Pitanje za djevojke

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Nisam_fin

#126 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by Nisam_fin »

eluna wrote:
Klitemnestraaa wrote:Sta ce mi u zivotu muskarac koji samo sjedi u kuci? Pa valjda oboje moramo imati vremena za sebe, ako smo non stop skupa ne znam kako da si ne dosadimo. :? I onda pukne tikva i ubit se zbog veze jer je veza ljudima sve sta ih raduje u zivotu.

Kad sam bila u vezi vidimo se 3-4X sedmicno na par sati i to je to, necu ja ostaviti kurseve stranih jezika, fitnes, volontiranje, najbolju frendicu zbog momka, a ne mogu sve ovo uskladiti i da svaki dan se vidjam s njim.
Tako se ne stvara porodica I dom ....

Sent from my V7A using Tapatalk
Zajebajes se?
eluna

#127 Re: RE: Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by eluna »

Nisam_fin wrote:
eluna wrote:
Klitemnestraaa wrote:Sta ce mi u zivotu muskarac koji samo sjedi u kuci? Pa valjda oboje moramo imati vremena za sebe, ako smo non stop skupa ne znam kako da si ne dosadimo. :? I onda pukne tikva i ubit se zbog veze jer je veza ljudima sve sta ih raduje u zivotu.

Kad sam bila u vezi vidimo se 3-4X sedmicno na par sati i to je to, necu ja ostaviti kurseve stranih jezika, fitnes, volontiranje, najbolju frendicu zbog momka, a ne mogu sve ovo uskladiti i da svaki dan se vidjam s njim.

Zajebajes se?
Ni najmanje, jer koliko vidim ona nije spremna nicega da se odrekne. Mislim da bi joj bilo najbolje da nabavi cukicu kojeg ce moci da cima tamo-vamo kako god je njoj cejf, jer koliko znam - I muskarci imaju dusu a I oni ne vole kad su zeni zadnja rupa na svirali ..... ista smo mi bagra [emoji6]

oldtajmer

#128 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by oldtajmer »

eluna wrote:

ovo sto ona pise je sasvim ok kad imas nekih dvadeset godina i apsolutno jos uvijek ne planiras da imas porodicu,bar meni je i tih 3-4 puta nekad znalo biti previse sa djevojkom :D ,jer u tim godinama uglavnom ti se desava hiljadu stvari pa je i prioritete tesko odrediti
u nekim malo kasnijim godinama kada covjek zeli da se smiri i da ima porodicu onda treba i sve da podredi tome,da mu porodica bude na prvom mjestu,a ostale stvari na drugom,trecem itd.,naravno slazem se da neke svoje navike,hobije i sl. ne treba zapostavljati ukoliko je to moguce i maksimalno ih uskladiti sa porodicnim zivotom,ali ako se to zeli po svaku cijenu i zbog toga treba da trpi porodica onda nije nikakav problem da se od toga odustane
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#129 Re: Pitanje za djevojke

Post by Velkoski »

Nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali sviđa mi se elunin post :shock:
saim_adka

#130 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 16/01/2017 09:36, edited 1 time in total.
Nisam_fin

#131 Re: Pitanje za djevojke

Post by Nisam_fin »

Smatram da se niko nicega i nikoga ne mora odreci da bi imali kucu, porodicu, dom, prijatelje, hobije itd.

Naravno, uslov je da si normalan insan.
eluna

#132 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by eluna »

Nisam_fin wrote:Smatram da se niko nicega i nikoga ne mora odreci da bi imali kucu, porodicu, dom, prijatelje, hobije itd.

Probaj da zivis sa nekim tako pa ces da vidis. Da li bi se ti fino osjecao da ti djevojka/supruga swdmicno nadje vremena za 3 hobija, 2 kafe sa jaranicama, teretanu 2 puta, a za tebe 2 sata jedno vece? ... how yes no ..... nasao bi drugu vrlo brzo nemoj da se lazemo [emoji12]

Nisam_fin

#133 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by Nisam_fin »

eluna wrote:
Nisam_fin wrote:Smatram da se niko nicega i nikoga ne mora odreci da bi imali kucu, porodicu, dom, prijatelje, hobije itd.

Probaj da zivis sa nekim tako pa ces da vidis. Da li bi se ti fino osjecao da ti djevojka/supruga swdmicno nadje vremena za 3 hobija, 2 kafe sa jaranicama, teretanu 2 puta, a za tebe 2 sata jedno vece? ... how yes no ..... nasao bi drugu vrlo brzo nemoj da se lazemo [emoji12]

Uz duzno postovanje. Al ne pretjeruj. Usput receno da govorim iz iskustva jer sam zivio sa partnericom. Niko nikog nije gusio.
eluna

#134 Re: RE: Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by eluna »

Nisam_fin wrote:
eluna wrote:

Uz duzno postovanje. Al ne pretjeruj. Usput receno da govorim iz iskustva jer sam zivio sa partnericom. Niko nikog nije gusio.
Akcenat na proslo vrijeme .... [emoji108]

maida95

#135 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by maida95 »

eluna wrote:

:thumbup: :thumbup:
Klitemnestraaa

#136 Re: Pitanje za djevojke

Post by Klitemnestraaa »

De mi objasnite sta radite s partnerom vi sto po cijeli dan svaki dan provodite skupa? Kako imate o cemu pricati? Kako vam nije zao vremena, za to vrijeme mozete putovati, nauciti strani jezik, jos novih ljudi upoznati, novih knjiga procitati?

Meni je 22. i imam vrsnjakinja od jutra do sutra s momkom, niti imaju drustvo, niti hobija, da ih momak ostavi zivot bi im praznina bila. :?
Nisam_fin

#137 Re: Pitanje za djevojke

Post by Nisam_fin »

Kakve veze ima sto je proslo vrijeme? Nismo raskinuli jer je ona isla na kafu s prijateljicom ili sto sam ja isao planinarit i igrat lopte, a ona citala knjigu na balkonu.

O cemu pricas?

Blago tebi ako ce ti se zivot u braku svesti na poso, kucu, sex, tusiranje, pranje nogu, zajdnicke obilaske porodice, gledanje filmova zajedno itd itd itd
eluna

#138 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by eluna »

Velkoski wrote:Nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali sviđa mi se elunin post :shock:
[emoji41] [emoji33] Uh ovo ne valja

Moram pod hitno opet poceti da se zajebajem po forumu [emoji102]
Capajebo

#139 Re: Pitanje za djevojke

Post by Capajebo »

Ma brate ti cim, kad si bila u vezi, pored amantolikih hobija, izadjes 3-4 puta na kafu po par sati, nesto ne vjerujem da si zaposlena i da radis 8 sati dnevno.
Velkoski wrote:Nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali sviđa mi se elunin post :shock:
+1 ibret :shock: :lol:
eluna

#140 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by eluna »

Nisam_fin wrote:Kakve veze ima sto je proslo vrijeme? Nismo raskinuli jer je ona isla na kafu s prijateljicom ili sto sam ja isao planinarit i igrat lopte, a ona citala knjigu na balkonu.

O cemu pricas?

Blago tebi ako ce ti se zivot u braku svesti na poso, kucu, sex, tusiranje, pranje nogu, zajdnicke obilaske porodice, gledanje filmova zajedno itd itd itd
Halo, nije rijec o jednom hobiju I sat-dva sa drustvom....... rijec je o sat-dva sa tobom, a ostalo vrijeme za xy drugog...... ovo posljednje je normalno za tinejdzerski zivot a ne za ljude koji traze partnera da sa njim/njom idu kroz zivot

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#141 Re: Pitanje za djevojke

Post by Velkoski »

:mrgreen:

i baj d vej, ako nakon kompletnog dana nemam potrebu za bilo kakve aktivnosti :mrgreen: s djevojkom, onda mi ona definitivno i ne treba :lol:
maida95

#142 Re: Pitanje za djevojke

Post by maida95 »

pa ne kaže niko da ćeš ti sa tom osobom 24/7 biti, to su uglavnom totalni besposličari.
Klitemnestraaa wrote:za to vrijeme mozete putovati
zašto ne sa partnerom? :?
Klitemnestraaa wrote:novih knjiga procitati?
je li i za ovo moraš imati neko svoje posebno vrijeme, biti totalno sama, to on ne može biti negdje u sobi nešto raditi dok ti čitaš knjigu?
eluna

#143 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by eluna »

Klitemnestraaa wrote:De mi objasnite sta radite s partnerom vi sto po cijeli dan svaki dan provodite skupa? Kako imate o cemu pricati? Kako vam nije zao vremena, za to vrijeme mozete putovati, nauciti strani jezik, jos novih ljudi upoznati, novih knjiga procitati?

Meni je 22. i imam vrsnjakinja od jutra do sutra s momkom, niti imaju drustvo, niti hobija, da ih momak ostavi zivot bi im praznina bila. :?
Ne bi I'm bila praznina, sve se da ponovo nauciti I zapoceti .... ali jednostavno neki ljudi nisu narcisoidni, razumiju da se planeta zemlja ne vrti oko njih I da za uapjesan suzivot treba da nauce da prave kompromise. Podrazumijeva se da ne treba ni biti vezan pupcanom vrpcom, ali ne mozes ni staviti partnera na kraj liste svih svojih prioriteta.

Nisam_fin

#144 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by Nisam_fin »

eluna wrote:
Nisam_fin wrote:Kakve veze ima sto je proslo vrijeme? Nismo raskinuli jer je ona isla na kafu s prijateljicom ili sto sam ja isao planinarit i igrat lopte, a ona citala knjigu na balkonu.

O cemu pricas?

Halo, nije rijec o jednom hobiju I sat-dva sa drustvom....... rijec je o sat-dva sa tobom, a ostalo vrijeme za xy drugog...... ovo posljednje je normalno za tinejdzerski zivot a ne za ljude koji traze partnera da sa njim/njom idu kroz zivot

A ko je rekao da se ogranici vrijeme na bilo koga?
Ako zivim s nekim nisam umro, a niti ona. Planiram i dogovaram se s njom, nit zelim da ona mene gusi nit cu ja nju da gusim.....
Capajebo

#145 Re: Pitanje za djevojke

Post by Capajebo »

E'o bas nesto kontam, ja cu u takvoj vezi gdje mi je sve prece od nje biti haman sa bilo kojom osobom. :mrgreen:
eluna

#146 Re: RE: Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by eluna »

Nisam_fin wrote:
eluna wrote:

O cemu pricas?

A ko je rekao da se ogranici vrijeme na bilo koga?
Ako zivim s nekim nisam umro, a niti ona. Planiram i dogovaram se s njom, nit zelim da ona mene gusi nit cu ja nju da gusim.....
I neces se osjecati zapostavljenim ako u 3 mjeseca sa tobom provede 4 popodneva, a 86 popodneva posveti sebi, svojim hobijima, svom drustvu, svom ............

eluna

#147 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke

Post by eluna »

Capajebo wrote:E'o bas nesto kontam, ja cu u takvoj vezi gdje mi je sve prece od nje biti haman sa bilo kojom osobom. :mrgreen:
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] ili sa 10njih istovremeno

Nisam_fin

#148 Re: Pitanje za djevojke

Post by Nisam_fin »

A vidim ti odredjujes koliko ko popodneva, veceri, jutara, kafa, druzenja, filmova, koncerata, rucaka, vecera, dorucaka, putovanja provede s kim.......

Kako rekoh, kod normalnih ljudi niko nikoga nece zapostaviti, a ujedno se nece odreci hobija i prijatelja
Tomahawk11
Globalni moderator

#149 Re: Pitanje za djevojke

Post by Tomahawk11 »

Teoreticari.....ko ba ima vremena (i musko i zensko) da po vazdan bulji jedno u drugo, pogotovo u braku?!
Misha mu, ima valjda i nesto sto se zovu obaveze, ima posao, ima milion drugih stvari koje treba zavrsiti, a svakako te varijante zaljubljenih golupcica na grani se valjda ranije prozive, mada ni tad to nije u varijanti sipka i bubanj....

Tako da, dzabe krecite....i odvadite malo :D

A naravno da se treba i ima vremena za kafu sa drustvom, otici na basket/fudbalski termin i sl.
Capajebo

#150 Re: Pitanje za djevojke

Post by Capajebo »

Nisam_fin wrote:A vidim ti odredjujes koliko ko popodneva, veceri, jutara, kafa, druzenja, filmova, koncerata, rucaka, vecera, dorucaka, putovanja provede s kim.......

Kako rekoh, kod normalnih ljudi niko nikoga nece zapostaviti, a ujedno se nece odreci hobija i prijatelja
Ne mora se odreci, ali morat ce manje vremena posvetiti tome.
Post Reply