Pitanje za Admine,SarajevoX,Citaoce,Posjetioce

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderator: O'zone

Locked
Univerzim-BL
Posts: 66
Joined: 04/07/2011 19:01

Pitanje za Admine,SarajevoX,Citaoce,Posjetioce

#1

Post by Univerzim-BL » 09/07/2011 15:14

Pozdrav svima
(neznam jeli tema pase pod ovu rubriku ali nadam se da pase)

Imam jedno jednostavno a mozda i komplikovano pitanje zavisi kako za koga,neznam ocu li biti iznapadan ili prihvacen mozda baniran ili pohvaljen to stoji do vas i vasih tolerancija,razumjevanja,shvatanja,prihavtanja ili neprihvatanja cinjenice i jednostavnog pitanja.

Posto sam bio u ratu,logorima,zatvorima pola familije mi pobijeno u ratu sa majcine strane a takodje i sa oceve strane meni kao covjeku,ocu,bratu,sinu je jako tesko citati komentare na SAX vijestima koji velicaju zlocine,vrijedjaju mrtve,psuju bogomolje,rovare po grobnicama pljujuci po necijim najmilijima iznoseci svoje frustirana misljenja puna nabojitim nacionalizmom,prostaklukom,barabrizom dok urednistvo SAX to uredno dopusta iz dana u dan.

Naravno izgovor ce mozda biti Mi Brisemo prijavljene Komentare to stoji ali da se ne lazemo svi mogu da vide koliko je to brisanje aktuelno.
Ja neznam kome je u cilju da se odrzava ovakav tendem komentara i vodjenja rata preko komentara izuzev stvaranja pogodnog tla za svakojakve bagre da ispljavaju svoje frustacije.
Sa jedne strane na Forum se nesmije nista pisati sto aludira na Ubistva,Silovanja,Klanja,Istrebljenja dok sa druge strane sve to mozes pisati na komentarima pod Vijesti malo Pateticno zar ne?

Svaki Profesionalni sajt koji sadrzava ozbiljne vijesti,prestavlja neku zemlju,grad ne dopusta da se po njemu sara kako ko pozeli vec postoji Admin koji prvo pregleda commentar prije nego ga objavi/postavi.
Ovo sta se radi na SarajevoX Vijestima je pomalo vrijedjajuce za ljude koji imaju imalo Razuma i Postovanja prema bilo kome i bilo cemu.

Nebih zeleo da vas vise zamaram sa ovim ali nadam se da cu dobiti priblizan odgovor ili mozda jednostavno ce biti izbrisan post a ja baniran jer mozda ne odgovaram drustvu koje postavlja duple arsine jedan za Forum a drugi na Vijesti.
Lijep i Srdacan Pozdrav


User avatar
ladyblue18
Posts: 22385
Joined: 24/12/2006 22:57
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Re: Pitanje za Admine,SarajevoX,Citaoce,Posjetioce

#2

Post by ladyblue18 » 09/07/2011 15:35

Forum nema veze sa portalom i obratno.
Za sve primjedbe, portal ima svoj mail na koji se mozes obratiti.

:sax:

Locked