I na..baše zbog maltretiranja Niske-uzornog građanina!!
Ja sam narode kupila nož marke skakavac u cilju zaštite(isključivo) jer neću da me neki bubuljičar izmasakrira,bolje da mi mati plače što sam u zatvoru nego pod zemljom!!
Počelo je
- milivoje
#27 Re: Počelo je
njeka wrote:I na..baše zbog maltretiranja Niske-uzornog građanina!!
Ja sam narode kupila nož marke skakavac u cilju zaštite(isključivo) jer neću da me neki bubuljičar izmasakrira,bolje da mi mati plače što sam u zatvoru nego pod zemljom!!
-
andjeo_cuvar
#28 Re: Počelo je
Risto Kuglarić wrote:jel ovo praktično znači da maloljetna osoba može izvršiti krivično djelo svirepog ubistva, biti uhapšena, proći kompletan sudski postupak bez ikakvog zajeba od strane tužioca i bez skupih advokata odbrane, i izvući se bez IKAKVE kazne? Pa sad mogu to komotno radit i za pare, i dat oglas u novine sa imenom, prezimenom i brojem telefona, jel? I niko im ništa ne bi mogo?
OGLAS
Imam nepunih 16 godina,vrsim sve vrste likvidacija. likvidacije svim hladnim i vrucim oruzijem do likvidacije po zeljama narucioca,moze i paljevina .Cjena je trzisna.Samo pozurite jer za koji mjesec punim 16 godina.
- uvjek dobar gost
#29 Re: Počelo je
Ako bi se udružilo par takvih lica, mogli bi osnovati d.o.o.....andjeo_cuvar wrote:Risto Kuglarić wrote:jel ovo praktično znači da maloljetna osoba može izvršiti krivično djelo svirepog ubistva, biti uhapšena, proći kompletan sudski postupak bez ikakvog zajeba od strane tužioca i bez skupih advokata odbrane, i izvući se bez IKAKVE kazne? Pa sad mogu to komotno radit i za pare, i dat oglas u novine sa imenom, prezimenom i brojem telefona, jel? I niko im ništa ne bi mogo?
OGLAS
Imam nepunih 16 godina,vrsim sve vrste likvidacija. likvidacije svim hladnim i vrucim oruzijem do likvidacije po zeljama narucioca,moze i paljevina .Cjena je trzisna.Samo pozurite jer za koji mjesec punim 16 godina.