pitanje za dečke
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#26 Re: pitanje za dečke
cudo jos ne bi komentar tipa, podaj mu ha zaishche

- _mufljuz_
#27 Re: pitanje za dečke
prvo pocnem analom pa vaginalom pa oralom zavrsim tramalom
- _mufljuz_
#28 Re: pitanje za dečke
je li moze sa vazeljin il bez vazeljinburek_in_space wrote:povez preko ochiju
lisice
shlag/med
vezivanje nekim svilenim shalom
analni seks
vezhi ga i masturbiraj pred njim
threesome (ako imate hrabrosti za to)
....
Nemoj da mi je ko od ovih jebacha poslao pp, razbicu vas![]()
nemojte mi srat sa secernim proizvodima matere vam - ja sam jednom koristio med - trebalo bi 5 dana da ga saperem sa čune
Last edited by _mufljuz_ on 15/05/2014 19:08, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#29 Re: Odg: pitanje za dečke
Ishces li ti :psha_ba wrote:cudo jos ne bi komentar tipa, podaj mu ha zaishche![]()
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
-
sha_ba
#30 Re: Odg: pitanje za dečke
oooo pa dje si ti kokuzekokuz_sa wrote:Ishces li ti :psha_ba wrote:cudo jos ne bi komentar tipa, podaj mu ha zaishche![]()
ne ishchem ja, ishchu meni
- kokuz_sa
#31 Re: pitanje za dečke
Ischi meni..ja ti necu dat :p..
Ev me..kako je tamo u zemlji sira?
Ev me..kako je tamo u zemlji sira?
-
Lagertha23
#32 Re: pitanje za dečke
ovo sa šlagom i medom samo u filmovima izgleda_mufljuz_ wrote:je li moze sa vazeljin il bez vazeljinburek_in_space wrote:povez preko ochiju
lisice
shlag/med
analni seks
....
nemojte mi srat sa secernim proizvodima matere vam - ja sam jednom koristio med - trebalo bi 5 dana da ga saperem sa čune
- _mufljuz_
#33 Re: Odg: pitanje za dečke
sha_ba wrote:oooo pa dje si ti kokuzekokuz_sa wrote:Ishces li ti :psha_ba wrote:cudo jos ne bi komentar tipa, podaj mu ha zaishche![]()
Sent from my LG-P880 using Tapatalk![]()
ne ishchem ja, ishchu meni![]()
![]()
![]()
koja loša samoreklama - aj malo cvrstije dokaze postiraj da ziri ocijeni koliko si trazena
- diason
#34 Re: pitanje za dečke
Meni ovo vuče na onu skrivenu kameru "Ja sam Sakib, samo sam sad Sakiba, končno sam vam dohako" 
- sheilak
#35 Re: pitanje za dečke
ma da. a i ovo u naslovu "dečke"....diason wrote:Meni ovo vuče na onu skrivenu kameru "Ja sam Sakib, samo sam sad Sakiba, končno sam vam dohako"
- _mufljuz_
#36 Re: pitanje za dečke
lutko probaj stavit meda na djindjicu - pa ces vidis ta te ceka ujutro kad hoces piskit.... mala se zabarikadirala k'o da je tornado cekaLagertha23 wrote: ovo sa šlagom i medom samo u filmovima izgleda
-
Lagertha23
#37 Re: pitanje za dečke
pravo mi pomažete,falasheilak wrote:ma da. a i ovo u naslovu "dečke"....diason wrote:Meni ovo vuče na onu skrivenu kameru "Ja sam Sakib, samo sam sad Sakiba, končno sam vam dohako"
-
sha_ba
#38 Re: Odg: pitanje za dečke
vidim da si previdio ovaj smajli_mufljuz_ wrote:
koja loša samoreklama - aj malo cvrstije dokaze postiraj da ziri ocijeni koliko si trazena
apsolutno nikakva reklama, interna sala, i ne zanima me da li i koliko sam trazena na forumu
-
Lagertha23
#39 Re: pitanje za dečke
waaat? hahah_mufljuz_ wrote:lutko probaj stavit meda na djindjicu - pa ces vidis ta te ceka ujutro kad hoces piskit.... mala se zabarikadirala k'o da je tornado cekaLagertha23 wrote: ovo sa šlagom i medom samo u filmovima izgleda
- _mufljuz_
#40 Re: pitanje za dečke
pa to je stari trik ako ono zelis totalno odbit decka u sexu - namazes medom djindjicu pustis da odstoji par sati - nece moc ni ceta RMU Banovici probit... a i ako bi probio zaglavio bi se
-
Lagertha23
#41 Re: pitanje za dečke
_mufljuz_ wrote:pa to je stari trik ako ono zelis totalno odbit decka u sexu - namazes medom djindjicu pustis da odstoji par sati - nece moc ni ceta RMU Banovici probit... a i ako bi probio zaglavio bi se
mislim da to nije bio cilj
- _mufljuz_
#42 Re: pitanje za dečke
Lagertha23 wrote:_mufljuz_ wrote:pa to je stari trik ako ono zelis totalno odbit decka u sexu - namazes medom djindjicu pustis da odstoji par sati - nece moc ni ceta RMU Banovici probit... a i ako bi probio zaglavio bi se
ma dobro moj cilj je obicno da bude maksimalno klizav'o i rado podmazem intenzivno
-
Lagertha23
#43 Re: pitanje za dečke
super,drago mi je zbog tebe_mufljuz_ wrote:Lagertha23 wrote:_mufljuz_ wrote:pa to je stari trik ako ono zelis totalno odbit decka u sexu - namazes medom djindjicu pustis da odstoji par sati - nece moc ni ceta RMU Banovici probit... a i ako bi probio zaglavio bi se
ma dobro moj cilj je obicno da bude maksimalno klizav'o i rado podmazem intenzivno![]()
![]()
- KPNCTNJAH
#44 Re: pitanje za dečke
Kvota 1,10 da je burek otvorio temu

- lavorpunvode
#45 Re: pitanje za dečke
Ahahahahaha_mufljuz_ wrote:je li moze sa vazeljin il bez vazeljinburek_in_space wrote:povez preko ochiju
lisice
shlag/med
analni seks
....
-
Lagertha23
#46 Re: pitanje za dečke
Šta zezate čovjeka?KPNCTNJAH wrote:Kvota 1,10 da je burek otvorio temu![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#47 Re: pitanje za dečke
Cek sacu ti ja video neki postaviti da skontasLagertha23 wrote:Ne kontam ovo ruke nek upotrijebi sto vise? Kuda,kad,gdje,šta?sema911s wrote:e jbga sto onda pitas kada si pristrojna
neko voli grickanje, i da dugo traje, da uposli jezik, kontakt ocima potreban, da se malo duze poigra, kosa nek malo divlja na sve strane, ruke nek upotrijebi sto vise, nek se ne zadrzi samo na jednom dijelu citavu duzinu nek se igra,
- burek_in_space
#48 Re: pitanje za dečke
E jebi ga, ne ide ti kladionica neshtoKPNCTNJAH wrote:Kvota 1,10 da je burek otvorio temu![]()
Ali da si rek'o da je moj brat to uradio...
-
FreedomUSA
#49 Re: pitanje za dečke
Čim ovako nešto pitaš, to znači da zahtjevaš detaljne odgovore, jer teško je odgovoriti na ovako pitanje a ne otići u detalje. Dakle, detaljne odgovore ćeš i dobiti.Lagertha23 wrote:Frajeri,što vas kod žena pali?Prilikom sexa,u predigri,prilikom oralnog?De malo detalja...ovi ispod 21 nek se suzdrže komentara pliz![]()
Što se tiče izgleda, ne volim plavuše, već brinete i crnke. Crvena kosa takođe može proći. Ne smetaju mi silikoni. Više volim silikone nego da je djevojka ravna kao daska. Visina mi nije uopšte bitna, i nikada nisam shvatio zašto su ljudi napravili frku oko toga. "Fina, visoka!", ma daj majketi. Ne treba biti ni patuljasta, ali od visine ja nemam ništa. Volim što bi amerikanci rekli dobar ASS. Dakle, fine guzove. Super mi je kad se dobra pička utegne sa ekstra-uskim farmerkama. Još ako ima fin ravan stomak pa ga malo otkrije, ni to nije loše. Što se tiče tetovaža nisam ljubitelj, mada ako imaju samo jednu ili dvije manje tetovaže, nije neka katastrofa. Piercing volim samo ako je na pupku, i ako nije ogroman. Kad je kosa u pitanju, mrzim skroz kratku kosu kod djevojaka. Sve ostalo je OK. Duga kosa, vezana, puštena, svejedno, samo nek je uredna.
Dugo godina sam živio u Americi. Kad sam bio skroz mlad, bio sam i mnogo stidan, a otac me je znao često izvesti u jedan klub tako da se svačega mogu nagledati, i pomalo oslobađati nekih stvari. U ovom klubu dosta pički su izgledale super, i dosta ih se znalo obući baš onako kako volim. Utegnuti i otkriti pupak. Tu sam volio otići onako da se nagledam malo raznih ljepota, tako da mi se muda napumpaju, i onda kad dođem kući... pa znate već šta slijedi. Mislim da je razumljivo. Ovdje sam bio relativno mlad, i dvije godine poslije toga sam imao prvu djevojku, i prvo seksualno iskustvo.
E sad, detaljan odgovor na tvoje pitanje kao što si i tražila:
Predigru mnogo volim. U predigri volim dosta milovanja, diranje raznih erogenih zona, kao i sporo ljubljene i lizanje po tijelu, naročito vrat, grudi, i stomak. Oralni seks takođe mnogo volim, ali ne ja da ližem, već samo da mi ga puši. Ja lično nisam nikad "lizao" jer mi se tako nešto gadi, a i opasno je po zdravlje (HPV Infekcija). Kod oralnog seksa nevolim diranje testisa, jer su mi od djetinstva preosjetljiva, i malo prejak "pritisak" rukom dovodi do bola. Dakle isključivo volim stimulisanje penisa, nekad sporije nekad brže, sa malim pauzama između. Ako se imalo osjete zubi, onda je to katastrofalno. Sve u svemu, oralni seks mi je nekad čak i slađi od penetracije.
Kada je penetracija u pitanju, najdraže pozicije su mi 1.) doggystyle, 2.) cowgirl, i 3.) spoons position (sa strane).
Primjetio sam ako sam donji, kada noge raširim što više može i podignem koljena, orgazam mi bude značajno intenzivniji. Ista stvar i kod pušenja. Stvarno se ne zezam.
Analni seks mi je skroz odvratan, niti sam probao niti želim.
Nadam se da si zadovoljan sa "detaljnim" odgovorom!