Sve sto je valjalo u BH se napravilo pod Austrougaskom! Djed mi pricao, a njemu njegov djed ili otac, da nisi mogao u Sarajevo uci od smrada, a znas zbog cega!
Poboljšanje koncentracije
- nermin.padez
#26 Re: Savjeti za učenje
Da je ostalo sta pametno od te velesile pa hajde! To su neradnici teski bili, samo tlacili narod i nas Srbe
Sve sto je valjalo u BH se napravilo pod Austrougaskom! Djed mi pricao, a njemu njegov djed ili otac, da nisi mogao u Sarajevo uci od smrada, a znas zbog cega!
Nemoj mi bagre i Turaka, ali eto rjesili smo ih se kroz Balkanske ratove i potisnuli sa ovih prostora 
-
bazooka
#27 Re: Savjeti za učenje
nermin.padez wrote:Da je ostalo sta pametno od te velesile pa hajde! To su neradnici teski bili, samo tlacili narod i nas Srbe![]()
Sve sto je valjalo u BH se napravilo pod Austrougaskom! Djed mi pricao, a njemu njegov djed ili otac, da nisi mogao u Sarajevo uci od smrada, a znas zbog cega!Nemoj mi bagre i Turaka, ali eto rjesili smo ih se kroz Balkanske ratove
- Tkd
#28 Re: Savjeti za učenje
nermin.padez wrote:Da je ostalo sta pametno od te velesile pa hajde! To su neradnici teski bili, samo tlacili narod i nas Srbe![]()
Sve sto je valjalo u BH se napravilo pod Austrougaskom! Djed mi pricao, a njemu njegov djed ili otac, da nisi mogao u Sarajevo uci od smrada, a znas zbog cega!Nemoj mi bagre i Turaka, ali eto rjesili smo ih se kroz Balkanske ratove i potisnuli sa ovih prostora
Izvini drug, ali to su nebuloze što si napisao. To nema nikakve veze s historijom. Vjeruj me, mene briga boli šta je ko, meni je najvažnija istina. Budi Ahmed, Milan ili Daniel, meni je svjedno, prije svega budi čovjek.
I za Osmanlija sam rekao da su velesila, a ne za Jugoslaviju.
Isto tako, ne moramo ni učiti o Egiptu, o Grčkoj, Rimu, to su sve nevažne stvari
- Kinaski
#29 Re: Savjeti za učenje
Jest vala i ona carsija se usmrdila na onu nargilunermin.padez wrote:Da je ostalo sta pametno od te velesile pa hajde! To su neradnici teski bili, samo tlacili narod i nas Srbe![]()
Sve sto je valjalo u BH se napravilo pod Austrougaskom! Djed mi pricao, a njemu njegov djed ili otac, da nisi mogao u Sarajevo uci od smrada, a znas zbog cega!Nemoj mi bagre i Turaka, ali eto rjesili smo ih se kroz Balkanske ratove i potisnuli sa ovih prostora
-
zakonpera
#30 Re: Savjeti za učenje
Dok sam studiro najveci problem je bila psihicka nestabilnost usljed emotivne nezrelosti. Izadjem sa trebom, lijepo ti i sve to, kada pocnu trzavice i problemi nije ti do nicega a ne do ucenja. Da sam sad ponovo student zrtvovo bi 3-4 godine samo na ucenje i nista drugo a onda uzivanje tek dolazi. To je neki savjet. Koncentrisat se samo na fakultet kao posao i skontat u glavi da je to 3-4 godine i da ce proci kao dlan o dlan. Ostale stvari su tehnicke prirode ako se psihicki ustabilis.
- Tkd
#31 Re: Savjeti za učenje
zakonpera wrote:Dok sam studiro najveci problem je bila psihicka nestabilnost usljed emotivne nezrelosti. Izadjem sa trebom, lijepo ti i sve to, kada pocnu trzavice i problemi nije ti do nicega a ne do ucenja. Da sam sad ponovo student zrtvovo bi 3-4 godine samo na ucenje i nista drugo a onda uzivanje tek dolazi. To je neki savjet. Koncentrisat se samo na fakultet kao posao i skontat u glavi da je to 3-4 godine i da ce proci kao dlan o dlan. Ostale stvari su tehnicke prirode ako se psihicki ustabilis.
-
pathyeshme
#32 Re: Poboljšanje koncentracije
Ima li neko novijih iskustava sa tabletama za koncentraciju da mi preporuči neke.. Ja imam volju i imam radne navike, ali brzo mi opadne koncentracija pa moram odmoriti. Uglavnom dobrodošle su neke tablete do 10 KM.
Sent from my XT701 using Tapatalk 2
- madFlava
#33 Re: Savjeti za učenje
zakonpera wrote:Dok sam studiro najveci problem je bila psihicka nestabilnost usljed emotivne nezrelosti. Izadjem sa trebom, lijepo ti i sve to, kada pocnu trzavice i problemi nije ti do nicega a ne do ucenja. Da sam sad ponovo student zrtvovo bi 3-4 godine samo na ucenje i nista drugo a onda uzivanje tek dolazi. To je neki savjet. Koncentrisat se samo na fakultet kao posao i skontat u glavi da je to 3-4 godine i da ce proci kao dlan o dlan. Ostale stvari su tehnicke prirode ako se psihicki ustabilis.
- Sunrise00
#34 Re: Poboljšanje koncentracije
pitaj u biljnoj apotecipathyeshme wrote:Ima li neko novijih iskustava sa tabletama za koncentraciju da mi preporuči neke.. Ja imam volju i imam radne navike, ali brzo mi opadne koncentracija pa moram odmoriti. Uglavnom dobrodošle su neke tablete do 10 KM.