Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pamtit ću je po tome, što sam po ko zna koji put dokazala sebi, da sam budala.
Nikada ništa naučiti neću. Uvijek ću ponavljati iste greške. Ja na greškama ne učim.
U šta mi odoše godine ?
Idiot.
Cherry-Cherry wrote:Pamtit ću je po tome, što sam po ko zna koji put dokazala sebi, da sam budala.
Nikada ništa naučiti neću. Uvijek ću ponavljati iste greške. Ja na greškama ne učim.
U šta mi odoše godine ?
Idiot.
Cherry-Cherry wrote:Pamtit ću je po tome, što sam po ko zna koji put dokazala sebi, da sam budala.
U šta mi odoše godine ?
Idiot.
Aaaaagggghhhhh, c'mon Cherry!
Nemoj se ljutit' al' sam se ovome bas ismijala. Ne mora se uvijek uciti na greskama, nekad su greske samo sastavni dijelovi sveukupnog iskustva i ne treba o njima previse razmisljati. Samo je bitno da covjek bude pozitivan jer je istina da pozitivne misli privlace pozitivne ljude i dogadjaje. Probaj pa javi!
U šta mi odoše godine ?
Idiot.
eh i meni je isto, sve tačno ovako bilo
A ja mislila da sam jedini idiot ovakve vrsta ne svijetu.
Keiko wrote:
U šta mi odoše godine ?
Idiot.
Aaaaagggghhhhh, c'mon Cherry!
Nemoj se ljutit' al' sam se ovome bas ismijala. Ne mora se uvijek uciti na greskama, nekad su greske samo sastavni dijelovi sveukupnog iskustva i ne treba o njima previse razmisljati. Samo je bitno da covjek bude pozitivan jer je istina da pozitivne misli privlace pozitivne ljude i dogadjaje. Probaj pa javi!
Greške, iz kojih se ništa ne nauči, se ponavljaju.
Pamticu je po zmajevima naravno,takodje zbog operacije(nazalost neuspjesne).To je to,u sustini identicna kao i prosla.I dalje lomim ledja za 400 KM,nadati se boljoj buducnosti
Last edited by Sanchez22 on 31/12/2013 11:59, edited 2 times in total.
U šta mi odoše godine ?
Idiot.
Zna se covjek zabrinuti kada se pogleda u ogledalo i sjeti svojih trokorak gresaka, ajde dva puta usrati, al' 3 , a dogadja se.
U šta mi odoše godine ?
Idiot.
U šta mi odoše godine ?
Idiot.
Prestala sam pusiti, postala sam pametnija, snalažljivija i komunikativnija i usprkos usranoj situaciji u porodici, ja živim svoj život . To planiram u sljedećoj
Po jednom pocetku , jednom (neminovnom) kraju, jednom djecaku, jednoj prelijepoj sedmici i vikendu o kakvim se samo u romanima cita, po novim ljudima u zivotu i jednom gubitku i bolu koji nije za ljude...