**Plaćanje ceha :)**

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

fixer

#76 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by fixer »

Lucie wrote:
Ako si udata vec 12 godina onda ti je prica obajatila... Kakve ti veze imas sada sa muskarcima, izlascima i placanjem ceha? Nikakvog...
sta ti je ba??? udala sam se to neznaci da sam umrla ;-)
ti si jedna od onih plasticnih teta po radosti fx domace proizvodnje. :)
Zoya

#77 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by Zoya »

I tako ja cesto izvadim da platim pice, i onda me neko izshamara rijecima "nismo mi fukara, imamo i mi curi pice da platimo", a ne radim to namjerno ili da se pokazem, nego jednostavno sam tako navikla. Meni normala kad me prijateljica pozove na pice i svaka sebi plati svoj racun, ili momak neki :-D
Lucie, samo me ti razumijes :D
dugacki

#78 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by dugacki »

Ja nisam ni jednoj svojoj curi dao da placa pice, a one su opet bile fer pa onda odjednom dobijes poklon i kad ti
nije rodjendan.Eh...stara dobra vremena.
Lucie

#79 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by Lucie »

ti si jedna od onih plasticnih teta po radosti fx domace proizvodnje.
to tezko, u radost sam hodala nekde prije 15 godina sumnjam da toje klub za plasticne tete. ali za 2 sata se mozemo susreti u budha baru i sugurno nekde iza 3 u Mecca. I vjeruj sigurno ces mene poznati ;-)
Ja nisam ni jednoj svojoj curi dao da placa pice, a one su opet bile fer pa onda odjednom dobijes poklon i kad ti
nije rodjendan.Eh...stara dobra vremena.
bravo ima tu muskaraca, mislim da svako volidobivati i djeliti poklone, nekako mi je lepse nego zahvalivati na sexu ;-)
Loulou

#80 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by Loulou »

Ko će platit...

Nek' igraju "par-nepar" :D
fixer

#81 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by fixer »

Lucie wrote:
ti si jedna od onih plasticnih teta po radosti fx domace proizvodnje.
to tezko, u radost sam hodala nekde prije 15 godina sumnjam da toje klub za plasticne tete. ali za 2 sata se mozemo susreti u budha baru i sugurno nekde iza 3 u Mecca. I vjeruj sigurno ces mene poznati ;-)
kako ne? ima ih, stoje sa strane, prave neki vještački kez i gledaju da se ogrebu s nekim mladjim.
ponijeti cu za svaki slucaj ovu sliku da znam sta trebam da trazim :) sala :D
Image
tamara*

#82 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by tamara* »

Loulou wrote:Ko će platit...
Pa Fixer, i još da joj se zahvali što plaća. :D
Lucie

#83 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by Lucie »

:lol: :lol: :lol: :lol:

onda ŕadije na vratima pitaj da me potrazi da me netrazis do jutra. I da znas da sam raja platicu ti pice ;-) ;-) ;-),i jako sumnjam da mi to tamo neko dozvoli. i jako su cesi koje nepodnosim njih bi sramota samarala da ja vadim lovu :lol:
tamara*

#84 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by tamara* »

Lucie wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

onda ŕadije na vratima pitaj da me potrazi da me netrazis do jutra. I da znas da sam raja platicu ti pice ;-) ;-) ;-),i jako sumnjam da mi to tamo neko dozvoli. i jako su cesi koje nepodnosim njih bi sramota samarala da ja vadim lovu :lol:
Znamo mi Čehe kako se trzaju za novčanik, nagledali smo se na moru :lol:
fixer

#85 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by fixer »

Lucie wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

sta pricas? cesi ne dozvole zeni da plati pice? to im sramota? :shock: :D
Lucie

#86 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by Lucie »

Znamo mi Čehe kako se trzaju za novčanik, nagledali smo se na moru
ni ja nesudim jadne bosance koje stoje u Konevovoj na polici za strance i vjeruj tuzan je prizor. I da se malo kuzis makar kao fixer sta je budha i mecca svatila bi si da takvi cesi na balkan tesko dolaze. i jako lazem sada, bas jedan frend Skrivanek, pravi svake godine SPLIT regata i ove godine bio je bas super, takav spektakl se moze tezko promasiti ;-). Dodji sledece godine ostavicu ti V.I.P kartu da vidis i druge cehe ;-)

Sto volite suditi i iznositi zaklucke. ala zabavno mi je sa vama dok tu cuvam afghan bebice. ali imam jos pola godine dok mi dodje cuvanje pa se bacam za zivot. pa brzinsko zezanje ;-)
fixer

#87 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by fixer »

Lucie wrote:
ni ja nesudim jadne bosance koje stoje u Konevovoj na polici za strance i vjeruj tuzan je prizor. I da se malo kuzis makar kao fixer sta je budha i mecca svatila bi si da takvi cesi na balkan tesko dolaze. i jako lazem sada, bas jedan frend Skrivanek, pravi svake godine SPLIT regata i ove godine bio je bas super, takav spektakl se moze tezko promasiti ;-). Dodji sledece godine ostavicu ti V.I.P kartu da vidis i druge cehe ;-)

Sto volite suditi i iznositi zaklucke. ala zabavno mi je sa vama dok tu cuvam afghan bebice. ali imam jos pola godine dok mi dodje cuvanje pa se bacam za zivot. pa brzinsko zezanje ;-)
ja sam veoma dobro upoznao mentalitet ceha i znam da su najvece cicije ikad. te sto spominjes po budhi predstavljaju buržoaziju, manjinu, te nisu reprezentativni primjerak ceha.
black

#88 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by black »

ona sad otkrila toplu vodu i budha bar, hajde ne kasnis puno :oops: :mrgreen:
Lucie

#89 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by Lucie »

ja sam veoma dobro upoznao mentalitet ceha i znam da su najvece cicije ikad. te sto spominjes po budhi predstavljaju buržoaziju, manjinu, te nisu reprezentativni primjerak ceha.
od zezanaj na ozbilnu pricu??? ja nekazem da se sa tobom neslazem. zato sam i udata za bosanca i zato nepodnosim cehe generalno ali sa takvim se nedruzim, sa takvim neizlazim i havla bogu i nisam u takoj sredini rodjena. hem manjina ipak su to cesi. Nadam se da nebumcas do vjetra i pojavis se tamo Moj nik je moje ime i vjeruj na vratima ti kazu kde me nadjes ;-) ;-) ;-) ako bas zelis ponesu svoje novce i jako opet ceske novce i to pice platicu ja :lol: :lol: :lol:
fixer

#90 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by fixer »

Lucie wrote:
od zezanaj na ozbilnu pricu??? ja nekazem da se sa tobom neslazem. zato sam i udata za bosanca i zato nepodnosim cehe generalno ali sa takvim se nedruzim, sa takvim neizlazim i havla bogu i nisam u takoj sredini rodjena. hem manjina ipak su to cesi. Nadam se da nebumcas do vjetra i pojavis se tamo Moj nik je moje ime i vjeruj na vratima ti kazu kde me nadjes ;-) ;-) ;-) ako bas zelis ponesu svoje novce i jako opet ceske novce i to pice platicu ja :lol: :lol: :lol:
ja sad nisam u pragu, ali mogu ti poslat ovog mog frenda, inace na zlu glasu zbog prevelikog :)
raja je.
p.s. nista licno, ali biti u pragu i trazit bosanku je umobolno :) :D
MoHiKaNaC

#91 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by MoHiKaNaC »

Lucie wrote:
Ako si udata vec 12 godina onda ti je prica obajatila... Kakve ti veze imas sada sa muskarcima, izlascima i placanjem ceha? Nikakvog...
sta ti je ba??? udala sam se to neznaci da sam umrla ;-)
Pa cemu udaja, muz ti samo smeta...
nudis verbis

#92 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by nudis verbis »

black, nemoj je otjerati, bitte :D nek prica jos, ovako cu ceski nauciti :D
tamara*

#93 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by tamara* »

Lucie wrote:

Ti si iznijela svoj stav koji se razlikuje od stava većine učesnica na temi. Kod te većine mi se dopada stav da plate s vremena na vrijeme, ili bar da se ponude da plate. Imovinsko stanje nismo razmatrali jer nije ni relevantno za temu, znači jednostavno neki fer odnos, što bi se moglo jednostavnije reći - pošten odnos. Nikome pare ne padaju sa neba i bar ovdje učesnice ne kažu da bi bezdušno gulile tipa, i još da im se tip zbog toga klanja. To su fazoni šupljak. Ili fora za jedan put. A onda si na neki način ponizila i ove ljude ovde, poredivši ih sa Česima koji kao ne daju ženama da plaćaju, kobajagi blam ih da im se plaća. Ja ne vjerujem u čitav ovaj tvoj nastup, sorry. Nešto ne štima.
Lucie

#94 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by Lucie »

e tamara draga popij ti jedno pice i jos jednom procitaj taj moj losi bosanski mozda ces i ti ipak svatiti ;-)
Ti si iznijela svoj stav koji se razlikuje od stava većine učesnica na temi.
sta tu nevalja?
Kod te većine mi se dopada stav da plate s vremena na vrijeme, ili bar da se ponude da plate.
pa da to je tvoje pravo zabrati sto ti se dopada, pa? poenta?
Imovinsko stanje nismo razmatrali jer nije ni relevantno za temu, znači jednostavno neki fer odnos, što bi se moglo jednostavnije reći - pošten odnos.
imovinkso stanje je uvjek vazno, i je razmotreno odmah na pocetku, kde cura naglasava da su oba studenti. zato se predpostavlja bez priimanja. zato sam ja napisala da odavno nisam studentica, sto znaci da uvjek izlazim sa muskarcima koji imaju priimanje.
Nikome pare ne padaju sa neba i bar ovdje učesnice ne kažu da bi bezdušno gulile tipa, i još da im se tip zbog toga klanja.
ako me muskarac pozove na veceru? znaci gulim ga iz koze? daj malo i koristi glavu. neko je sretan sa limenkom cole na marin dvoru i neko je sretni u avazovom hotelu. sto je onda taj drugi odmah los? sponzoras i neznam sta jos? zasto imate odmah potrebu vredati nekoga????
To su fazoni šupljak. Ili fora za jedan put. A onda si na neki način ponizila i ove ljude ovde, poredivši ih sa Česima koji kao ne daju ženama da plaćaju, kobajagi blam ih da im se plaća.
nikog nisma ponizila, i ako se neko osjeti ponizen sto kazem da moji prijatelji cesi nebi mi dali da plaatimond aveliko SORYYY ali mislim da tvoje pluvanje po ceskoj nacii sigurno nije supljiranje nene ti si ta fina :lol: :lol: :lol:
Ja ne vjerujem u čitav ovaj tvoj nastup, sorry. Nešto ne štima.
da nestima covek je malo drugcii i neuklapa se u standarte nestima. odmah poniziti ga ismijavati to je YOUR WAY. so sorry

svi se tu sakrivate za nikove pazite da nekazete nesto licno ali pametni ste do bola, steta

i fixer nemoras mi slati frenda, neobilazim party u potrazi za frendovima :-))) ali ako dodjes zovni i vjeruj netrazis bosanku i jako ja sam ti plasticna teta :lol: ima puno ceskih zgodnih frendica. bas sutra jedna divna cura /22/ ima party na svoj novi kalendar :lol: :lol: :lol:

pa ostavite sa svojom mukom kod PC, meni doslo cuvanje kod pasa idem ja ;-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#95 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by ladyblue18 »

Meni nije jasno zasto ulaziti u brak, ako zelis slobodu :?
Mislim...ako u tom braku imas slobodu, onda ne vidim poentu zaista zasto sklapati brak, kada slobodu mozes imati sam.
Ili sam ja nesto pogresno shvatila, a meni se cini da nisam :-?

Ne slazem se sa ovom kontatacijom "ako me zeli mora me sebi moci priustiti"...jbg to je za mene skroz nepojmljivo.
Nikada nisam trazila od momaka nista, nit mi je vazno da mi kupuju poklone i ostali fazoni.
Bila sam i sa studentom koji nema previse, zivi u studentskom domu, ali nekako je uvijek zelio da on placa, sto mu ja nisam dopustala ni pod tackom razno.
A bila sam i sa maminim sinom, koji zine i dobije sta pozeli, i uvijek je bio isti princip. Iako je on pricao kako mu je neprijatno sto placam :-)
Kada povucem paralelu, ovaj donji je bio hiljadu puta skrtiji od gornjeg. Nije sve ni u parama :)
Ja kod momka zaista zadnje sto bih gledala je njegov novcanik i sta mi moze priustiti.
Hvala Bogu imam sto mi treba :mrgreen:
bez_ideje

#96 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by bez_ideje »

ladyblue :thumbup:
Ne ocekujem ni od koga nista vise nego sto sama imam,i sto si sama mogu priustiti .
Izmedju svercanja tranvajem sa momkom koji ima sve sem materijalnog,i vozanja u bjesnom auticu s nekim ko misli da me "moze priustiti" .....nema dileme (samo da nas revizori ne ufate :mrgreen:
Ja bi se ruzno osjecala kad ne bi postojao taj normalan odnos uzajmnog placanja.U svojoj studentskoj vezi,jedno bi sigurno bankrotiralo ,da finansira svakodnevne izlaske,cokolade,grickalice i sve pratece gluposti ......i bilo bi mi bas nenormalno :-?
Ono,u istoj smo situaciji,starci nas izdrzavaju,jel ja treba da izigravam primadonu neku :roll:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#97 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by Admir_1984 »

prosipanje iz shupljeg u prazno
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#98 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by ladyblue18 »

bez_ideje wrote:ladyblue :thumbup:
Izmedju svercanja tranvajem sa momkom koji ima sve sem materijalnog,i vozanja u bjesnom auticu s nekim ko misli da me "moze priustiti" .....nema dileme (samo da nas revizori ne ufate :mrgreen:
o da :mrgreen:

a sto se tice studentskih veza, sve sto si rekla :thumbup:
Irm@

#99 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by Irm@ »

sjetila sam se ove teme veceras kad sam bila s momkom... (Bogme nisam dobro cim mislim o forumu i u stvarnom zivotu) :-D :D
elem...na pocetku veze gdje god smo isli on je sve placao... a sad vec...opet on vishe nekako plati..ako idemo na kafu i jesti i na slatko... pusti me samo kafu da platim i to jedva :sad:
ali mislim da ce se to promijeniti...jer ja imam obraz...na kraju krajeva i on je student kog roditelji financiraju...pa koliko god im bila draga ne moraju josh jedno dijete financirati :D
a poslije aBd kad budemo svoji ljudi (financijski) jadan on :D sve cemo pare dati na odjecu (volim muskarca koji voli shopping) :-D :D
SaraLe

#100 Re: **Plaćanje ceha :)**

Post by SaraLe »

Kako su samo veze izmedju djevojke i muskarca komplikovane... :D :-)
Sva sreca, nemam tih problema :razz:
Post Reply