To je zaista tako, govorio sam ranije o tome na forumu, mozes biti najveci dzentlemen na svijetu i napisati joj bolju poeziju od sekspira ali ako je uocila nekog drugog ko joj se vizuelno dosta svidio on ima jedno kilometar prednosti. Fizicki izgled je zenama najbitniji. A vjerovatno i nama muskarcima, dzaba lazemo jedni druge.edo_79 wrote:
Pa jel tako il nije .... mislim hajmo mi bit realni ... to je to i nema dalje ... ti se sjebeš živ, pozajmiš pare da izvedeš djevojčicu koja ti se sviđa, onda se pojavi neko desni, i ti pušiona laganini ....
Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- perfekcionista1
#101 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
- edo_79
#102 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Ima ti dosta o fizičkom izgledu, al jarane moreš ti bit k'o sam Apolon, ako ti imaš cvaju u džepu i skidaš joj zvijezde s neba, a pojavi se neki žvaljo s bengom il mercom i zavrne dvije tri ture bogovske .... ti si jarane jeban .... ona pišnula na felge i novčanik i pa pa....perfekcionista1 wrote:To je zaista tako, govorio sam ranije o tome na forumu, mozes biti najveci dzentlemen na svijetu i napisati joj bolju poeziju od sekspira ali ako je uocila nekog drugog ko joj se vizuelno dosta svidio on ima jedno kilometar prednosti. Fizicki izgled je zenama najbitniji. A vjerovatno i nama muskarcima, dzaba lazemo jedni druge.edo_79 wrote:
Pa jel tako il nije .... mislim hajmo mi bit realni ... to je to i nema dalje ... ti se sjebeš živ, pozajmiš pare da izvedeš djevojčicu koja ti se sviđa, onda se pojavi neko desni, i ti pušiona laganini ....
A isto i sa ženama, more ona bit dobre duše do Boga i nazad, ako smo mi kužnuli kakvu s većim fonasi il boljim guzovima .... džaba sve ...
- perfekcionista1
#103 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Ima mnogo njih koje bi radije izabrale nekog sa duplo boljim izgledom nego ovog sa dobrim autom, a opet veliki je broj i ovih drugih.
Hocu reci da romantika i dzentlemensko ponasanje vise nema toliku fajdu kao nekad, osim ako joj se vec mnogo svidjas i onda mozes time dobiti dodatni plus. A ovako, time da je osvojis...sumnjam
Ja nisam ni pokusavao njih osvojiti, nek one mene osvoje ako znaju, pa onda mozda i popustim
Hocu reci da romantika i dzentlemensko ponasanje vise nema toliku fajdu kao nekad, osim ako joj se vec mnogo svidjas i onda mozes time dobiti dodatni plus. A ovako, time da je osvojis...sumnjam
Ja nisam ni pokusavao njih osvojiti, nek one mene osvoje ako znaju, pa onda mozda i popustim
- edo_79
#104 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Romantika i džentlmensko ponašanje (solo bez ičeg drugog) sve manje i manje ima fajdu, jedino ako to upariš sa pristojnim finansijama i voznim parkom onda da .... a ovako ... čast izuzecima kojih je jako malo ali .... bogami slabo ....perfekcionista1 wrote:Ima mnogo njih koje bi radije izabrale nekog sa duplo boljim izgledom nego ovog sa dobrim autom, a opet veliki je broj i ovih drugih.
Hocu reci da romantika i dzentlemensko ponasanje vise nema toliku fajdu kao nekad, osim ako joj se vec mnogo svidjas i onda mozes time dobiti dodatni plus. A ovako, time da je osvojis...sumnjam![]()
Stani ti sa dobrim izgledom i petobom u džepu, i staću ja sa BMW-om i 5 glava u džepu pa ćeš vidjet koga će odabrat.
- perfekcionista1
#105 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Pa sad, opet je to relativno. Evo neka kazu forumasice sta bi odabrale, nek malo lafinajuedo_79 wrote: Stani ti sa dobrim izgledom i petobom u džepu, i staću ja sa BMW-om i 5 glava u džepu pa ćeš vidjet koga će odabrat.
- madner
#106 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Pa logicno da ce odabrati lafcinu.

- edo_79
#107 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
I ja sam tako mislio u početkumadner wrote:Pa logicno da ce odabrati lafcinu.
- madner
#108 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Pa ako si laf, sto nemas 5 joja i BMW?
- edo_79
#109 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Reci mu sad madnere ... recimadner wrote:Pa ako si laf, sto nemas 5 joja i BMW?
- annoy
#110 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Ne samo to, kad ti djevojka plati pice, pripremi anusLatte wrote:Kad vam cura plati jel vas i otprati do kuce da vas ko ne istuce?
- edo_79
#111 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
annoy wrote:Ne samo to, kad ti djevojka plati pice, pripremi anusLatte wrote:Kad vam cura plati jel vas i otprati do kuce da vas ko ne istuce?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
-
Latte
#113 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Zato se i nisam doveo nikada u situaciju da mi zene placaju izlazak.annoy wrote:Ne samo to, kad ti djevojka plati pice, pripremi anusLatte wrote:Kad vam cura plati jel vas i otprati do kuce da vas ko ne istuce?
Da stojim ko mlakonja sa rukama u padje dok zena placa nema sanse
- yoda82
#114 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Ja sam ovo razumio kao plaćanje u vezi. Znači ono izlazite zajedno 2-3-4 puta sedmično, i kao ti trebaš da platiš svaki put i to se kao podrazumjeva. Ja npr. ne izlazim ako nemam para da platim i sebi i djevojci i uvijek se prvi uhvatim za novčanik, ali isto tako mi je glupo do bola ako se ona nikad ne hvata za svoj, pa makar iz kurtoazije. Jebo vezu gdje se sve svodi na novac. Kao ako plaćaš džentlmen si, dobar si i voliš je, a ako ne plaćaš sve onda si mlakonja. Jes, aha. Na kraju mislim da tu djevojka onda puno više kalkuliše sa novcem. Istina je da je onda djevojka sponzoruša i da joj je samo to bitno.hanamontanaa wrote:Ne shvatam![]()
Tema je o plaćanju u vezi,dakle ne misli se na izlaske svaki vikend s nekim drugim,iako mislim da se tad i podrazumijeva da ćeš ti platiti, ako očekuješ samo![]()
Ono na šta sam ja mislila je način razmišljanja generalno, kalkulacije, vaganje, to je nivo koji ne podrazumijeva gospodu![]()
Naravno da i djevojka treba platiti nekad, ali da ne da je na to "natjerana".
- edo_79
#115 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
U potpunosti se slažem s tvojim postom yoda82yoda82 wrote:Ja sam ovo razumio kao plaćanje u vezi. Znači ono izlazite zajedno 2-3-4 puta sedmično, i kao ti trebaš da platiš svaki put i to se kao podrazumjeva. Ja npr. ne izlazim ako nemam para da platim i sebi i djevojci i uvijek se prvi uhvatim za novčanik, ali isto tako mi je glupo do bola ako se ona nikad ne hvata za svoj, pa makar iz kurtoazije. Jebo vezu gdje se sve svodi na novac. Kao ako plaćaš džentlmen si, dobar si i voliš je, a ako ne plaćaš sve onda si mlakonja. Jes, aha. Na kraju mislim da tu djevojka onda puno više kalkuliše sa novcem. Istina je da je onda djevojka sponzoruša i da joj je samo to bitno.hanamontanaa wrote:Ne shvatam![]()
Tema je o plaćanju u vezi,dakle ne misli se na izlaske svaki vikend s nekim drugim,iako mislim da se tad i podrazumijeva da ćeš ti platiti, ako očekuješ samo![]()
Ono na šta sam ja mislila je način razmišljanja generalno, kalkulacije, vaganje, to je nivo koji ne podrazumijeva gospodu![]()
- konahawaii
#116 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Apsolutno. Mislim normalno prvi put platit, i kasnije je sa vremena na vrijeme pocastit, al svaki putyoda82 wrote:Ja sam ovo razumio kao plaćanje u vezi. Znači ono izlazite zajedno 2-3-4 puta sedmično, i kao ti trebaš da platiš svaki put i to se kao podrazumjeva. Ja npr. ne izlazim ako nemam para da platim i sebi i djevojci i uvijek se prvi uhvatim za novčanik, ali isto tako mi je glupo do bola ako se ona nikad ne hvata za svoj, pa makar iz kurtoazije. Jebo vezu gdje se sve svodi na novac. Kao ako plaćaš džentlmen si, dobar si i voliš je, a ako ne plaćaš sve onda si mlakonja. Jes, aha. Na kraju mislim da tu djevojka onda puno više kalkuliše sa novcem. Istina je da je onda djevojka sponzoruša i da joj je samo to bitno.hanamontanaa wrote:Ne shvatam![]()
opet, druga stvar ako imas novca na bacanje, onda radi sta oces
- Ramzess Veliki
#117 Re: Plaćanje u vezi - kad, šta kako?
Ja sam emancipovan muškarac i nimalo mi ne smeta da mi djevojke plate piće.
Čak ih i podržavam u tome.
Kao i prijatelje, poslovne saradnike i humanitarne radnike.
... jedino od umjetnika ne očekujem da plate ... to su cicije teške a i dežurni kokuzi.
Čak ih i podržavam u tome.
Kao i prijatelje, poslovne saradnike i humanitarne radnike.
... jedino od umjetnika ne očekujem da plate ... to su cicije teške a i dežurni kokuzi.