Pitanje o grupnjaku

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

hananah

Post by hananah »

Ne zelim trositi impulse na prepirke s tobom. Za razliku od tebe, tipkam od kuce. Prema tome, misli sta hoces, moja slika je bila postavljena, par likova me zna pa prema tome misli sta hoces. Ionako neces imati privilegiju da me osobno upoznas.
p.s. razmisli da li je bozja kazna zlo koje ti se desava u zivotu, jer si ti jako zla osoba
Harrys

#102 Re: F

Post by Harrys »

fatalna,znas li ti da se prvi macici,utisci, bacaju u vodu.Da ruzni mogu biti veoma duhoviti,sarmantni,inteligentni da se fatalno zaljubis,a on te nogira iako si morska vila,ako si paglu.I na kraju lijepa pravila ponasanja kazu da ne treba reci sve sto se misli.
ivi

Post by ivi »

... nikad mi nije bilo jasno kako se ljudi mogu djeliti na ljepe i ruzne ... sve je to stvar ukusa i dopadanja, nismo svi isti, neko ima malo, neko dovoljno, neko malo vise kila, neko nosi naocale, neko ne, neko ima plave, neko zelene, neko crne ili smedje oci pa ne mozes reci ruzan/a je zato sto nema plave ili crne oci, ma sta vam je ... mene su uvijek ucili da su ljudi mogu biti samo zloce i dobrice a ruzni i ljepi to kod mene ne postoji, svaki covjek ima nesto u sebi po cemu je drugaciji, bolji ili losiji od drugih ...

i samo jos nesto zanima me kako li samo izgleda autor ove teme, sta je ljep ili ljepa, debela ili extra zgodn/a ili sta je vec ... samo znam da je malo ogranicena sto se zapremine mozdanih vijuga tice ...

8)
F for fatalna

#104 F

Post by F for fatalna »

Pa dobro dolazim ovdje dugo ali samo citam sta pisete ali ovo je prvi put
da vam se obratim.
Hana nisam jedina koja te zeza za budizam jelde? :lol:
oportunist

Post by oportunist »

Jel ovo neka samoubilacka akcija for fatalne,
šćeri moja procitaj onu kuda idu divlje svinje, naravno uvjek mimo ostalog dunjaluka , bubni bobicu i kupi cvike .
Locked