da tu činjenicu iznese u javnost ....uostalom vidjeli smo snimke a nismo vidjeli iživljavanje SIPA-inih dembeloguza koji su izašli iz kućare ....onda opet piše da je taj isti Tomić Mladen bio posvećen onima koji su na dnu dna ........što se tiče sprege kriminala i politike .....sveprisutna je u cijelom svijetu ........samo je treba učiniti podnošljivom.
I ne kukati a ne mrdati s mindera očekujući da ti neko drugi nabaci jal' ovo ili ono ......
Nemam namjeru da vrijedjam, to je samo nesto sto je tako OCIGLEDNO.
KAo takvom njemu je iskljucivo stalo samo do provokacije i medijske paznje. Nista vise.
A takvima ni pendrek nije mrzak !
Ako je peder u seksualnoj orijentaciji .....ne mora značiti da je takav i u duši .....ja ne bih rekao ...... .
I onaj Hoover je bio kažu peder koji je terorizirao Ameriku ........nekada davno .
zmijaIzmaj wrote:jel se to ti (jarane) javljas da prolijes malo "crvene boje" (ne znam kojeg bi smaju input, nekako je zalosno, sta god.... ma nek ide sve u finu )
Godine su prosle pune muka,
Ginulo se, za slobodu, nijemo,
A uz pjesmu, umjesto jauka,
DRUZE TITO, MI TI SE KUNEMO