Pitanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
karanana

#301 Re: Pitanje

Post by karanana »

Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?

Objasnit cu pitanje. Naime, ja sam nevina i u vezi sam sa momkom koji nije nevin (da ne kazem da je veoma iskusan sto se toga tice). I zaljubili se mi, ma prava ljubav i sve to... Sve je bilo super u nasoj vezi do jednog momenta.
Pita on mene jesam li nevina i ja mu kazem istinu tj. da jesam. I onda on meni kaze, pa dobro da nisi ne bi bio s tobom ovoliko, kao on mene hoce da zeni. Ispade, da nisam nevina, ne bi me shvatao ozbiljno.
Il se meni cini, il je ovaj moj debil koji djevojke gleda samo po tome jesul nevine ili ne? Kakvo je to misljenje?
jesi nevina?
motorna_pila

#302 Re: Pitanje

Post by motorna_pila »

karanana wrote:
Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?

Objasnit cu pitanje. Naime, ja sam nevina i u vezi sam sa momkom koji nije nevin (da ne kazem da je veoma iskusan sto se toga tice). I zaljubili se mi, ma prava ljubav i sve to... Sve je bilo super u nasoj vezi do jednog momenta.
Pita on mene jesam li nevina i ja mu kazem istinu tj. da jesam. I onda on meni kaze, pa dobro da nisi ne bi bio s tobom ovoliko, kao on mene hoce da zeni. Ispade, da nisam nevina, ne bi me shvatao ozbiljno.
Il se meni cini, il je ovaj moj debil koji djevojke gleda samo po tome jesul nevine ili ne? Kakvo je to misljenje?
jesi nevina?
Bolje pitanje bi bilo da li je ovaj broj 30 u njenom nicku ekvivalent njenim godinama?

Jer ako jeste, ja bi se ozbiljno zabrinuo. :shock:

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
samo_srijeda

#303 Re: Pitanje

Post by samo_srijeda »

kil de bestrd
Secer_033

#304 Re: Pitanje

Post by Secer_033 »

motorna_pila wrote:
karanana wrote:

jesi nevina?
Bolje pitanje bi bilo da li je ovaj broj 30 u njenom nicku ekvivalent njenim godinama?

Jer ako jeste, ja bi se ozbiljno zabrinuo. :shock:

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
a sto li?
ado_sar

#305 Re: Pitanje

Post by ado_sar »

Pa 30 je previse godina da bi se cuvala nevinost, koliko god da su vjerska dogma ili lazni morali ili pogresni principi jaki
Secer_033

#306 Re: Pitanje

Post by Secer_033 »

ado_sar wrote:Pa 30 je previse godina da bi se cuvala nevinost, koliko god da su vjerska dogma ili lazni morali ili pogresni principi jaki
Pa sta ima lose u tome ako to neko sam izabere i uspije ostati nevin do 30? Sta bi uradio da upoznas nevinu 30 godisnjakinju?

Mozda bi i ona sama u tim godinama skontala da se nije trebala cuvati toliko dugo, al' je ne bi odbio ako ti se svidja jelde?
ado_sar

#307 Re: Pitanje

Post by ado_sar »

Secer_033 wrote:
ado_sar wrote:Pa 30 je previse godina da bi se cuvala nevinost, koliko god da su vjerska dogma ili lazni morali ili pogresni principi jaki
Pa sta ima lose u tome ako to neko sam izabere i uspije ostati nevin do 30? Sta bi uradio da upoznas nevinu 30 godisnjakinju?

Mozda bi i ona sama u tim godinama skontala da se nije trebala cuvati toliko dugo, al' je ne bi odbio ako ti se svidja jelde?
Ne bih je odbio jer zaista ne dajem veliki znacaj tome. Bio bih mozda malo sumnjicav prema njoj, jer ja ne smatram da je "sacuvati" nevinost do 30 neki zivotni uspjeh. To samo znaci da osoba sa svojih 30 godina nije uspjela pronaci osobu sa kojom bi bila toliko bliska da podijeli i taj dio intime.
Secer_033

#308 Re: Pitanje

Post by Secer_033 »

ado_sar wrote:
Secer_033 wrote:

Ne bih je odbio jer zaista ne dajem veliki znacaj tome. Bio bih mozda malo sumnjicav prema njoj, jer ja ne smatram da je "sacuvati" nevinost do 30 neki zivotni uspjeh. To samo znaci da osoba sa svojih 30 godina nije uspjela pronaci osobu sa kojom bi bila toliko bliska da podijeli i taj dio intime.
Znaci neko se mora truditi da nadje tu pravu osobu. Ne upoznavamo svi te 'prave' prije 20e
staraojebina

#309 Re: Pitanje

Post by staraojebina »

Klasicni primitivac ili seljak - karakterna osobina...
Nema nista bolje od iskusne zene koja te voli i postuje, kao i muskarca...koja je ujedno odrasla i spremna za monogamnost...
Seoskivaralica

#310 Re: Pitanje

Post by Seoskivaralica »

Mozda bi i ona sama u tim godinama skontala da se nije trebala cuvati toliko dugo, al' je ne bi odbio ako ti se svidja jelde?[/quote]

Ne bih je odbio jer zaista ne dajem veliki znacaj tome. Bio bih mozda malo sumnjicav prema njoj, jer ja ne smatram da je "sacuvati" nevinost do 30 neki zivotni uspjeh. To samo znaci da osoba sa svojih 30 godina nije uspjela pronaci osobu sa kojom bi bila toliko bliska da podijeli i taj dio intime.[/quote]
Znaci neko se mora truditi da nadje tu pravu osobu. Ne upoznavamo svi te 'prave' prije 20e[/quote]
Seceru jes to virgin........ako jesi svaka ti je za pozlatit....i respect. :thumbup:
tavustavus

#311 Re: Pitanje

Post by tavustavus »

evo ja znam djevojku kojoj je 31 godina i nevina..fakultetski obrazovana..odgojena..lijepa i zgodna...Djevojka nema falinku..ali to je zivot...Nije dosao onaj pravi i nije htjela da gubi nevinost po Stojcevcu i Kozijoj cupriji u autu...Vjera,moral i kucni odgoj su vazni segmenti do kojih neki drze... :izet: ...
Gledaj sto joj dobar oglas napisah.. :D .... Uplatite meni jednu hiljadu i spojim vas... 8) ... p.s. nezaposlena

:sax: :sax: :sax: :sax: Pozdrav ovim zegerima sa foruma..izgleda ni jedna zena nije ostala nevina od njih u Sarajevu.. :run:
Post Reply