ovakve odgovore je normalno očekivat od ljudi koji imaju što skrivat oni koji nemaju sigurno bi dali normalne odgovore...manijak1 wrote:Boli te kurac
Pitanje za Bosnjake !!!!!
Moderator: anex
-
Bastet
joj baš si mi ti tako pametan, i fin... a vaš je tihić hvala bogu ljepotan i pol... više liči na majmuna neg na čovjeka a pošten u pičku materinu... anway mast u odnosu na malo ne da miriše nego se ne smije usporediti... a najbolje od svega mi je da u tržnici na štandu sa svinjetinom se za ramazan ne može doći na red od vas tako zvanih velikih muslimana...A wrote:Prince wrote:Toliko često jedete krmetinu da ste sve više počeli ličiti na krmke. Evo pogledaj Dragana Čavića, krmak 100%, Paravac takođe, primjera je milion. Toliko vam smrde kuće na mast da čovjek ne može opstati, još kad tome dodaš prljavštinu koju nanesete jer ulazite u cipelama, meni se život zgadi.
Ako je vama zanimljivo jesti životinje koje jedu svoja govna, to dovoljno govori o vama.
-
Bastet
izvini al kad me izbace iz cipela onda nema drugog načina već takvog...A wrote:A i ti sa takvim poletom ulijeces u ovu intelektualnu "vi smrdite" i "vidi vam vaseg Tihica" .... ..... .....Bastet wrote:joj baš si mi ti tako pametan, i fin... a vaš je tihić hvala bogu ljepotan i pol... više liči na majmuna neg na čovjeka a pošten u pičku materinu... anway mast u odnosu na malo ne da miriše nego se ne smije usporediti... a najbolje od svega mi je da u tržnici na štandu sa svinjetinom se za ramazan ne može doći na red od vas tako zvanih velikih muslimana...Prince wrote:Toliko često jedete krmetinu da ste sve više počeli ličiti na krmke. Evo pogledaj Dragana Čavića, krmak 100%, Paravac takođe, primjera je milion. Toliko vam smrde kuće na mast da čovjek ne može opstati, još kad tome dodaš prljavštinu koju nanesete jer ulazite u cipelama, meni se život zgadi.
Ako je vama zanimljivo jesti životinje koje jedu svoja govna, to dovoljno govori o vama.
Joj nivoa, joj inteligencije ....![]()
![]()
Mentalna braca blizanci
-
Kick off
Iskreno da ti kazem, mene se uopste ne tice da li je vecina Bosnjaka probala krmetinu ili nije. Mislim to je stvar licnog izbora ili cak i ukusa. Mislim da ti koja si probala to meso nemas potrebu nikome polagati racune zasto si to uradila.. Mislim tvoj licni izbor.. Meni to nije bitno ni sekunde.zlata wrote:Ma ja mislim da je vecina probala isto k'o i ja...iz radoznalosti! Haj da probam...okus slanine! Oni sto se "dave" krmetinom...i zele dokazati kako je to najukusnije-najbolje meso na svjetu...ti su mi "sumnjivi"! Ipak sam ja poguzija! Zato sam i probala krmetinu!Kick off wrote:Ne znam ni sam da li je smijesno ili zalosno to sto masa forumasa tako lagano i naivno nasjedaju na te provokacije..rei wrote:
pa znas kako kao i na ostalim slicnim temama provokator postavi temu
a onda slicni provokatori nastave sa cirkusom i omalovazavanjem
smijesni i jadni do bola![]()
Samo pogledaj rezultat ankete.. Pozurili Bosnjaci da odgovore kako su probali svinjetinu kako bi dokazali da su ipak moderni Bosnjacia ne oni zatucani koji idu na dzumu svakog petka
Znam i ja sta je dobro! K'o fol...svinjeca krmenadla ukusnija od telece!
![]()
Moram priznati da su madjarske i njemacke salame dobre, al'to je i do tradicionalnog recepta-formule...a ne samo do vrste mesa! Te se iste salame mogu proizvesti i sa junecim-govedjim mesom...i vjerojatno bi isto bile ukusne! Al' sta's kad je krmetina jeftinija! pristupacnija!
Al'ipak Prosciutto di Parma...nebi bio isti...da je od teletine!Ja opet najvolim dobar sudzuk, pastrmu, i visalicu!
To mi je vec "u krvi"!
-
Kick off
Idiotski komentari,posebno ovaj prvi (by Prince).Bastet wrote:joj baš si mi ti tako pametan, i fin... a vaš je tihić hvala bogu ljepotan i pol... više liči na majmuna neg na čovjeka a pošten u pičku materinu... anway mast u odnosu na malo ne da miriše nego se ne smije usporediti... a najbolje od svega mi je da u tržnici na štandu sa svinjetinom se za ramazan ne može doći na red od vas tako zvanih velikih muslimana...Prince wrote:Toliko često jedete krmetinu da ste sve više počeli ličiti na krmke. Evo pogledaj Dragana Čavića, krmak 100%, Paravac takođe, primjera je milion. Toliko vam smrde kuće na mast da čovjek ne može opstati, još kad tome dodaš prljavštinu koju nanesete jer ulazite u cipelama, meni se život zgadi.
- Soul_Sista
Koliko te rece da ono imas godina ?Prince wrote:Toliko često jedete krmetinu da ste sve više počeli ličiti na krmke. Evo pogledaj Dragana Čavića, krmak 100%, Paravac takođe, primjera je milion. Toliko vam smrde kuće na mast da čovjek ne može opstati, još kad tome dodaš prljavštinu koju nanesete jer ulazite u cipelama, meni se život zgadi.
-
Sarafcina
Hmmm ... a piletina?Prince wrote:Toliko èesto jedete krmetinu da ste sve vi¹e poèeli lièiti na krmke. Evo pogledaj Dragana Èaviæa, krmak 100%, Paravac takoðe, primjera je milion. Toliko vam smrde kuæe na mast da èovjek ne mo¾e opstati, jo¹ kad tome doda¹ prljav¹tinu koju nanesete jer ulazite u cipelama, meni se ¾ivot zgadi.
Ako je vama zanimljivo jesti ¾ivotinje koje jedu svoja govna, to dovoljno govori o vama.
Kokos svasta pojede
bezze ti je rezon Prince ....
Svako jede ono sto misli da moze i smije ...
ja licno vec godinama nisam probao sarmu, paprike filovane mesom...
a moj stari ne jede suho meso. nece zbog zdravlja....
- Sinapsa
#59 Re: Pitanje za Bosnjake !!!!!
pretpostavljam da je vecina Bosnjaka probala svinjetinu....neki je jedu svjesno, neki nesvjesno a neki nikako. Onima koji je jedu svjesno se ocigledno svidja, a oni koji je ne jedu i ne znaju kakvog je ukusa pa ti ne mogu ni odgovoriti da li im je ukusna... sigurno neukusna je samo najradikalnijim vegeteriancima.....El_Comunista wrote:Da li ste ikada ali budite iskreni probali svinjetinu i da li vam se svidja!
Ali posto je valjda svakom covjeku odgovor jasan mnogo mi je interesantnije pitanje zasto te to interesuje kad sve potencijalne odgovore znas.....sta ti je cilj teme....za sta se vatas?...sta te svrbi?
´Ajde budi iskren pa nam reci svoje motive?
-
manki
LOL u pravu si skroz,Tihy je freakin` gremlin jeboteBastet wrote:A wrote:joj baš si mi ti tako pametan, i fin... a vaš je tihić hvala bogu ljepotan i pol... više liči na majmuna neg na čovjeka a pošten u pičku materinu... anway mast u odnosu na malo ne da miriše nego se ne smije usporediti... a najbolje od svega mi je da u tržnici na štandu sa svinjetinom se za ramazan ne može doći na red od vas tako zvanih velikih muslimana...Prince wrote:Toliko često jedete krmetinu da ste sve više počeli ličiti na krmke. Evo pogledaj Dragana Čavića, krmak 100%, Paravac takođe, primjera je milion. Toliko vam smrde kuće na mast da čovjek ne može opstati, još kad tome dodaš prljavštinu koju nanesete jer ulazite u cipelama, meni se život zgadi.
-
inspire_me
Postoji razlika izmedju bosanaca i bosnjaka... U BiH zive tri konstitutivna naroda (bosnjaci - muslimani, srbi - pravoslavci i hvati - katolici), a svi oni su bosanci i hercegovci naravnoCazinjanin wrote:Pitanje koje je autor teme postavio je ekstra glupo, jer Bosnjaci su nacija, i nigdje ne pise da jedna nacija nesmije jesti svinjetinu. Hajd da je pitao "muslimani, jestel jeli svinjetinu", razumio bih.
Nadalje, imas medju Bosnjacima i ljudi koji su katolici, pravoslavci, ateisti... i, ne vidim zasto oni nebi jeli svinjetinu sem ako su bolesni ili im religijska uvjerenja to ne dozvoljavaju.