Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
staima wrote:hajde jacky smiri se...izbacice te pa sta da citam cijeli dan...meni si naj naj...
Nek me izbaci..evo ti historicara koji mi je javno vrijedao mater Horns i on je jos tu
Steta sto su hakeri izbrisali svasta pa i tu uvredu tada na forumu
Ne zelim da raspravljam sa ljudima prosjecna face i iznadprosjecne pameti koji ce mi pricati bajke o necemu..kad samo ja znam sta je realost..a sta je san
micika i Novalic zive u snu..san koji nece dozivjeti..zato su i isfrustrirana
Pa so po meni sasuel..sta ti je Pms..vrijedanje bez razloga
Onda se je ukljucio onaj papak kojeg ignorisem vec par mjeseci
Ne znam sta vam je..mora da ste totalno glupi
Meni je zivot sranje i lud sam..dozivjeo sam svasta u zivotu
ma meni ne ide u glavu da mu ekipa kontrira, pa grehota se zezat s ljudima koji nisu u stanju braniti se istim intelektualnim resursima, zar se ne osjechate ko da zahebavate nekog ko je na putu logopedu ili na putu u onu mental skolu u Hrasnom
De ti nama pošalji fino slike da ti vidimo Hašima onako u "prirodnoj" veličini mada jope nešto kontam jel' išta ostalo u funkciji ili da se barem pokaže od silnih steroida???
Ali ako ništa ma pametan si čovječe i to ti niko ne može osporiti
Last edited by vodolija_33 on 28/01/2005 15:14, edited 1 time in total.
samo da cestitam na IQ ako je toliki evo malo informacija za IQ
ljudi sa IQ 120 moze ostvariti samo 30 posto svjetske populacije a ako prelazi 120 to vec podpada u oblast nadareni
pa prema tome imas moje cestitke!!
De ti nama pošalji fino slike da ti vidimo Hašima onako u "prirodnoj" veličini nada jope nešto kontam jel' išta ostalo u funkciji ili da se barem pokaže od silnih steroida???
Saian wrote:ma meni ne ide u glavu da mu ekipa kontrira, pa grehota se zezat s ljudima koji nisu u stanju braniti se istim intelektualnim resursima, zar se ne osjechate ko da zahebavate nekog ko je na putu logopedu ili na putu u onu mental skolu u Hrasnom
eh, ovdje se moram sloziti s tobom.... ali, ebemu, ovaj stvarno trazi cese