Odeš u AC Quattro momak koji tamo radi na atestiranju za plinaše je extra, on će ti dati sve podatke šta trebaš zamjeniti (ako ima šta) i šta ti treba od papirologije.dustaban wrote:Hocel meni ikad iko odgovorit na ovaj moj VAPAJdustaban wrote:POMOC!
Imam plin vec 2,5 godine ugradjen kod Radica na Butmiru.
Radica vise nema, a meni treba atest. Zvao ASA PSS nece ni da cuju za ono sto oni nisu ugradjivali. Isao na jos jedno mjesto sve je kazu u redu ali im se nesto sekvent ventil ne uklapa (spominju nekih 30 stepeni i 0 stepeni).
Pa sta je rjesenje pitam?
Vele imam dvcije opcije ili da mjenjam taj ventil (cca jos dodatnih 100 KM) ili da odem u neki drugi KONZORCIJ, kazu dva su takva konzorcija i taj drugi daje ateste za moj slucaj
![]()
![]()
![]()
E jebiga. Sta da radim? Gdje je taj atest servis od tog nekog konzorcija, cini mi se - Filipovic da rekose?!
Ako nešto treba zamjeniti moja preporuka je Darkom kod mene su zamjenili priključak za punjenje jer moj stari nije bio ISO certificiran i izdali mi novu papirologiju odnosno atest majstora i ugrađenih kompononenti na osnovu starih papira koje sam imao isto tako od Radića gdje je plin ugrađen.