Plesna skola
Moderator: anex
-
NightShade
#26 Re: Plesna skola ?
Ma 19 godina mi je ,malo je reci da sam presao granicu
i ko zakasnio malo al hajde sta je tu je necu se valjda toliko isticati 
- tinchy
#27 Re: Plesna skola ?
Ma nikad nije kasno za pocetiNightShade wrote:Ma 19 godina mi je ,malo je reci da sam presao granicui ko zakasnio malo al hajde sta je tu je necu se valjda toliko isticati
Edit: Ja napisa sve i cijenu i vrijeme, ali nisam mjesto. Znaci treninzi se odrzavaju u Interexu na Pofalicima tj. onaj Intershop.. Popenjes se gore i ides pravo i onda na kraju desno ima sala i ispred sale pult gdje sjedi jedna teta ili se obrati njoj ili samo udji u salu. Obavezno moras promijeniti patike
- alica.k
#28 Re: Plesna skola ?
heh u romantiku sam ja nekad davno trenirala latinoamericke plesove i bili su divni. al to je bilo BAS davno, prije 7-8 godina.
-
amyxy
#29 Re: Plesna skola ?
baš baš davno je prije 17-18 godina dok je Romantik u Taxi domu održavao treninge i bilo je super
- Lauryn Hill
#30 Re: Plesna skola ?
I moja sestra je tada trenirala u Romantikuamyxy wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
baš baš davno je prije 17-18 godina dok je Romantik u Taxi domu održavao treninge i bilo je super
Tako da i danas iz moje porodice plese 3 u Romantiku.
- Lauryn Hill
#31 Re: Plesna skola
Aaaa, mene nema na OVIM snimkamaAurora Borealis wrote:AAaaaaa jojj![]()
![]()
sad mi dodje da se vratim, a ne mogu misha mu
![]()
Ovaj prvi snimak je... NEMAM RIJECHI
![]()
Na ovom zadnjem ne znam nikog, mora da su to novi chlanovi
Ko je ovaj mali, dobar je skroz, chini mi se Adi, ali opet nisam sigurna..Joj hvala ti shto si postavila snimke, bash mi je nedostajalo da ih vidim malo, tako me zhelja mine, sad bih napustila sve i vratila se, pa u propast - u propast
![]()
![]()
Ima li tebe na ovim snimkama? Da te shmekim malo?![]()
![]()
Minela vishe ne pleshe, koliko sam ja chula, a Sale znam da ima svoju grupicu neku, ali je josh tu..![]()
Mada, kazhu meni ovi stari chlanovi, kojih ima jedno troje ja mislim od one stare postave, da to vishe nije to...![]()
Kad se sjetim koliko smo samo trenirali pred Evropsko ili kakav nastupHatidza nam je dushe vadila
![]()
E da... kako mi fale ta vremena..Sad ce mene nostalgija uhvatiti, opet![]()
Joj, Hatidza, kad se ona drekne!
- Lauryn Hill
#32 Re: Plesna skola ?
Presao granicu?! Sta ti je,... ja se opet vracam u Romantik, a meni 22 godine! Don't se brinuti,... sigurna sam da ce te fino primiti!NightShade wrote:Ma 19 godina mi je ,malo je reci da sam presao granicui ko zakasnio malo al hajde sta je tu je necu se valjda toliko isticati
- tinchy
#33 Re: Plesna skola ?
Lauryn Hill wrote:Presao granicu?! Sta ti je,... ja se opet vracam u Romantik, a meni 22 godine! Don't se brinuti,... sigurna sam da ce te fino primiti!NightShade wrote:Ma 19 godina mi je ,malo je reci da sam presao granicui ko zakasnio malo al hajde sta je tu je necu se valjda toliko isticati
Jos ti ide u prilog jer si musko, a svaki novi muski clan u hip hop skupini je always welcome!
- mire - ložač
#34 Re: Plesna skola
Znam da je mozda i obajatilo ali mene zanima da li ima nesto za raju od 30 pa gore
da se može otići fino isplesati ali latino varijanta(stari ko Grčka) i bez neke obaveze naučiti nešto novo.
Ko ima takve informacije bujrum, sve me zanima
- 8. sekretar SKOJ-a
#35 Re: Plesna skola ?
1982. ili 1983., a možda je to bilo i 1984.g., ne sjećam se više, i ja sam u Taxi domu učio promenade i ostalo u PK Romantik.amyxy wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napustio na 3. stepenu jer sam se bio zaposlio,...Da sam ostao duže ''izgazao'' bih te sigurno!
-
DS9
#36 Re: Plesna skola
U Romantiku ima upravo takva plesna skola za odrasle; uci se valcer, cha-cha, salsa, tango. Godine uopce nisu vazne, ima i mladje raje, ali i onih u zrelijim godinama.mire - ložač wrote:Znam da je mozda i obajatilo ali mene zanima da li ima nesto za raju od 30 pa goreda se može otići fino isplesati ali latino varijanta(stari ko Grčka) i bez neke obaveze naučiti nešto novo.
Tremini su dva puta sedmicno - utorkom i cetvrtkom. Ja sam jako zadovoljna, jedino je problem sto ima puno vise zena nego muskaraca...
http://www.pkromantik.ba
- 8. sekretar SKOJ-a
#37 Re: Plesna skola
Ima li 45+ partnerica?DS9 wrote:U Romantiku ima upravo takva plesna skola za odrasle; uci se valcer, cha-cha, salsa, tango. Godine uopce nisu vazne, ima i mladje raje, ali i onih u zrelijim godinama.mire - ložač wrote:Znam da je mozda i obajatilo ali mene zanima da li ima nesto za raju od 30 pa goreda se može otići fino isplesati ali latino varijanta(stari ko Grčka) i bez neke obaveze naučiti nešto novo.
Tremini su dva puta sedmicno - utorkom i cetvrtkom. Ja sam jako zadovoljna, jedino je problem sto ima puno vise zena nego muskaraca...
- alias
#38 Re: Plesna skola
tinchy wrote:A koja vrsta plesa te zanima? Ako si iz Sarajeva mozes doci na treninge hip-hop plesa koji se odrzavaju ponedeljkom, srijedom i petkom tamo gdje je "lola" na malti kod poste... Treninzi pocinju u 17 h, a clanarina mjesecno iznosi 35 KM.
ej a kako se zove ta skola? i da li je za amatere?
- tinchy
#39 Re: Plesna skola
alias wrote:tinchy wrote:A koja vrsta plesa te zanima? Ako si iz Sarajeva mozes doci na treninge hip-hop plesa koji se odrzavaju ponedeljkom, srijedom i petkom tamo gdje je "lola" na malti kod poste... Treninzi pocinju u 17 h, a clanarina mjesecno iznosi 35 KM.
ej a kako se zove ta skola? i da li je za amatere?hvalaaaa
Plesni klub "Romantik", sada vise nisu na Malti vec u Interex-u na Pofalicima. Treninzi za pocetnike hiphop grupe su pon., srijeda u 20 h, clanarina 40 KM mjesecno i bude trening nekad i nedeljom ali nisam sigurna u koliko sati. Pa ovdje nema bas profi dancera
- terra_incognita
#40 Re: Plesna skola
Ja sam osamdesetih isla u osnovnu ali ako ces obnavljati znanje da se tuspasim kao djuturumkaPipiDugaDevetka wrote:@DS9,
Ja sam ti dobar sa Mladenom, javi mu se i reci da imaš preporuku-štelu od PD9.
Reci, onaj što je propao (Odustao) na 3. stepenu u Taxi - Domu 1980-i neke.
Dojavi ima li đuturmki bez partnera. Ako bude, eto i mene - imrĐŽensi!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#41 Re: Plesna skola
@terice,terra_incognita wrote:Ja sam osamdesetih isla u osnovnu ali ako ces obnavljati znanje da se tuspasim kao djuturumkaPipiDugaDevetka wrote:@DS9,
Ja sam ti dobar sa Mladenom, javi mu se i reci da imaš preporuku-štelu od PD9.
Reci, onaj što je propao (Odustao) na 3. stepenu u Taxi - Domu 1980-i neke.
Dojavi ima li đuturmki bez partnera. Ako bude, eto i mene - imrĐŽensi!prije nego mi uvale nekog partnera od 18-19
![]()
![]()
Ne nadaj mi se,...Nego negdje ima tema o kuglanju subotom, a šta fali partnerima - puterima,...Glavno je da tamo gdje se pleše nema ''kriminogenih lica'' ili ako ima, barem ne djeluju na tom mjestu.
-
MyyAA
#42 Re: Plesna skola
ovako .. mene zanima gdje se ovo tacno nalazi i da li je clanarina ostala ista?
Da li moras imati neko plesno iskustvo ili mozes poceti i ovdje .. i koliko godina je potrebno da bi plesao ovdje??
Ja imam 17, nadam se da nije premalo (:
Da li moras imati neko plesno iskustvo ili mozes poceti i ovdje .. i koliko godina je potrebno da bi plesao ovdje??
Ja imam 17, nadam se da nije premalo (:
- 8. sekretar SKOJ-a
#43 Re: Plesna skola
http://www.pkromantik.ba/index.php?opti ... &Itemid=83
Ili Bagatela ili Interex, pa na spratu:
Ili Bagatela ili Interex, pa na spratu:
17 godina je pravo doba da počneš plesati,...Ja sam sa 20 i kusur počeo,...Samo su drugi plesovi bili, stiskavac i slično,...Kolodvorska 12
Sarajevo
71000
Bosnia And Herzegovina
+387 61 841 355
+387 61 908 778
-
Emir986
#44 Re: Plesna skola
Hmmmm...Ovih dana sam poceo razmisljati kako ispuniti slobodno vrijeme a da to nije racunar....jer studiram, a treba mi malo rekreativnih aktivnosti.....a ples..zvuci zanimljiv..jes da pojma nemm o tome nista..alll...vrjedi probati...tako da bih mogao posjetiti romantik ovih dana...jes mi mrsko...ako se nekome bude islo ovih dana nek javne...da ne idem sam:))))...imam 23 god nadam se da nisam mator:)))
-
stas
#45 Re: Plesna skola
i ja sam konto hip hop pocet plesat u romantiku ^^ jos sam u procesu "nakanjivanja"
- jaca-maca
#46 Re: Plesna skola
Ima li neka plesna skola blize dobrinji, alipasinu, mojmilu i okolini??
Zanimaju me iskljucivo latino plesovi
- Zovem se Zelena
#47 Re: Plesna skola
Ja se krećem dosta po tom području i čini mi se da nema... Inače bih čula i ne bi to bez mene prošlojaca-maca wrote:Ima li neka plesna skola blize dobrinji, alipasinu, mojmilu i okolini??![]()
- jaca-maca
#48 Re: Plesna skola
A koje sve imaju plesne skole?
Ja sam cula samo za Romantik
Ja sam cula samo za Romantik
- kadinica
#49 Re: Plesna skola
Zna li neko kako je u Romantiku za malu raju, znači djeca predškolskog i mlađeg školskog uzrasta?
-
shejtanica1
#50 Re: Plesna skola
Ne znam kako je tamo za malu raju ali od prijateljice mala ide u DDC - Dance Development Centar, oni su u taxi domu , vecina ih je tako oko 5-6-7 godina . Oni su super zadovoljni