Ovo je bio post za žene, a muškarci se nauče mijenjanjem partnerica.eluna wrote:eee, ali dok pojedini to ukapirajuRamzess Veliki wrote:Ma nije baš tako, odnosno pitanje šta znači "kilometarski staž" ... ne nauči se ništa stalnim mijenjanjem partnera nego nadogradnjom sa jednim partnerom.Towelie wrote:Pa da, nevini za nevine, one sa kilometarskim stazem sa sebi slicnima.
Pitanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#226 Re: Pitanje
- _amy_
#227 Re: Pitanje
Dobro poznati dvostruki standardi...Ramzess Veliki wrote:Ovo je bio post za žene, a muškarci se nauče mijenjanjem partnerica.eluna wrote:eee, ali dok pojedini to ukapirajuRamzess Veliki wrote: Ma nije baš tako, odnosno pitanje šta znači "kilometarski staž" ... ne nauči se ništa stalnim mijenjanjem partnera nego nadogradnjom sa jednim partnerom.
- eluna
#228 Re: Pitanje
a štas' drugo očekivala od rame ..........muško je to bona - što je njegovo nikom ne da, što je tuđe to je i njegovo_amy_ wrote:Dobro poznati dvostruki standardi...Ramzess Veliki wrote:Ovo je bio post za žene, a muškarci se nauče mijenjanjem partnerica.eluna wrote:
eee, ali dok pojedini to ukapiraju
- _amy_
#229 Re: Pitanje
[quote="eluna"
a štas' drugo očekivala od rame ..........muško je to bona - što je njegovo nikom ne da, što je tuđe to je i njegovo[/quote]
Hihihih super si ovo rekla....ali ja vazda zaboravim na ovu mušku filozofiju
a štas' drugo očekivala od rame ..........muško je to bona - što je njegovo nikom ne da, što je tuđe to je i njegovo[/quote]
Hihihih super si ovo rekla....ali ja vazda zaboravim na ovu mušku filozofiju
- eluna
#230 Re: Pitanje
Hihihih super si ovo rekla....ali ja vazda zaboravim na ovu mušku filozofiju_amy_ wrote:[quote="eluna"
a štas' drugo očekivala od rame ..........muško je to bona - što je njegovo nikom ne da, što je tuđe to je i njegovo
ma desi se i meni, ali srećom imam jednog koji me podsjeti na vrijeme
- _amy_
#231 Re: Pitanje
ma desi se i meni, ali srećom imam jednog koji me podsjeti na vrijemeeluna wrote:Hihihih super si ovo rekla....ali ja vazda zaboravim na ovu mušku filozofiju_amy_ wrote:[quote="eluna"
a štas' drugo očekivala od rame ..........muško je to bona - što je njegovo nikom ne da, što je tuđe to je i njegovo
Ja sam se jednog takvog riješila pa sad živim u utopiji
- Ramzess Veliki
#232 Re: Pitanje
Zato sam ja tu ... da te uvijek na to podsjetim._amy_ wrote:Hihihih super si ovo rekla....ali ja vazda zaboravim na ovu mušku filozofijueluna wrote: a štas' drugo očekivala od rame ..........muško je to bona - što je njegovo nikom ne da, što je tuđe to je i njegovo
- Ramzess Veliki
#233 Re: Pitanje
Ja sam se jednog takvog riješila pa sad živim u utopiji_amy_ wrote:ma desi se i meni, ali srećom imam jednog koji me podsjeti na vrijemeeluna wrote:Hihihih super si ovo rekla....ali ja vazda zaboravim na ovu mušku filozofiju_amy_ wrote:[quote="eluna"
Ma daaaj ... da je bio kao ja ne bi ga se lako riješila ...
- eluna
#234 Re: Pitanje
svako svoje - je liRamzess Veliki wrote:Zato sam ja tu ... da te uvijek na to podsjetim._amy_ wrote:Hihihih super si ovo rekla....ali ja vazda zaboravim na ovu mušku filozofijueluna wrote: a štas' drugo očekivala od rame ..........muško je to bona - što je njegovo nikom ne da, što je tuđe to je i njegovo
- _amy_
#235 Re: Pitanje
I hvala ti na tomeRamzess Veliki wrote:Zato sam ja tu ... da te uvijek na to podsjetim._amy_ wrote:Hihihih super si ovo rekla....ali ja vazda zaboravim na ovu mušku filozofijueluna wrote: a štas' drugo očekivala od rame ..........muško je to bona - što je njegovo nikom ne da, što je tuđe to je i njegovo
- Ramzess Veliki
#236 Re: Pitanje
Ma daaaaj, ne budi sarkastična čim ti dam povoda za to ..._amy_ wrote:I hvala ti na tome
- _amy_
#237 Re: Pitanje
Ozbiljno ovo mislim, nisam sarkatisca, ti si meni veza sa stvarnoscuRamzess Veliki wrote:Ma daaaaj, ne budi sarkastična čim ti dam povoda za to ..._amy_ wrote:I hvala ti na tome![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#238 Re: Pitanje
Daleko bilo ... forum je meni uglavnom fikcija i zabava. Urijetko pišem ozbiljno jer je ... dosadno._amy_ wrote:Ozbiljno ovo mislim, nisam sarkatisca, ti si meni veza sa stvarnoscuRamzess Veliki wrote:Ma daaaaj, ne budi sarkastična čim ti dam povoda za to ..._amy_ wrote:I hvala ti na tome![]()
![]()
Ali ne bježim od toga da je živjeti postalo jako komplikovano ... to je činjenica. postanemo ispunjeni problemima, frustracijama, i još kad te izda ona pizda na koju si računala da će ti biti utjeha u teškim trenutcima ... da, sve se uruši ...
- _amy_
#239 Re: Pitanje
Uh sad si ti ozbiljan... Ali moram priznati mudro zborišRamzess Veliki wrote: Daleko bilo ... forum je meni uglavnom fikcija i zabava. Urijetko pišem ozbiljno jer je ... dosadno.![]()
Ali ne bježim od toga da je živjeti postalo jako komplikovano ... to je činjenica. postanemo ispunjeni problemima, frustracijama, i još kad te izda ona pizda na koju si računala da će ti biti utjeha u teškim trenutcima ... da, sve se uruši ...
- alchak.ba
#240 Re: Pitanje
bezeze lik totalno
-
Avetinho
#241 Re: Pitanje
Bjezi od lika glavom bez obzira.Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?
Objasnit cu pitanje. Naime, ja sam nevina i u vezi sam sa momkom koji nije nevin (da ne kazem da je veoma iskusan sto se toga tice). I zaljubili se mi, ma prava ljubav i sve to... Sve je bilo super u nasoj vezi do jednog momenta.
Pita on mene jesam li nevina i ja mu kazem istinu tj. da jesam. I onda on meni kaze, pa dobro da nisi ne bi bio s tobom ovoliko, kao on mene hoce da zeni. Ispade, da nisam nevina, ne bi me shvatao ozbiljno.
Il se meni cini, il je ovaj moj debil koji djevojke gleda samo po tome jesul nevine ili ne? Kakvo je to misljenje?
-
sokkia
#242 Re: Pitanje
to što si nevina samo ti povecava rejting (da ne kažem cjenu)Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?
Objasnit cu pitanje. Naime, ja sam nevina i u vezi sam sa momkom koji nije nevin (da ne kazem da je veoma iskusan sto se toga tice). I zaljubili se mi, ma prava ljubav i sve to... Sve je bilo super u nasoj vezi do jednog momenta.
Pita on mene jesam li nevina i ja mu kazem istinu tj. da jesam. I onda on meni kaze, pa dobro da nisi ne bi bio s tobom ovoliko, kao on mene hoce da zeni. Ispade, da nisam nevina, ne bi me shvatao ozbiljno.
Il se meni cini, il je ovaj moj debil koji djevojke gleda samo po tome jesul nevine ili ne? Kakvo je to misljenje?
i to što on traži od tebe nemoj da te tangira.
ja naprosto ne znam kakvo je sad ovo vrijeme došlo po pitanju toga, vjerovatno posljedica sexualne revolucije u kojoj ja nisam ucestvovao
ali nije tako davno bilo da su se "otpakovane" prije braka smatrale kurvom.
po meni si ti
- eluna
#243 Re: Pitanje
sokkia wrote:to što si nevina samo ti povecava rejting (da ne kažem cjenu)Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?
ja naprosto ne znam kakvo je sad ovo vrijeme došlo po pitanju toga, vjerovatno posljedica sexualne revolucije u kojoj ja nisam ucestvovao![]()
ali nije tako davno bilo da su se "otpakovane" prije braka smatrale kurvom.![]()
po meni si ti
u mom svijetu je to bilo JAKO davno
-
sokkia
#244 Re: Pitanje
krapinskojeluna wrote:sokkia wrote:to što si nevina samo ti povecava rejting (da ne kažem cjenu)Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?
ja naprosto ne znam kakvo je sad ovo vrijeme došlo po pitanju toga, vjerovatno posljedica sexualne revolucije u kojoj ja nisam ucestvovao![]()
ali nije tako davno bilo da su se "otpakovane" prije braka smatrale kurvom.![]()
po meni si ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajoj .......u kojoj pećini si ti odrastao???
dodao bih još štogod al mi se ne ulazi u raspravu.....
- dita von teese
#245 Re: Pitanje
To objasnjava i ovaj post.sokkia wrote:to što si nevina samo ti povecava rejting (da ne kažem cjenu)Ameli_30 wrote:Pitanje za djevojke: Da li bi se udale za muskarca kojem je cilj da ste vi nevine?
po meni si ti
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#246 Re: Pitanje
Bogam' eluna ti i dalje zivis u svijetu u kojem jos uvijek veliki broj muskaraca a i zena tako razmislja.eluna wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajoj .......u kojoj pećini si ti odrastao???
- MedenoSrce
#247 Re: Pitanje
ja mu ne bih dala iz inata
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#248 Re: Pitanje
jes kad bi izdrzalaMedenoSrce wrote:ja mu ne bih dala iz inata
- MedenoSrce
#249 Re: Pitanje
znas koji sam inacija
dajem samo onima koji ne traze al' ih malo
dajem samo onima koji ne traze al' ih malo
- fidoremilienko
#250 Re: Pitanje
daj mu