Pitanje upuceno muskarcima
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
urbanagerila
Ovaj pederluk se bjesomucno nastavlja ... ne mogu da vjerujem .... 
- Neelix
cccrashomon wrote: Znao sam ja da su to njih dvojica...Jesam Belme mi!
Za Neelixa dokaze imate na košarka podforumu, a Pitt je od samog početka "sumnjiv"!
-
rashomon
To nisu homoerotične vibracije, to je RESPECT, i moji timovi ne nose pinky kinky dresove!Neelix wrote:cccrashomon wrote: Znao sam ja da su to njih dvojica...Jesam Belme mi!
Za Neelixa dokaze imate na košarka podforumu, a Pitt je od samog početka "sumnjiv"!a sto ti svrshavash na Reggiea, to ne spominjes jel
- aNTropocentrio
Pete Sampras 
- van Basten
Ja pohvalim samo one frajere koji su naočiti i mojoj dragoj (tipa Clooney, Crowe, Gere...) stimulišući je na taj način da slobodno izražava svoje mišljenje o njima. na taj način zarađujem kredit da s vremena na vrijeme i ja kažem koju finu o Scarlet Johanson, Penelope Cruz, Charlize Teron...
Pa eto , ako se pika taj način iskazivanja mišljenja o muškarcima, pritefteri meni one gore nabrojane
Pa eto , ako se pika taj način iskazivanja mišljenja o muškarcima, pritefteri meni one gore nabrojane
- StLouis
aha ima njih jos...nastaviinvizigot323 wrote:ma nisam ljubomoran... nemam razloga... njegova sexualna orjentacija - njegova stvar...pa sta i ako je gay..
svejedno ...fin je Very Happy a sto igra za drugi tim je steta ako je tako ali je fin
invizigot- ljubomoran?
ima jos jedan koji mi sad pade na pamet... i nije peder...
federer
uh jos jedan....
robbie williams