Zajebajes se?eluna wrote:Tako se ne stvara porodica I dom ....Klitemnestraaa wrote:Sta ce mi u zivotu muskarac koji samo sjedi u kuci? Pa valjda oboje moramo imati vremena za sebe, ako smo non stop skupa ne znam kako da si ne dosadimo.I onda pukne tikva i ubit se zbog veze jer je veza ljudima sve sta ih raduje u zivotu.
Kad sam bila u vezi vidimo se 3-4X sedmicno na par sati i to je to, necu ja ostaviti kurseve stranih jezika, fitnes, volontiranje, najbolju frendicu zbog momka, a ne mogu sve ovo uskladiti i da svaki dan se vidjam s njim.
Sent from my V7A using Tapatalk
Pitanje za djevojke
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Nisam_fin
#126 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
- eluna
#127 Re: RE: Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
Ni najmanje, jer koliko vidim ona nije spremna nicega da se odrekne. Mislim da bi joj bilo najbolje da nabavi cukicu kojeg ce moci da cima tamo-vamo kako god je njoj cejf, jer koliko znam - I muskarci imaju dusu a I oni ne vole kad su zeni zadnja rupa na svirali ..... ista smo mi bagra [emoji6]Nisam_fin wrote:Zajebajes se?eluna wrote:Tako se ne stvara porodica I dom ....Klitemnestraaa wrote:Sta ce mi u zivotu muskarac koji samo sjedi u kuci? Pa valjda oboje moramo imati vremena za sebe, ako smo non stop skupa ne znam kako da si ne dosadimo.I onda pukne tikva i ubit se zbog veze jer je veza ljudima sve sta ih raduje u zivotu.
Kad sam bila u vezi vidimo se 3-4X sedmicno na par sati i to je to, necu ja ostaviti kurseve stranih jezika, fitnes, volontiranje, najbolju frendicu zbog momka, a ne mogu sve ovo uskladiti i da svaki dan se vidjam s njim.
- oldtajmer
#128 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
ovo sto ona pise je sasvim ok kad imas nekih dvadeset godina i apsolutno jos uvijek ne planiras da imas porodicu,bar meni je i tih 3-4 puta nekad znalo biti previse sa djevojkomeluna wrote:Tako se ne stvara porodica I dom ....Klitemnestraaa wrote:Sta ce mi u zivotu muskarac koji samo sjedi u kuci? Pa valjda oboje moramo imati vremena za sebe, ako smo non stop skupa ne znam kako da si ne dosadimo.I onda pukne tikva i ubit se zbog veze jer je veza ljudima sve sta ih raduje u zivotu.
u nekim malo kasnijim godinama kada covjek zeli da se smiri i da ima porodicu onda treba i sve da podredi tome,da mu porodica bude na prvom mjestu,a ostale stvari na drugom,trecem itd.,naravno slazem se da neke svoje navike,hobije i sl. ne treba zapostavljati ukoliko je to moguce i maksimalno ih uskladiti sa porodicnim zivotom,ali ako se to zeli po svaku cijenu i zbog toga treba da trpi porodica onda nije nikakav problem da se od toga odustane
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#129 Re: Pitanje za djevojke
Nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali sviđa mi se elunin post 
-
saim_adka
#130 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
.
Last edited by saim_adka on 16/01/2017 09:36, edited 1 time in total.
-
Nisam_fin
#131 Re: Pitanje za djevojke
Smatram da se niko nicega i nikoga ne mora odreci da bi imali kucu, porodicu, dom, prijatelje, hobije itd.
Naravno, uslov je da si normalan insan.
- eluna
#132 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
Probaj da zivis sa nekim tako pa ces da vidis. Da li bi se ti fino osjecao da ti djevojka/supruga swdmicno nadje vremena za 3 hobija, 2 kafe sa jaranicama, teretanu 2 puta, a za tebe 2 sata jedno vece? ... how yes no ..... nasao bi drugu vrlo brzo nemoj da se lazemo [emoji12]Nisam_fin wrote:Smatram da se niko nicega i nikoga ne mora odreci da bi imali kucu, porodicu, dom, prijatelje, hobije itd.
-
Nisam_fin
#133 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
Uz duzno postovanje. Al ne pretjeruj. Usput receno da govorim iz iskustva jer sam zivio sa partnericom. Niko nikog nije gusio.eluna wrote:Probaj da zivis sa nekim tako pa ces da vidis. Da li bi se ti fino osjecao da ti djevojka/supruga swdmicno nadje vremena za 3 hobija, 2 kafe sa jaranicama, teretanu 2 puta, a za tebe 2 sata jedno vece? ... how yes no ..... nasao bi drugu vrlo brzo nemoj da se lazemo [emoji12]Nisam_fin wrote:Smatram da se niko nicega i nikoga ne mora odreci da bi imali kucu, porodicu, dom, prijatelje, hobije itd.
- eluna
#134 Re: RE: Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
Akcenat na proslo vrijeme .... [emoji108]Nisam_fin wrote:Uz duzno postovanje. Al ne pretjeruj. Usput receno da govorim iz iskustva jer sam zivio sa partnericom. Niko nikog nije gusio.eluna wrote:Probaj da zivis sa nekim tako pa ces da vidis. Da li bi se ti fino osjecao da ti djevojka/supruga swdmicno nadje vremena za 3 hobija, 2 kafe sa jaranicama, teretanu 2 puta, a za tebe 2 sata jedno vece? ... how yes no ..... nasao bi drugu vrlo brzo nemoj da se lazemo [emoji12]Nisam_fin wrote:Smatram da se niko nicega i nikoga ne mora odreci da bi imali kucu, porodicu, dom, prijatelje, hobije itd.
-
maida95
#135 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
eluna wrote:Probaj da zivis sa nekim tako pa ces da vidis. Da li bi se ti fino osjecao da ti djevojka/supruga swdmicno nadje vremena za 3 hobija, 2 kafe sa jaranicama, teretanu 2 puta, a za tebe 2 sata jedno vece? ... how yes no ..... nasao bi drugu vrlo brzo nemoj da se lazemo [emoji12]Nisam_fin wrote:Smatram da se niko nicega i nikoga ne mora odreci da bi imali kucu, porodicu, dom, prijatelje, hobije itd.
-
Klitemnestraaa
#136 Re: Pitanje za djevojke
De mi objasnite sta radite s partnerom vi sto po cijeli dan svaki dan provodite skupa? Kako imate o cemu pricati? Kako vam nije zao vremena, za to vrijeme mozete putovati, nauciti strani jezik, jos novih ljudi upoznati, novih knjiga procitati?
Meni je 22. i imam vrsnjakinja od jutra do sutra s momkom, niti imaju drustvo, niti hobija, da ih momak ostavi zivot bi im praznina bila.
Meni je 22. i imam vrsnjakinja od jutra do sutra s momkom, niti imaju drustvo, niti hobija, da ih momak ostavi zivot bi im praznina bila.
-
Nisam_fin
#137 Re: Pitanje za djevojke
Kakve veze ima sto je proslo vrijeme? Nismo raskinuli jer je ona isla na kafu s prijateljicom ili sto sam ja isao planinarit i igrat lopte, a ona citala knjigu na balkonu.
O cemu pricas?
Blago tebi ako ce ti se zivot u braku svesti na poso, kucu, sex, tusiranje, pranje nogu, zajdnicke obilaske porodice, gledanje filmova zajedno itd itd itd
O cemu pricas?
Blago tebi ako ce ti se zivot u braku svesti na poso, kucu, sex, tusiranje, pranje nogu, zajdnicke obilaske porodice, gledanje filmova zajedno itd itd itd
- eluna
#138 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
[emoji41] [emoji33] Uh ovo ne valjaVelkoski wrote:Nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali sviđa mi se elunin post
Moram pod hitno opet poceti da se zajebajem po forumu [emoji102]
- Capajebo
#139 Re: Pitanje za djevojke
Ma brate ti cim, kad si bila u vezi, pored amantolikih hobija, izadjes 3-4 puta na kafu po par sati, nesto ne vjerujem da si zaposlena i da radis 8 sati dnevno.

+1 ibretVelkoski wrote:Nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali sviđa mi se elunin post
- eluna
#140 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
Halo, nije rijec o jednom hobiju I sat-dva sa drustvom....... rijec je o sat-dva sa tobom, a ostalo vrijeme za xy drugog...... ovo posljednje je normalno za tinejdzerski zivot a ne za ljude koji traze partnera da sa njim/njom idu kroz zivotNisam_fin wrote:Kakve veze ima sto je proslo vrijeme? Nismo raskinuli jer je ona isla na kafu s prijateljicom ili sto sam ja isao planinarit i igrat lopte, a ona citala knjigu na balkonu.
O cemu pricas?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#141 Re: Pitanje za djevojke
i baj d vej, ako nakon kompletnog dana nemam potrebu za bilo kakve aktivnosti
-
maida95
#142 Re: Pitanje za djevojke
pa ne kaže niko da ćeš ti sa tom osobom 24/7 biti, to su uglavnom totalni besposličari.
zašto ne sa partnerom?Klitemnestraaa wrote:za to vrijeme mozete putovati
je li i za ovo moraš imati neko svoje posebno vrijeme, biti totalno sama, to on ne može biti negdje u sobi nešto raditi dok ti čitaš knjigu?Klitemnestraaa wrote:novih knjiga procitati?
- eluna
#143 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
Ne bi I'm bila praznina, sve se da ponovo nauciti I zapoceti .... ali jednostavno neki ljudi nisu narcisoidni, razumiju da se planeta zemlja ne vrti oko njih I da za uapjesan suzivot treba da nauce da prave kompromise. Podrazumijeva se da ne treba ni biti vezan pupcanom vrpcom, ali ne mozes ni staviti partnera na kraj liste svih svojih prioriteta.Klitemnestraaa wrote:De mi objasnite sta radite s partnerom vi sto po cijeli dan svaki dan provodite skupa? Kako imate o cemu pricati? Kako vam nije zao vremena, za to vrijeme mozete putovati, nauciti strani jezik, jos novih ljudi upoznati, novih knjiga procitati?
-
Nisam_fin
#144 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
A ko je rekao da se ogranici vrijeme na bilo koga?eluna wrote:Halo, nije rijec o jednom hobiju I sat-dva sa drustvom....... rijec je o sat-dva sa tobom, a ostalo vrijeme za xy drugog...... ovo posljednje je normalno za tinejdzerski zivot a ne za ljude koji traze partnera da sa njim/njom idu kroz zivotNisam_fin wrote:Kakve veze ima sto je proslo vrijeme? Nismo raskinuli jer je ona isla na kafu s prijateljicom ili sto sam ja isao planinarit i igrat lopte, a ona citala knjigu na balkonu.
O cemu pricas?
Ako zivim s nekim nisam umro, a niti ona. Planiram i dogovaram se s njom, nit zelim da ona mene gusi nit cu ja nju da gusim.....
- Capajebo
#145 Re: Pitanje za djevojke
E'o bas nesto kontam, ja cu u takvoj vezi gdje mi je sve prece od nje biti haman sa bilo kojom osobom. 
- eluna
#146 Re: RE: Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
I neces se osjecati zapostavljenim ako u 3 mjeseca sa tobom provede 4 popodneva, a 86 popodneva posveti sebi, svojim hobijima, svom drustvu, svom ............Nisam_fin wrote:A ko je rekao da se ogranici vrijeme na bilo koga?eluna wrote:Halo, nije rijec o jednom hobiju I sat-dva sa drustvom....... rijec je o sat-dva sa tobom, a ostalo vrijeme za xy drugog...... ovo posljednje je normalno za tinejdzerski zivot a ne za ljude koji traze partnera da sa njim/njom idu kroz zivotNisam_fin wrote:Kakve veze ima sto je proslo vrijeme? Nismo raskinuli jer je ona isla na kafu s prijateljicom ili sto sam ja isao planinarit i igrat lopte, a ona citala knjigu na balkonu.
O cemu pricas?
Ako zivim s nekim nisam umro, a niti ona. Planiram i dogovaram se s njom, nit zelim da ona mene gusi nit cu ja nju da gusim.....
- eluna
#147 Re: RE: Re: Pitanje za djevojke
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] ili sa 10njih istovremenoCapajebo wrote:E'o bas nesto kontam, ja cu u takvoj vezi gdje mi je sve prece od nje biti haman sa bilo kojom osobom.
-
Nisam_fin
#148 Re: Pitanje za djevojke
A vidim ti odredjujes koliko ko popodneva, veceri, jutara, kafa, druzenja, filmova, koncerata, rucaka, vecera, dorucaka, putovanja provede s kim.......
Kako rekoh, kod normalnih ljudi niko nikoga nece zapostaviti, a ujedno se nece odreci hobija i prijatelja
Kako rekoh, kod normalnih ljudi niko nikoga nece zapostaviti, a ujedno se nece odreci hobija i prijatelja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#149 Re: Pitanje za djevojke
Teoreticari.....ko ba ima vremena (i musko i zensko) da po vazdan bulji jedno u drugo, pogotovo u braku?!
Misha mu, ima valjda i nesto sto se zovu obaveze, ima posao, ima milion drugih stvari koje treba zavrsiti, a svakako te varijante zaljubljenih golupcica na grani se valjda ranije prozive, mada ni tad to nije u varijanti sipka i bubanj....
Tako da, dzabe krecite....i odvadite malo
A naravno da se treba i ima vremena za kafu sa drustvom, otici na basket/fudbalski termin i sl.
Misha mu, ima valjda i nesto sto se zovu obaveze, ima posao, ima milion drugih stvari koje treba zavrsiti, a svakako te varijante zaljubljenih golupcica na grani se valjda ranije prozive, mada ni tad to nije u varijanti sipka i bubanj....
Tako da, dzabe krecite....i odvadite malo
A naravno da se treba i ima vremena za kafu sa drustvom, otici na basket/fudbalski termin i sl.
- Capajebo
#150 Re: Pitanje za djevojke
Ne mora se odreci, ali morat ce manje vremena posvetiti tome.Nisam_fin wrote:A vidim ti odredjujes koliko ko popodneva, veceri, jutara, kafa, druzenja, filmova, koncerata, rucaka, vecera, dorucaka, putovanja provede s kim.......