Pobjeda!!!!!!
-
margareta
Goran Bregovic & Zeljko Bebek : Kad bi bio bijelo dugme mala bi se zaljubila u me................
Kad bi bio dugme plavo ne bi znala da sam sa njom spavo......
Balasevic : U ime svih nas iz 50 i neke ZA ZAKLETVU TITU ja spev'o sam stih
ne spominjem NI PROSLOST ni BITKE daleke jer rodjen sam tek posle njih.............................
RACUNAJTE NA NAS
Kad bi bio dugme plavo ne bi znala da sam sa njom spavo......
Balasevic : U ime svih nas iz 50 i neke ZA ZAKLETVU TITU ja spev'o sam stih
ne spominjem NI PROSLOST ni BITKE daleke jer rodjen sam tek posle njih.............................
RACUNAJTE NA NAS
- valterbranisarajevo
Kontam da li da odgovorim na neke navode..
Ma necu..
Ovdje je nedavno neko lijepo rekao (naravno kad je to njemu odgovaralo)
Ko gubi ima pravo da se ljuti
Usta mu se pozlatila na toj izjavi
Ne boj se sine nece Bosna nikud, a nece vala ni Hercegovina
Pa cak i ako u Sarajevu vladaju: cafiri, "debili iz mjesovitih brakova" i komunjare
Ma necu..
Ovdje je nedavno neko lijepo rekao (naravno kad je to njemu odgovaralo)
Ko gubi ima pravo da se ljuti
Usta mu se pozlatila na toj izjavi
Ne boj se sine nece Bosna nikud, a nece vala ni Hercegovina
Pa cak i ako u Sarajevu vladaju: cafiri, "debili iz mjesovitih brakova" i komunjare
- valterbranisarajevo
Ma ja jest i meni se klize
Jedino brdo sa kojeg sam sisao je ono na kojem se nalazi staro porodiliste na Jezeru.
Kada vec vrijedjas. da li je moguce da si ti rodjen u sarajevu zato sto selendra u kojoj zivis nije imala porodiliste
Iskreno 100% sam siguran da su upravo za SDA glasali razni lezihljebovici koji su se nahapali u ratu i poslije njega, dobili na guzove napustene vojne stanove, lazne potvrde o invalidnosti, vojne penzije.
Naravno i one prave Sarajlije koje ste poslije rata navukli iz Srbije, Crne Gore i Kosova, dali im drzavljanstva, posao, o omgucili da grade kuce na divlje.
Ne znam samo kako ste ocekivali da cete pobijediti ovdje poslije svih uvreda koje ste godinama iznosili na racun njegovih gradjana tako sto ste sve one koji nisu glasali za vas proglasavali cetnicima, komunjarama. Pa procitaj jos jednom svoj post pa ce ti biti jasno o cemu govorim.
Ali nije bitno mislim da bi ti i tebi slicni najradije od bijesa zbog ovog poraza pojeli tastature na kojima tipkate nacional sovinisticke nebuloze.
Pa zato jos jednom: " Ko gubi ima pravo da se ljuti".
Jedino brdo sa kojeg sam sisao je ono na kojem se nalazi staro porodiliste na Jezeru.
Kada vec vrijedjas. da li je moguce da si ti rodjen u sarajevu zato sto selendra u kojoj zivis nije imala porodiliste
Iskreno 100% sam siguran da su upravo za SDA glasali razni lezihljebovici koji su se nahapali u ratu i poslije njega, dobili na guzove napustene vojne stanove, lazne potvrde o invalidnosti, vojne penzije.
Naravno i one prave Sarajlije koje ste poslije rata navukli iz Srbije, Crne Gore i Kosova, dali im drzavljanstva, posao, o omgucili da grade kuce na divlje.
Ne znam samo kako ste ocekivali da cete pobijediti ovdje poslije svih uvreda koje ste godinama iznosili na racun njegovih gradjana tako sto ste sve one koji nisu glasali za vas proglasavali cetnicima, komunjarama. Pa procitaj jos jednom svoj post pa ce ti biti jasno o cemu govorim.
Ali nije bitno mislim da bi ti i tebi slicni najradije od bijesa zbog ovog poraza pojeli tastature na kojima tipkate nacional sovinisticke nebuloze.
-
margareta
SDP nije cvijece. Imali ste jednom sansu, propustili je i sada ste dobilivalterbranisarajevo wrote:Ma ja jest i meni se klize
Kada vec vrijedjas. da li je moguce da si ti rodjen u sarajevu zato sto selendra u kojoj zivis nije imala porodiliste![]()
Ali nije bitno mislim da bi ti i tebi slicni najradije od bijesa zbog ovog poraza pojeli tastature na kojima tipkate nacional sovinisticke nebuloze.![]()
relativno dobro koliko cete dobiti ako vas slava opet ponese. Vukovi su oko vas i participirate sa nacionalnim dtrankama pa vam je potrebno
samo da se dokazete i opravdate glasove biraca.
Malo mi je previse sumnjivo to sto ne koalirate sa malim i manjim strankama kako biste ojacali opozicioni status i oslabili poziciju do potpune paralize !???????
To je bas onako zanimljivo i INTRIGANTNO pitanje jer nekako logicki se namece odgovor da je i vama zapravo stalo samo do vlasti !?!?!?
Zamisli Valtere koliko biste samo da ste htjeli mohli oslabiti moc i utjecaj nacionalista da ste se udruzili sa svim progradjanski orijentiranim strankama ali......!?!?!? ZASTO NE !?!?!?
Drugo je tacno da su iz sumnjivih razloga "pobijedile" nacionalne stranke ali nije fer vrijedjati NIKOGA zbog porijekla jel' jest' il' nije iz Sarajeva . Sama sam isprovocirana znala praviti takve greske jer ljudi ne biraju ni rodjenje niti mjesto rodjenja. Malo je uspjesnih pravih sarajlija, skoro nikako. Iz SDP-a ne znam niti jednoga rodjenoga sarajliju i to nema veze.
Isto je tacno da BiH nije Sarajevo ma ko to rekao. Trece licno nisam ponosna na svoj sarajevski 'pedigre' jer znam postene i veoma duhovno i mentalno zdrave 'seljake'. Na kraju vi za koje sam glasala ne misleci da li ste sarajlije ili ne nemojte barem vi govoriti separativnim rijecnikom i razdvajati gradjane BiH ma odakle da jesu. Vi to ne bi trebali NIKADA ciniti i NIGDJE. BiH je ili bi trebala da bude drzava svih njenih gradjana.Jugoslavija je bila seljacka zemlja , cijela kao i cio primitivni Balkan , ali to smo svi MI pa i sarajlije.
Lijep pozdrav
- valterbranisarajevo
Nemoj se smijati na silu, nije dobro za zdravlje...
Ok ja sam seljo a ti si papak i toro
Ok ja sam seljo a ti si papak i toro
-
Jasho
Prvo Bosmene, Varaš se ako misliš da su prave Sarajlije glasale za SDA.
Naravno ima i takvih, ali to su uglavnomljudi kojima je vjera na prvom mjestu, a ne napredak i razvoj. Znamo da je Sarajvo puno raznoraznoi došlja i da su oni uglavnomdali glas za SDA. Večina rođenih Sarajlija je dala svoj Glas za SDP ili SDU, jer su to jedine opcije koje mogu da još više unaprijede grad! Načelnici iz reda SDP-a su u protekle 4 godine pokazali svoj kvalitet i zasluženo dobili novi mandat. SBIH u starom gradu to nije uspjela i zato su zasluženo izgubili! Moja prijateljica rođena Sarajka, kao i njeni roditelji nikad nisu dali glas za SDA niti bilo koju drugu nacionalnu stranku, jer u njihovoj porodici su prisutne sve vjere i nacije i oni ne mogu dati glas stranci koja je jednonacionalna i isključuje druge vjere i nacije. SDP ima istorijsku priliku da pametnim potezima i mladim kadrovima u naredne dvije godine priidobije što veći broj građana BiH, kako bi u oktobru 2006 definitivno skinuli sa vlasti SDA i napravili jednu normalnu građansku BiHu kojoj će na prvom mjestu biti rad, trud poštenje i sposobnost, koji će dovesti do boljeg života za sve nas.
Naravno ima i takvih, ali to su uglavnomljudi kojima je vjera na prvom mjestu, a ne napredak i razvoj. Znamo da je Sarajvo puno raznoraznoi došlja i da su oni uglavnomdali glas za SDA. Večina rođenih Sarajlija je dala svoj Glas za SDP ili SDU, jer su to jedine opcije koje mogu da još više unaprijede grad! Načelnici iz reda SDP-a su u protekle 4 godine pokazali svoj kvalitet i zasluženo dobili novi mandat. SBIH u starom gradu to nije uspjela i zato su zasluženo izgubili! Moja prijateljica rođena Sarajka, kao i njeni roditelji nikad nisu dali glas za SDA niti bilo koju drugu nacionalnu stranku, jer u njihovoj porodici su prisutne sve vjere i nacije i oni ne mogu dati glas stranci koja je jednonacionalna i isključuje druge vjere i nacije. SDP ima istorijsku priliku da pametnim potezima i mladim kadrovima u naredne dvije godine priidobije što veći broj građana BiH, kako bi u oktobru 2006 definitivno skinuli sa vlasti SDA i napravili jednu normalnu građansku BiHu kojoj će na prvom mjestu biti rad, trud poštenje i sposobnost, koji će dovesti do boljeg života za sve nas.
-
BosnjakAga
Kod ovakve teme pisete ne sto mislite ko je pobedio nego dokaze!
OPĆINSKO VIJEĆE NOVI GRAD SARAJEVO
SDA- 42,1957%
SDP - 27,9198%
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - 10,7975%
OPĆINSKO VIJEĆE STARI GRAD SARAJEVO
SDA- 41,2045%
SDP - 17,3152%
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - 16,1276%
OPĆINSKO VIJEĆE NOVO SARAJEVO
SDP - 32,4901%
SDA- 30,9977%
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - 12,8503%
OPĆINSKO VIJEĆE ILIDŽA
SDA- 40,5972%
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - 22,2659%
SDP - 14,669%
http://qry.izbori.ba/RezultatiGlasanja2 ... cina=133OV
OPĆINSKO VIJEĆE NOVI GRAD SARAJEVO
SDA- 42,1957%
SDP - 27,9198%
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - 10,7975%
OPĆINSKO VIJEĆE STARI GRAD SARAJEVO
SDA- 41,2045%
SDP - 17,3152%
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - 16,1276%
OPĆINSKO VIJEĆE NOVO SARAJEVO
SDP - 32,4901%
SDA- 30,9977%
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - 12,8503%
OPĆINSKO VIJEĆE ILIDŽA
SDA- 40,5972%
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - 22,2659%
SDP - 14,669%
http://qry.izbori.ba/RezultatiGlasanja2 ... cina=133OV
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Bespotrebno je naglabati ko je za koga glasao....
Ja cu otvoreno reci, glasala sam za Zeljka Komsica i sad cu cekati da se on dokaze...moj prijasnji nacelnik, gore pomenuti g-din Hadzic se dokazao
da se pretjerano radujem, nije istina jer politika je ZLO....ali nuzno zlo...necu vise trubiti, lagano odustajem od podforuma politika.... 
Ja cu otvoreno reci, glasala sam za Zeljka Komsica i sad cu cekati da se on dokaze...moj prijasnji nacelnik, gore pomenuti g-din Hadzic se dokazao