pitanje za dečke

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Kinaski

#51 Re: pitanje za dečke

Post by Kinaski »

FreedomUSA wrote:
Lagertha23 wrote:Frajeri,što vas kod žena pali?Prilikom sexa,u predigri,prilikom oralnog?De malo detalja...ovi ispod 21 nek se suzdrže komentara pliz :mrgreen: :evil:
Čim ovako nešto pitaš, to znači da zahtjevaš detaljne odgovore, jer teško je odgovoriti na ovako pitanje a ne otići u detalje. Dakle, detaljne odgovore ćeš i dobiti.

Što se tiče izgleda, ne volim plavuše, već brinete i crnke. Crvena kosa takođe može proći. Ne smetaju mi silikoni. Više volim silikone nego da je djevojka ravna kao daska. Visina mi nije uopšte bitna, i nikada nisam shvatio zašto su ljudi napravili frku oko toga. "Fina, visoka!", ma daj majketi. Ne treba biti ni patuljasta, ali od visine ja nemam ništa. Volim što bi amerikanci rekli dobar ASS. Dakle, fine guzove. Super mi je kad se dobra pička utegne sa ekstra-uskim farmerkama. Još ako ima fin ravan stomak pa ga malo otkrije, ni to nije loše. Što se tiče tetovaža nisam ljubitelj, mada ako imaju samo jednu ili dvije manje tetovaže, nije neka katastrofa. Piercing volim samo ako je na pupku, i ako nije ogroman. Kad je kosa u pitanju, mrzim skroz kratku kosu kod djevojaka. Sve ostalo je OK. Duga kosa, vezana, puštena, svejedno, samo nek je uredna.

Dugo godina sam živio u Americi. Kad sam bio skroz mlad, bio sam i mnogo stidan, a otac me je znao često izvesti u jedan klub tako da se svačega mogu nagledati, i pomalo oslobađati nekih stvari. U ovom klubu dosta pički su izgledale super, i dosta ih se znalo obući baš onako kako volim. Utegnuti i otkriti pupak. Tu sam volio otići onako da se nagledam malo raznih ljepota, tako da mi se muda napumpaju, i onda kad dođem kući... pa znate već šta slijedi. Mislim da je razumljivo. Ovdje sam bio relativno mlad, i dvije godine poslije toga sam imao prvu djevojku, i prvo seksualno iskustvo.

E sad, detaljan odgovor na tvoje pitanje kao što si i tražila:

Predigru mnogo volim. U predigri volim dosta milovanja, diranje raznih erogenih zona, kao i sporo ljubljene i lizanje po tijelu, naročito vrat, grudi, i stomak. Oralni seks takođe mnogo volim, ali ne ja da ližem, već samo da mi ga puši. Ja lično nisam nikad "lizao" jer mi se tako nešto gadi, a i opasno je po zdravlje (HPV Infekcija). Kod oralnog seksa nevolim diranje testisa, jer su mi od djetinstva preosjetljiva, i malo prejak "pritisak" rukom dovodi do bola. Dakle isključivo volim stimulisanje penisa, nekad sporije nekad brže, sa malim pauzama između. Ako se imalo osjete zubi, onda je to katastrofalno. Sve u svemu, oralni seks mi je nekad čak i slađi od penetracije.

Kada je penetracija u pitanju, najdraže pozicije su mi 1.) doggystyle, 2.) cowgirl, i 3.) spoons position (sa strane).

Primjetio sam ako sam donji, kada noge raširim što više može i podignem koljena, orgazam mi bude značajno intenzivniji. Ista stvar i kod pušenja. Stvarno se ne zezam.

Analni seks mi je skroz odvratan, niti sam probao niti želim.

Nadam se da si zadovoljan sa "detaljnim" odgovorom! :-D
To Amerikanac, kako lijepo pises sav sam se raznjezioo.... Rasturi nas sveee !!! :D
BadCopy

#52 Re: pitanje za dečke

Post by BadCopy »

:amazonka:
AndreyBlanc

#53 Re: pitanje za dečke

Post by AndreyBlanc »

Ovaj amerikanac naguzio pola Europe, Latino i Sjeverne Amerike, bruda takve k'o ti najviše gotive na Karibima vjeruj mi okušaj se :D
FreedomUSA

#54 Re: pitanje za dečke

Post by FreedomUSA »

AndreyBlanc wrote:Ovaj amerikanac naguzio pola Europe, Latino i Sjeverne Amerike, bruda takve k'o ti najviše gotive na Karibima vjeruj mi okušaj se :D
Pa nije baš tako... ali, bilo je svega. :D Zapravo, kad imaš malo više para, onda možeš jebati skoro šta god hoćeš. U Bosni nisam bio često, tako da ne znam puno kako djevojke tamo reaguju kada pokažeš lovu, ali pretpostavljam da nije velika razlika. Žene vole pare i moć.

Mogu neke ovo negirati koliko god hoće, ali pare čine čuda. Čisto sumnjam da bi se npr. Melania Trump udala za Donalda da je neki rudar ili da radi u nekoj fabrici sa minimalnom platom. :lol:

I da ti odgovorim, nisam ja "pravi" amerikanac. Imam Američko i BiH državljanstvo, ali trenutno živim u Njemačkoj gdje imam neograničen boravak.
Mutivoda

#55 Re: pitanje za dečke

Post by Mutivoda »

Pa ti još samo ime i prezime da napišeš i može se reć' da sve znamo o tebi. :mrgreen:
AndreyBlanc

#56 Re: pitanje za dečke

Post by AndreyBlanc »

Ma bruda ti si moj idol, biras li puno kad ga ''meces" ? :D

Sent from my RM-914_eu_hungary_422 using Tapatalk
FreedomUSA

#57 Re: pitanje za dečke

Post by FreedomUSA »

Mutivoda wrote:Pa ti još samo ime i prezime da napišeš i može se reć' da sve znamo o tebi. :mrgreen:
Napisao sam i to, samo ne u ovoj temi.
FreedomUSA

#58 Re: pitanje za dečke

Post by FreedomUSA »

AndreyBlanc wrote:Ma bruda ti si moj idol, biras li puno kad ga ''meces" ? :D

Prije sam birao: isključivo brinete i crnke, godina od 18 - 23. Sve preko 23 mi je bilo prestaro.

Sad mogu i starije. :D

Zaboravio sam reći, ne volim azijatkinje ni crnkinje. Zna se naći poneka dobra, ali uglavnom mi nisu nešto.
AndreyBlanc

#59 Re: pitanje za dečke

Post by AndreyBlanc »

Bruda ti il guzis ala marija serifovic level ili si kevin costner pa svega mi

FreedomUSA

#60 Re: pitanje za dečke

Post by FreedomUSA »

veze s vezom wrote:Jebo te zivot pa koji ces klinac na forumu u 3 sata
Ja sam sada oženjen čovjek. :-D Ovdje u Njemačku sam došao poslovno prije nekoliko godina ali sam upoznao ženu koja mi je sada supruga. Porijeklom je sa naših prostora. Nema više mnogo zajebancije. Ponekad se skokne do puffa (javne kuće), ali to je rijetko. Možda samo tri ili četiri puta godišnje, nažalost.

Nije ni isključeno da ću sa njom preseliti u SAD za par godina.

Na kompu sam radnim danima često do kasno, nekad čak i do 5 ili 6 ujutru. Bavim se poslom gdje i kad sam kod kuće moram upotrebljavati razne CAD software vezano za arhitekturu. Istovremeno radim neki crtež/projekat, i pišem na forumu.
BadCopy

#61 Re: pitanje za dečke

Post by BadCopy »

Drug trpaj ga i ne vadi.doci ce vrijeme kad se dzoka vise nece dizat kako ti zelis.
Ja sam ga sa 16 stavljo izmedju rebara od radijatora...uh kad se sjetim kako je toplo bilo

Od zla oca od gore matere
FreedomUSA

#62 Re: pitanje za dečke

Post by FreedomUSA »

AndreyBlanc wrote:Bruda ti il guzis ala marija serifovic level ili si kevin costner pa svega mi
Ni jedno ni drugo.

Samo sam imao malo više para, i malo više sreće u životu.
Mutivoda

#63 Re: pitanje za dečke

Post by Mutivoda »

.
AndreyBlanc

#64 Re: pitanje za dečke

Post by AndreyBlanc »

Ima takvih milion po Sarajevu, ne vade ga. :D

FreedomUSA

#65 Re: pitanje za dečke

Post by FreedomUSA »

BadCopy wrote:Drug trpaj ga i ne vadi.doci ce vrijeme kad se dzoka vise nece dizat kako ti zelis.
Ja sam ga sa 16 stavljo izmedju rebara od radijatora...uh kad se sjetim kako je toplo bilo
Ja sam prvi put drkao sa 14 godina. Otac mi je nabavljao časopise i filmove. A i prije toga je tačno znao, kada se zatvorim u sobu, da ne smije da mi ulazi, pa čak ni da kuca na vrata.
BadCopy

#66 Re: pitanje za dečke

Post by BadCopy »

Sta ce ti zena pored javne kuce?
Imas pare i vremena al mozak ti je trokiro

BadCopy

#67 Re: pitanje za dečke

Post by BadCopy »

Ako ze ufate kazes to je moj i mogu ga prat brzinom koja meni odgovara

AndreyBlanc

#68 Re: pitanje za dečke

Post by AndreyBlanc »

BadCopy oplodi me

FreedomUSA

#69 Re: pitanje za dečke

Post by FreedomUSA »

veze s vezom wrote:Fakat si beze...pa sto si ozenio koku s nasih prostora,znaL ti zena da ides u javnu kucu..bgt jel te stid????? :D
Ne zna, niti treba da zna. A i kao što rekoh, rijetkost je.

To je npr. kad neka raja dođe iz drugog grada, pa ja ženi kažem odosmo pojesti po jedan Döner, i onda ih ja častim odlaskom u puff. :lol:
BadCopy

#70 Re: pitanje za dečke

Post by BadCopy »

Bio je u Stuttgartu onaj All you can fuck za 70 eura,tamo smo te trebali poslat

Mutivoda

#71 Re: pitanje za dečke

Post by Mutivoda »

FreedomUSA wrote: Ne zna, niti treba da zna. A i kao što rekoh, rijetkost je.

To je npr. kad neka raja dođe iz drugog grada, pa ja ženi kažem odosmo pojesti po jedan Döner, i onda ih ja častim odlaskom u puff. :lol:
Presmiješno. :lol:
FreedomUSA

#72 Re: pitanje za dečke

Post by FreedomUSA »

BadCopy wrote:Bio je u Stuttgartu onaj All you can fuck za 70 eura,tamo smo te trebali poslat

Ja sam oko sat i po vožnje od Stuttgarta. Moderator može potvrditi putem IP adrese. :D
BadCopy

#73 Re: pitanje za dečke

Post by BadCopy »

Ako sad krenes u 5 si tamo.tamam na jutarnje metanje

FreedomUSA

#74 Re: pitanje za dečke

Post by FreedomUSA »

BadCopy wrote:Ako sad krenes u 5 si tamo.tamam na jutarnje metanje

LOL!!
Balkanezzi

#75 Re: pitanje za dečke

Post by Balkanezzi »

veze s vezom wrote:Aha tvoje druzenje s rajom je ustvari odlazak u javnu kucu.
Pa jebo te tvoj zivot :D
jesi ti ljubomorna sto nemas chunu, nikad nesh znat kako je jebat tikvu et, nikad, crkni od muke!!! :lol:
Post Reply