I ovo je misljenje (koje, je li, svako ima), i to sa gramatickim greskama.bob marley wrote:Sto se tice halo_ba dokazuje tvrdnju da je misljenje ko straznjica, svako ga ima.
Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
-
halo_ba
#976 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
- Sinapsa
#977 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kao prvo, zelio bih da ti se izvinem za preostru repliku. Zairitiralo me to sto si dijasporu uveo u igru, kao nekakvu protivnicku partiju. Ja sam, kao i ti, dio te dijaspore. Nakon svoje "sretne" deportacije iz jednog sela sjeveroistocne BiH, 29. juna 1992. godine i nakon vrlo cudnovatih i surealnih dozivljaja, nekakvom ludom srecom nisam zavrsio u masovnoj grobnici. Danas sam sa svojom suprugom razgovarao o skolskom priboru, kojeg trebamo da kupimo svojoj djeci za novu skolsku godinu. Izmedju ostalog za ovog malog djecaka sa mog avatara, koji je u medjuvremenu par godina stariji. Moja veza sa BiH je primarno emocionalne, a sekundarno pravne prirode i ja sam ubijedjen da dijasporu i BiH dijeli jedna neprikosnovena i tesko premostiva realnost - a to je SVAKODNEVNICA. Jer, nista covjeku ne oduzima vise vremena i energije od regulisanja svojih svakodnevnih zivotnih samozadatih zadataka, pa makar to u krajnjoj konzekvenci bio i odlazak u lokalni granap. Ja sam ubijedjen da izmedju BiH i njene dijaspore - osim temporarnih i lako objasnjivih iritacija - ne postoji kamen spoticanja. Niti su BiH-gradjani, niti je dijaspora kriva - apsolutno nizasta! Mi se mozemo malo jace umrijeziti, spojiti, "sprijateljiti"......medjutim, dijaspora u izboru Mirsada Hadzikadica vjerovatno nece igrati signifikantnu ulogu. To je moja procjena. Ona ce igrati odredjenu ulogu, medjutim, uzmi sam proces prijave na izbore i mnogo toga ce ti biti jasno...Mirsad Hadzikadic ce samo onda biti predsjednik, kada to BiH-gradjani, oni koji zive u BiH - budu prepoznali kao svoj interes. Dijaspora moze biti samo jezicak na vagi (potiskujem pri tome mozda i eventualnu cinjenicu da BiH-Dijaspora glasa vecinski konzervativno! - Drugim rijecima, ne posebno progresivno za BiH!)halo_ba wrote:Hajde da ja vama kazem: osim Rajka Vasica, svako je pogodan.Smrcak15 wrote: Hajde nam ti reci koji je bolji kandida. t od Hadzikadica za predsjednicku stolicu?? I daj argument zasto je bolji.
U jednom organu u kojem je uvijek potreban konsenzus, a druga dva igraca su kvislinzi, mozes postaviti Abrahama Lincolna... ni on ne bi mogao nista uraditi. Doduse, bilo bi dobro da ne pobijedi kandidat SDA, jer su u proslom mandatu uvijek spremno nudili guzu partnerima iz HDZ-a.
Osim njega, pogodan je svaki Bosnjak koji iole voli svoju zemlju.
Tako gledano, pogodan je i Mirsad. Problem je u tome sto za Mirsada nije culo 80% biraca, pa ce on vjerovatno biti jezicak na vagi koji ce pretegnuti u korist SDA, uzimajuci nekom drugom kandidatu nekoliko hiljada glasova.
Vi precjenjujete i njegove mogucnosti kao clana predsjednistva (clan jednog gremija ce nas povesti u bolju buducnost - kako da ne) i njegovu popularnost medju biracima. Dovoljno je pogledati ko se zauzima za njega: uglavnom forumasi poznati po fix idejama.
Ipak, daj boze da se varam.
Ja sam procitao sta si napisao. Ovim boldiranim pokazujes da preferiras odredjenu politicku opciju i to je OK. Svejedno zasto. Nije jasno jos koju, ali si rekao da bi Hadzikadic toj "korisnijoj" opciji mogao da pomrsi racune i to u korist SDA. Ja tu logiku u ovom slucaju ne dijelim, jer po mom misljenju vodi u jedan zacarani krug vjecnih frustracija, medjutim - postujem i taj drugaciji stav. Smatram da je bolje da otvorimo karte i prodiskutujemo. Postoje neke teze koje si postavio sa kojima se u potpunosti slazem. Npr. negdje si rekao (parafraziram) da covjek sa Harvardom nije automatski dobra politicka opcija. Tu si naravno upravu. Ali, svjestan si i cinjenice, da neko, ko sa ovog podneblja zavrsi neki svjetski priznati fakultet, plijeni pozornost i zasluzuje - barem temporarno - da ga se saslusa. U mojim ocima, Hadzikadic je najbolji kandidat za predsjednistvo. Ne prvenstveno zbog svog CV - on me ne obara - nego zbog toga sta govori, sta radi i iza kakvog svjetonazora stoji. On mozda nece biti najjaci kandidat, ali najbolji jeste...
Zbog cega je najbolji? To smo duzni svi mi, koji vjerujemo u njega, da odgovorimo.
Last edited by Sinapsa on 12/08/2018 00:42, edited 1 time in total.
-
neon-x
#978 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Hahaha. Velis ima ih ovdje i sa destruktivnijim misljenjem od tvogahalo_ba wrote:Posto je ovaj forum pun kvislinga koji bi Bosnu rasturili radije danas nego sutra, a cak i njima se ne zabranjuje iznosenje njihovog misljenja, daleko destruktivnijeg od mog....neon-x wrote:Dijaspora koja zeli i moze pomoci je itekako vazan resurs ove zemlje. Logicno bi bilo i da glasaju za onoga ko im zeli osigurati platformu za aktivnije ukljucivanje . Dijaspora koja nema sta ponuditi osim pljuvanja i kompleksa naravno da ne treba nikome. Imamo takvih i ovdje i previse.
onda ces morati da se snadjes i sa mojim misljenjem. Koliko god ti to bilo uz nos.
-
jefff
#979 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ma jok. Treba za Fahra i Sefika.
-
halo_ba
#980 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Lijek za sve bolesti. Kao i Silajdzic 2006 i Komsic 2010.neon-x wrote:Hahaha. Velis ima ih ovdje i sa destruktivnijim misljenjem od tvogahalo_ba wrote:Posto je ovaj forum pun kvislinga koji bi Bosnu rasturili radije danas nego sutra, a cak i njima se ne zabranjuje iznosenje njihovog misljenja, daleko destruktivnijeg od mog....neon-x wrote:Dijaspora koja zeli i moze pomoci je itekako vazan resurs ove zemlje. Logicno bi bilo i da glasaju za onoga ko im zeli osigurati platformu za aktivnije ukljucivanje . Dijaspora koja nema sta ponuditi osim pljuvanja i kompleksa naravno da ne treba nikome. Imamo takvih i ovdje i previse.
onda ces morati da se snadjes i sa mojim misljenjem. Koliko god ti to bilo uz nos.![]()
Glasaj za Mirsada, ne budi kvisling

-
halo_ba
#981 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Svako dobro i tebi i tvojoj porodici, ali u jednom se varas: ne preferiram ni jednu opciju, ali postoji jedna koju NE PREFERIRAM.Sinapsa wrote:Kao prvo, zelio bih da ti se izvinem za preostru repliku. Zairitiralo me to sto si dijasporu uveo u igru, kao nekakvu protivnicku partiju. Ja sam, kao i ti, dio te dijaspore. Nakon svoje "sretne" deportacije iz jednog sela sjeveroistocne BiH, 29. juna 1992. godine i nakon vrlo cudnovatih i surealnih dozivljaja, nekakvom ludom srecom nisam zavrsio u masovnoj grobnici. Danas sam sa svojom suprugom razgovarao o skolskom priboru, kojeg trebamo da kupimo svojoj djeci za novu skolsku godinu. Izmedju ostalog za ovog malog djecaka sa mog avatara, koji je u medjuvremenu par godina stariji. Moja veza sa BiH je primarno emocionalne, a sekundarno pravne prirode i ja sam ubijedjen da dijasporu i BiH dijeli jedna neprikosnovena i tesko premostiva realnost - a to je SVAKODNEVNICA. Jer, nista covjeku ne oduzima vise vremena i energije od regulisanja svojih svakodnevnih zivotnih samozadatih zadataka, pa makar to u krajnjoj konzekvenci bio i odlazak u lokalni granap. Ja sam ubijedjen da izmedju BiH i njene dijaspore - osim temporarnih i lako objasnjivih iritacija - ne postoji kamen spoticanja. Niti su BiH-gradjani, niti je dijaspora kriva - apsolutno nizasta! Mi se mozemo malo jace umrijeziti, spojiti, "sprijateljiti"......medjutim, dijaspora u izboru Mirsada Hadzikadica vjerovatno nece igrati signifikantnu ulogu. To je moja procjena. Ona ce igrati odredjenu ulogu, medjutim, uzmi sam proces prijave na izbore i mnogo toga ce ti biti jasno...Mirsad Hadzikadic ce samo onda biti predsjednik, kada to BiH-gradjani, oni koji zive u BiH - budu prepoznali kao svoj interes. Dijaspora moze biti samo jezicak na vagi (potiskujem pri tome mozda i eventualnu cinjenicu da BiH-Dijaspora glasa vecinski konzervativno! - Drugim rijecima, ne posebno progresivno za BiH!)halo_ba wrote: Hajde da ja vama kazem: osim Rajka Vasica, svako je pogodan.
U jednom organu u kojem je uvijek potreban konsenzus, a druga dva igraca su kvislinzi, mozes postaviti Abrahama Lincolna... ni on ne bi mogao nista uraditi. Doduse, bilo bi dobro da ne pobijedi kandidat SDA, jer su u proslom mandatu uvijek spremno nudili guzu partnerima iz HDZ-a.
Osim njega, pogodan je svaki Bosnjak koji iole voli svoju zemlju.
Tako gledano, pogodan je i Mirsad. Problem je u tome sto za Mirsada nije culo 80% biraca, pa ce on vjerovatno biti jezicak na vagi koji ce pretegnuti u korist SDA, uzimajuci nekom drugom kandidatu nekoliko hiljada glasova.
Vi precjenjujete i njegove mogucnosti kao clana predsjednistva (clan jednog gremija ce nas povesti u bolju buducnost - kako da ne) i njegovu popularnost medju biracima. Dovoljno je pogledati ko se zauzima za njega: uglavnom forumasi poznati po fix idejama.
Ipak, daj boze da se varam.
Ja sam procitao sta si napisao. Ovim boldiranim pokazujes da preferiras odredjenu politicku opciju i to je OK. Svejedno zasto. Nije jasno jos koju, ali si rekao da bi Hadzikadic toj "korisnijoj" opciji mogao da pomrsi racune i to u korist SDA. Ja tu logiku u ovom slucaju ne dijelim, jer po mom misljenju vodi u jedan zacarani krug vjecnih frustracija, medjutim - postujem i taj drugaciji stav. Smatram da je bolje da otvorimo karte i prodiskutujemo. Postoje neke teze koje si postavio sa kojima se u potpunosti slazem. Npr. negdje si rekao (parafraziram) da covjek sa Harvardom nije automatski dobra politicka opcija. Tu si naravno upravu. Ali, svjestan si i cinjenice, da neko, ko sa ovog podneblja zavrsi neki svjetski priznati fakultet, plijeni pozornost i zasluzuje - barem temporarno - da ga se saslusa. U mojim ocima, Hadzikadic je najbolji kandidat za predsjednistvo. Ne prvenstveno zbog svog CV - on me ne obara - nego zbog toga sta govori, sta radi i iza kakvog svjetonazora stoji. On mozda nece biti najjaci kandidat, ali najbolji jeste...
Zbog cega je najbolji? To smo duzni svi mi, koji vjerujemo u njega, da odgovorimo.
To je SDA.
- Smrcak15
#982 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
stvarno ko ima ista lose reci protiv ovog covjeka Hadzikadica ili je neupucen o njemu ili ne zeli bosni dobro...halo_ba wrote: Svako dobro i tebi i tvojoj porodici, ali u jednom se varas: ne preferiram ni jednu opciju, ali postoji jedna koju NE PREFERIRAM.
To je SDA.
ovaj covjek je sad u ovom trenutku najbolji moguci izbor za Bosnu u ovakvom stanju Bosne sa ovakvim politicarima, on je beton.
malo vise slusaj njegove intervjue bas ces vidjeti zasto je covjek broj jedan za predsjednicku stolicu
- Smrcak15
#983 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Prof. dr. Mirsad Hadžikadić, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda, danas je posjetio Brezu. U sklopu posjete, u pratnji direktora Amira Kazaza obišao je izložbeni salon fabrike namještaja Kazaz. Potom je položio cvijeće i proučio fatihu na dva Spomen obilježja borcima armije RBiH koji su dali živote u odbrani Republike Bosne i Hercegovine u toku agresije od 1992. od 1995. godine. Nakon šetnje po gradskoj jezgri Breze i susreta s nekoliko privrednika, prof. Hadžikadić je razgovarao i družio se sa stanovnicima Breze u caffe restoranu AME. Razgovor je obuhvatio sljedeće teme: trenutno stanje u Bosni i Hercegovini, preduslovi za njen budući razvoj, značaj ekonomije za promjenu političkih procesa, stanje mladih u BiH, uloga tehnologije u razvoju BiH i prirodna povezanost mladih i informacionih tehnologija.

- Smrcak15
#984 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Stranica Mirsada Hadzikadica rapidno raste broj clanova, prije sedam dana bilo je 6053 pratilaca(kad sam zabiljezio 4 augusta koliko ih je bilo) a sad 6,970, skoro 1000 novih na sedmicu dana

https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/

https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/
-
mrjasmin
#985 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Facebook stranica Mirsada Hadzikadica rapidno brzo raste. Trenutno ima 7.102 pratilaca i mislim da ce za koju sedmicu prestici Dzaferovica.
Iskren da budem nisam vjerovao da Mirsad ima ikakve sanse da bude izabran, a sada vec nisam toliko siguran. Mislim da ce ga sada na jesen Senad zvati na Face i tu ce napraviti dobru reklamu za sebe aBd.
Iskren da budem nisam vjerovao da Mirsad ima ikakve sanse da bude izabran, a sada vec nisam toliko siguran. Mislim da ce ga sada na jesen Senad zvati na Face i tu ce napraviti dobru reklamu za sebe aBd.
-
mrjasmin
#986 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Usporedbe radi:
6/8/2018
Dzaferovic: 9.621
Mirsad Hadzikadic: 6.319
13/8/2018
Dzaferovic: 10.184 +5,5%
Mirsad Hadzikadic: 7.102 +11%
6/8/2018
Dzaferovic: 9.621
Mirsad Hadzikadic: 6.319
13/8/2018
Dzaferovic: 10.184 +5,5%
Mirsad Hadzikadic: 7.102 +11%
-
bob marley
#987 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ne znam da li si gledao na Faceu kada je Hadzifejzovic otkrio kroz kakve sve pritiske prolazi, pa je rekao vrlo indikativno: Dođe tako novinaru da u septembru kaže da se glasa za tog i tog kandidata. Ja se nadam da je mislio na Hadzikadića.mrjasmin wrote:Facebook stranica Mirsada Hadzikadica rapidno brzo raste. Trenutno ima 7.102 pratilaca i mislim da ce za koju sedmicu prestici Dzaferovica.
-
mrjasmin
#988 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
bob marley wrote:Ne znam da li si gledao na Faceu kada je Hadzifejzovic otkrio kroz kakve sve pritiske prolazi, pa je rekao vrlo indikativno: Dođe tako novinaru da u septembru kaže da se glasa za tog i tog kandidata. Ja se nadam da je mislio na Hadzikadića.mrjasmin wrote:Facebook stranica Mirsada Hadzikadica rapidno brzo raste. Trenutno ima 7.102 pratilaca i mislim da ce za koju sedmicu prestici Dzaferovica.
Nema na koga drugoga misliti. Ja da sam na Senadovom mjestu zvao bi Mirsada svake sedmice bar jednom a ostale kandidate nebi nikako zvao.
- Smrcak15
#989 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ogroman bi bio pogodak da Hadzikadica jos jednom barem pozove u Face prije izbora da jos naroda koji nisu upoznati sa njim se upozna, pa upravo u Fejsu su sigurno na hiljade ljudi upoznali Hadzikadica, , ja prvi.
- Smrcak15
-
mrjasmin
#991 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Pogledati od 17:50: "Ja znam otvoriti put. U zivotu sam gubio bitke ali nisam nikada rat, necu ni ovaj"Smrcak15 wrote:
Covjece koji gospodin.
Slusao sam ga uzivo u Donjem Vakufu i interesantno mi je bilo kad je napravio usporedbu ako dobije 2, 12, ili 22 posto glasova.
2% - Drustvo nije zrelo za promjene
12% - Nesto u stilu da ima kriticna masa
22% - Dovoljno za pobjedu
- Amer3000
#992 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Preporucujem ko god moze neka od i neka pogleda uzivo kakvo god predavanje ili tribina da je u pitanju. Sat kao da traje minutu!mrjasmin wrote: Slusao sam ga uzivo u Donjem Vakufu i interesantno mi je bilo kad je napravio usporedbu ako dobije 2, 12, ili 22 posto glasova.
Imaju oni stari intervjui sa Senadom, prije nego što je obznanio kandidaturu mislim da ga je u jednom cak pitao kada ce se kandidovati i da li ce se kandidovati, tako nesto. Samo dokaz da covjek ne srlja, da je proracunat i da dobro zna sta radi. A ovaj zadnji Senadov intervju kada je Hadzikadic obznanio kandidaturu Senad se postavio kao da ga prvi put vidi.. interesantnomrjasmin wrote: Nema na koga drugoga misliti. Ja da sam na Senadovom mjestu zvao bi Mirsada svake sedmice bar jednom a ostale kandidate nebi nikako zvao.
-
bob marley
#993 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Bećirović Dodiku: Uzalud negirate, genocid nad Bošnjacima je planetarno dokazan
U medjuvremeno da napravimo jedan throwback u 2013 godinu, Denis Becirovic je glasao za zakon o prebivalistu na taj nacin prakticno legalizujuci etnicko ciscenje. On nema sta da nam ponudi, bit ce isti kao Izetbegovic ili jos gore Lagumdzija. Politicka retorika gdje bi Milorad da se otcjepi a mi mu kao ne damo a sve u okviru protektorata medjunarodne zajednice je svakako suluda ali vec 30 godina ubire poene. Vidi se gdje su usmjerene i ove izjave Becirovica. Naveo sam njega kao moguceg najjaceg protivnika, zaista nije dostojan predsjednistva i nema tamo sta da trazi.
U medjuvremeno da napravimo jedan throwback u 2013 godinu, Denis Becirovic je glasao za zakon o prebivalistu na taj nacin prakticno legalizujuci etnicko ciscenje. On nema sta da nam ponudi, bit ce isti kao Izetbegovic ili jos gore Lagumdzija. Politicka retorika gdje bi Milorad da se otcjepi a mi mu kao ne damo a sve u okviru protektorata medjunarodne zajednice je svakako suluda ali vec 30 godina ubire poene. Vidi se gdje su usmjerene i ove izjave Becirovica. Naveo sam njega kao moguceg najjaceg protivnika, zaista nije dostojan predsjednistva i nema tamo sta da trazi.
-
jefff
#994 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Dvolicnost nase politicke skole nije potrebno narocito dokazivati.
- Smrcak15
#995 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Sto prije bosanski narod svati da je Hadzikadic najbolji kandidat to bolje za njih , jer ne glasanjem za hadzikadica je cinjenje stete samom sebi
-
mrjasmin
#996 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ja sam mislio da je Denis Becirovic malo drugaciji od ovi nacionalista al ocigledno da nije. Brate i on i SDP se nimalo ne razlikuju od SDA. Sve je to ista mantra. I on je upao u zamku vracanje pinp-pong loptice Dodiku. Evo jedan dio postova na njegovom facebook-u.
Pogledajte kako je Denis Bećirović očitao lekciju Miloradu Dodiku i objasnio šta znači "IZVORNI DEJTON".
Denis Bećirović: Jedini sam bh. zvaničnik koji je u Skupštini Srbije u Beogradu javno i u oči poručio srbijanskim zvaničnicima da za sva vremena nauče i shvate da bh. entitet RS nikada nije bio i da nikada neće biti država. Bosna i Hercegovina je nedjeljiva i neuništiva država. Tačka!
Denis Bećirović: Ako Dragan Čović (HDZ) krene u pravcu rušenja ustavnog poretka države Bosne i Hercegovine, završit će gore nego Ante Jelavić
Moram reci da je politicki pravo plitak i uhvatio se u kolo sa nacionalistima.
Pogledajte kako je Denis Bećirović očitao lekciju Miloradu Dodiku i objasnio šta znači "IZVORNI DEJTON".
Denis Bećirović: Jedini sam bh. zvaničnik koji je u Skupštini Srbije u Beogradu javno i u oči poručio srbijanskim zvaničnicima da za sva vremena nauče i shvate da bh. entitet RS nikada nije bio i da nikada neće biti država. Bosna i Hercegovina je nedjeljiva i neuništiva država. Tačka!
Denis Bećirović: Ako Dragan Čović (HDZ) krene u pravcu rušenja ustavnog poretka države Bosne i Hercegovine, završit će gore nego Ante Jelavić
- Smrcak15
#997 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
ide covjek na kartu sto budem bolje odgovarao Duduku i Covicu bolje ce me moj narod prihvatitmrjasmin wrote:Ja sam mislio da je Denis Becirovic malo drugaciji od ovi nacionalista al ocigledno da nije. Brate i on i SDP se nimalo ne razlikuju od SDA. Sve je to ista mantra. I on je upao u zamku vracanje pinp-pong loptice Dodiku. Evo jedan dio postova na njegovom facebook-u.
ali nama treba neko poput Hadzikadica, neko ko ce otarasi nacionalistickih gluposti prica, nego da se krene u konkretne stvari kako ekonomiju pokrenuti, zaposljavanje, privuci investicije, suzbiti kriminal, to je krucijalno za Bosnu u ovom trenutku.
a to je sto hadzikadic prica, i zato sam za njega da bude predsjednik.
- studiorum_tuzlaensis
#998 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ovaj je previše obrazovan, ili što bi rekli prekvalifikovan za ovu državu.
- Smrcak15
#999 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Slusam intervju Sefika Dzaferovica gdje kaze da ce nastaviti politiku Izetbegovica
to fakticki znaci nista se nece promijeniti ako on pobjedi bit ce kao i do sad
inace posto hocu da saslusam sve kandidate pa da donosim pravu odluku, sve vise sam ubijedjeni kako je Hadzikadic 10 levela iznad svih ostalih a pogotovo iznad Dzaferovica.
inace posto hocu da saslusam sve kandidate pa da donosim pravu odluku, sve vise sam ubijedjeni kako je Hadzikadic 10 levela iznad svih ostalih a pogotovo iznad Dzaferovica.
-
mrjasmin
#1000 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Mirsad Hadžikadić - Platforma za progres
13 min ·
Drage naše iskre,
U protekla dva mjeseca upoznali smo se s mnogima od vas. Oduševili ste nas svojom hrabrošću i idejama. Pošto ne možemo da stignemo da posjetimo sve gradove u BiH, želimo da čujemo šta vi mislite. Pozivamo vas da snimite kratku video priču (video story) od 15-30 sekundi slijedeći instrukcije date u tekstu ispod i kažete nam zašto ćete 7. oktobra glasati za Mirsada Hadžikadića, kandidata za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, uz hashtagove: #EvoZastoMH2018 #ijasamiskra #Hadzikadic2018 #MH2018.
Želimo da čujemo što više stavova, mišljenja, glasova. Svi su važni! Svi su dio pokreta i promjene! Iskrimo zajedno!
Instrukcije:
1. snimite video ili videopriču na svom instagramu ili facebooku,
2. ubacite hashtagove: #EvoZastoMH2018 #ijasamiskra #Hadzikadic2018 #MH2018,
3. link na taj video stavite ovdje u komentar.
Hvala svim iskrama!
Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres
www.mirsadhadzikadic.ba
Hajmo svi koji smo za Hadzikadica.... Time to work.
13 min ·
Drage naše iskre,
U protekla dva mjeseca upoznali smo se s mnogima od vas. Oduševili ste nas svojom hrabrošću i idejama. Pošto ne možemo da stignemo da posjetimo sve gradove u BiH, želimo da čujemo šta vi mislite. Pozivamo vas da snimite kratku video priču (video story) od 15-30 sekundi slijedeći instrukcije date u tekstu ispod i kažete nam zašto ćete 7. oktobra glasati za Mirsada Hadžikadića, kandidata za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, uz hashtagove: #EvoZastoMH2018 #ijasamiskra #Hadzikadic2018 #MH2018.
Želimo da čujemo što više stavova, mišljenja, glasova. Svi su važni! Svi su dio pokreta i promjene! Iskrimo zajedno!
Instrukcije:
1. snimite video ili videopriču na svom instagramu ili facebooku,
2. ubacite hashtagove: #EvoZastoMH2018 #ijasamiskra #Hadzikadic2018 #MH2018,
3. link na taj video stavite ovdje u komentar.
Hvala svim iskrama!
Mirsad Hadžikadić – Platforma za progres
www.mirsadhadzikadic.ba
Hajmo svi koji smo za Hadzikadica.... Time to work.