Plesna skola

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

NightShade

#26 Re: Plesna skola ?

Post by NightShade »

Ma 19 godina mi je ,malo je reci da sam presao granicu :D i ko zakasnio malo al hajde sta je tu je necu se valjda toliko isticati :P
tinchy

#27 Re: Plesna skola ?

Post by tinchy »

NightShade wrote:Ma 19 godina mi je ,malo je reci da sam presao granicu :D i ko zakasnio malo al hajde sta je tu je necu se valjda toliko isticati :P
Ma nikad nije kasno za poceti :) Eto ako jos i ti postanes clan, ubjedljivo ce vise muskaraca biti nego djevojaka al' eto necemo se zaliti :lol: :lol: Zezam se malo :D a nema po cemu da se istices normala sve :D

Edit: Ja napisa sve i cijenu i vrijeme, ali nisam mjesto. Znaci treninzi se odrzavaju u Interexu na Pofalicima tj. onaj Intershop.. Popenjes se gore i ides pravo i onda na kraju desno ima sala i ispred sale pult gdje sjedi jedna teta ili se obrati njoj ili samo udji u salu. Obavezno moras promijeniti patike :D :lol:
alica.k

#28 Re: Plesna skola ?

Post by alica.k »

heh u romantiku sam ja nekad davno trenirala latinoamericke plesove i bili su divni. al to je bilo BAS davno, prije 7-8 godina.
amyxy

#29 Re: Plesna skola ?

Post by amyxy »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
baš baš davno je prije 17-18 godina dok je Romantik u Taxi domu održavao treninge i bilo je super :thumbup:
Lauryn Hill

#30 Re: Plesna skola ?

Post by Lauryn Hill »

amyxy wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
baš baš davno je prije 17-18 godina dok je Romantik u Taxi domu održavao treninge i bilo je super :thumbup:
I moja sestra je tada trenirala u Romantiku :D kod Mladena... latinoamericke plesove!
Tako da i danas iz moje porodice plese 3 u Romantiku. :lol: S tim da se ja uskoro vracam na hip hop, a ostali iz moje big family plesu latinoamericke plesove! Tradicija se nastavlja! :mrgreen:
Lauryn Hill

#31 Re: Plesna skola

Post by Lauryn Hill »

Aurora Borealis wrote:AAaaaaa jojj :( :( :( sad mi dodje da se vratim, a ne mogu misha mu :( :( Ovaj prvi snimak je... NEMAM RIJECHI :) :) Na ovom zadnjem ne znam nikog, mora da su to novi chlanovi :? Ko je ovaj mali, dobar je skroz, chini mi se Adi, ali opet nisam sigurna..Joj hvala ti shto si postavila snimke, bash mi je nedostajalo da ih vidim malo, tako me zhelja mine, sad bih napustila sve i vratila se, pa u propast - u propast :D :D
Ima li tebe na ovim snimkama? Da te shmekim malo? :P :)
Minela vishe ne pleshe, koliko sam ja chula, a Sale znam da ima svoju grupicu neku, ali je josh tu.. :)
Mada, kazhu meni ovi stari chlanovi, kojih ima jedno troje ja mislim od one stare postave, da to vishe nije to... :-?
Kad se sjetim koliko smo samo trenirali pred Evropsko ili kakav nastup :-) Hatidza nam je dushe vadila 8-)
E da... kako mi fale ta vremena..Sad ce mene nostalgija uhvatiti, opet :( :(
Aaaa, mene nema na OVIM snimkama :run: :) Joj, ja dok sam trenirala, Minela je jos uvijek trenirala, i fol nesto trenirala grupicu ovih manjih klinaca. Ja mislim da ni Nera vise ne plese,.. nisam sigurna?!?! A ona crna djevojka, duge crne kose, (zaboravila sam joj ime) mozda znas na koju mislim, ona je prestala trenirati jos kada sam ja trenirala tamo. A sto se tice Adija... joj, on se meni uvijek cinio tako arogantan, prepotentan... za razliku od ostalih clanova iz "stare postave"! :roll: hahahah, sto ja otracah ljude!!!! :o :o :lol: :run:
:D Znam, sve se promjenilo... i mene je pomalo "strah" vratiti se u nepoznato. Dobro, bice ljudi iz moje prijasne grupice tako da mi ne bi trebao biti totalni bedak! :lol:
Joj, Hatidza, kad se ona drekne! :skoljka: ...ona je i nas maksimalno iscrpljavala! 8-) To mi se uvijek svidjalo :mrgreen: Ali znas sta, moram priznati da su mi se Salihove koreografije vise svidjale i bolje sam ih plesala nego Tidzine koreografije! :-)
Lauryn Hill

#32 Re: Plesna skola ?

Post by Lauryn Hill »

NightShade wrote:Ma 19 godina mi je ,malo je reci da sam presao granicu :D i ko zakasnio malo al hajde sta je tu je necu se valjda toliko isticati :P
Presao granicu?! Sta ti je,... ja se opet vracam u Romantik, a meni 22 godine! Don't se brinuti,... sigurna sam da ce te fino primiti! ;-) Jos ti ide u prilog jer si musko, a svaki novi muski clan u hip hop skupini je always welcome! :thumbup:
tinchy

#33 Re: Plesna skola ?

Post by tinchy »

Lauryn Hill wrote:
Presao granicu?! Sta ti je,... ja se opet vracam u Romantik, a meni 22 godine! Don't se brinuti,... sigurna sam da ce te fino primiti! ;-) Jos ti ide u prilog jer si musko, a svaki novi muski clan u hip hop skupini je always welcome! :thumbup:

:lol: :lol: A pa hoces ti sad biti u pocetnicima ili. . . Hoces li kod Saleta trenirati? :) Ma joj sad u pocetnicima ima vise muskaraca nego djevojaka, tako da ce imati drustva a djevojkama nece smetati sto se broj muskaraca povecao za jednog clana :lol:
mire - ložač

#34 Re: Plesna skola

Post by mire - ložač »

Znam da je mozda i obajatilo ali mene zanima da li ima nesto za raju od 30 pa gore :roll: da se može otići fino isplesati ali latino varijanta(stari ko Grčka) i bez neke obaveze naučiti nešto novo.

Ko ima takve informacije bujrum, sve me zanima :D
8. sekretar SKOJ-a

#35 Re: Plesna skola ?

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

amyxy wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1982. ili 1983., a možda je to bilo i 1984.g., ne sjećam se više, i ja sam u Taxi domu učio promenade i ostalo u PK Romantik.
Napustio na 3. stepenu jer sam se bio zaposlio,...Da sam ostao duže ''izgazao'' bih te sigurno! :mrgreen:
DS9

#36 Re: Plesna skola

Post by DS9 »

mire - ložač wrote:Znam da je mozda i obajatilo ali mene zanima da li ima nesto za raju od 30 pa gore :roll: da se može otići fino isplesati ali latino varijanta(stari ko Grčka) i bez neke obaveze naučiti nešto novo.

U Romantiku ima upravo takva plesna skola za odrasle; uci se valcer, cha-cha, salsa, tango. Godine uopce nisu vazne, ima i mladje raje, ali i onih u zrelijim godinama.
Tremini su dva puta sedmicno - utorkom i cetvrtkom. Ja sam jako zadovoljna, jedino je problem sto ima puno vise zena nego muskaraca...
http://www.pkromantik.ba
8. sekretar SKOJ-a

#37 Re: Plesna skola

DS9 wrote:
mire - ložač wrote:Znam da je mozda i obajatilo ali mene zanima da li ima nesto za raju od 30 pa gore :roll: da se može otići fino isplesati ali latino varijanta(stari ko Grčka) i bez neke obaveze naučiti nešto novo.

U Romantiku ima upravo takva plesna skola za odrasle; uci se valcer, cha-cha, salsa, tango. Godine uopce nisu vazne, ima i mladje raje, ali i onih u zrelijim godinama.
Tremini su dva puta sedmicno - utorkom i cetvrtkom. Ja sam jako zadovoljna, jedino je problem sto ima puno vise zena nego muskaraca...
Ima li 45+ partnerica?
alias

#38 Re: Plesna skola

Post by alias »

tinchy wrote:A koja vrsta plesa te zanima? Ako si iz Sarajeva mozes doci na treninge hip-hop plesa koji se odrzavaju ponedeljkom, srijedom i petkom tamo gdje je "lola" na malti kod poste... Treninzi pocinju u 17 h, a clanarina mjesecno iznosi 35 KM. :thumbup:

ej a kako se zove ta skola? i da li je za amatere? :D hvalaaaa :D
tinchy

#39 Re: Plesna skola

Post by tinchy »

alias wrote:
tinchy wrote:A koja vrsta plesa te zanima? Ako si iz Sarajeva mozes doci na treninge hip-hop plesa koji se odrzavaju ponedeljkom, srijedom i petkom tamo gdje je "lola" na malti kod poste... Treninzi pocinju u 17 h, a clanarina mjesecno iznosi 35 KM. :thumbup:

ej a kako se zove ta skola? i da li je za amatere? :D hvalaaaa :D

Plesni klub "Romantik", sada vise nisu na Malti vec u Interex-u na Pofalicima. Treninzi za pocetnike hiphop grupe su pon., srijeda u 20 h, clanarina 40 KM mjesecno i bude trening nekad i nedeljom ali nisam sigurna u koliko sati. Pa ovdje nema bas profi dancera :D Imas hiphop grupu za pocetnike i naravno kad prodje neko vrijeme mozes preci u takmicare ako se potrudis i ako budes dobro plesala :)
terra_incognita

#40 Re: Plesna skola

Post by terra_incognita »

PipiDugaDevetka wrote:@DS9,
Ja sam ti dobar sa Mladenom, javi mu se i reci da imaš preporuku-štelu od PD9.
Reci, onaj što je propao (Odustao) na 3. stepenu u Taxi - Domu 1980-i neke.
Dojavi ima li đuturmki bez partnera. Ako bude, eto i mene - imrĐŽensi!
Ja sam osamdesetih isla u osnovnu ali ako ces obnavljati znanje da se tuspasim kao djuturumka :D prije nego mi uvale nekog partnera od 18-19 :-) :-) :-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#41 Re: Plesna skola

Post by PipiDugaDevetka »

terra_incognita wrote:
PipiDugaDevetka wrote:@DS9,
Ja sam ti dobar sa Mladenom, javi mu se i reci da imaš preporuku-štelu od PD9.
Reci, onaj što je propao (Odustao) na 3. stepenu u Taxi - Domu 1980-i neke.
Dojavi ima li đuturmki bez partnera. Ako bude, eto i mene - imrĐŽensi!
Ja sam osamdesetih isla u osnovnu ali ako ces obnavljati znanje da se tuspasim kao djuturumka :D prije nego mi uvale nekog partnera od 18-19 :-) :-) :-)
@terice,
Ne nadaj mi se,...Nego negdje ima tema o kuglanju subotom, a šta fali partnerima - puterima,...Glavno je da tamo gdje se pleše nema ''kriminogenih lica'' ili ako ima, barem ne djeluju na tom mjestu.
MyyAA

#42 Re: Plesna skola

Post by MyyAA »

ovako .. mene zanima gdje se ovo tacno nalazi i da li je clanarina ostala ista?
Da li moras imati neko plesno iskustvo ili mozes poceti i ovdje .. i koliko godina je potrebno da bi plesao ovdje??
Ja imam 17, nadam se da nije premalo (:
8. sekretar SKOJ-a

#43 Re: Plesna skola

http://www.pkromantik.ba/index.php?opti ... &Itemid=83
Ili Bagatela ili Interex, pa na spratu:
Kolodvorska 12
Sarajevo
71000
Bosnia And Herzegovina

+387 61 841 355
+387 61 908 778
17 godina je pravo doba da počneš plesati,...Ja sam sa 20 i kusur počeo,...Samo su drugi plesovi bili, stiskavac i slično,...
Emir986

#44 Re: Plesna skola

Post by Emir986 »

Hmmmm...Ovih dana sam poceo razmisljati kako ispuniti slobodno vrijeme a da to nije racunar....jer studiram, a treba mi malo rekreativnih aktivnosti.....a ples..zvuci zanimljiv..jes da pojma nemm o tome nista..alll...vrjedi probati...tako da bih mogao posjetiti romantik ovih dana...jes mi mrsko...ako se nekome bude islo ovih dana nek javne...da ne idem sam:))))...imam 23 god nadam se da nisam mator:)))
stas

#45 Re: Plesna skola

Post by stas »

i ja sam konto hip hop pocet plesat u romantiku ^^ jos sam u procesu "nakanjivanja"
jaca-maca

#46 Re: Plesna skola

Post by jaca-maca »

Ima li neka plesna skola blize dobrinji, alipasinu, mojmilu i okolini?? :D
Zanimaju me iskljucivo latino plesovi :)
Zovem se Zelena

#47 Re: Plesna skola

Post by Zovem se Zelena »

jaca-maca wrote:Ima li neka plesna skola blize dobrinji, alipasinu, mojmilu i okolini?? :D
Zanimaju me iskljucivo latino plesovi :)
Ja se krećem dosta po tom području i čini mi se da nema... Inače bih čula i ne bi to bez mene prošlo :-D Nije ba ni ovo na Pofalićima daleko :)
jaca-maca

#48 Re: Plesna skola

Post by jaca-maca »

A koje sve imaju plesne skole?

Ja sam cula samo za Romantik :?
kadinica

#49 Re: Plesna skola

Post by kadinica »

Zna li neko kako je u Romantiku za malu raju, znači djeca predškolskog i mlađeg školskog uzrasta?
shejtanica1

#50 Re: Plesna skola

Post by shejtanica1 »

Ne znam kako je tamo za malu raju ali od prijateljice mala ide u DDC - Dance Development Centar, oni su u taxi domu , vecina ih je tako oko 5-6-7 godina . Oni su super zadovoljni
Post Reply