Pitanje muskosti- fudbal?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Irm@

#151 Re: Pitanje muskosti- fudbal?

Post by Irm@ »

josh jedna tema... koja bi isla u podforum (koji treba napraviti) :D :-D pod nazivom: sta je bilo prije koka ili jaje :D :-D
Saian

#152 Re: Pitanje muskosti- fudbal?

Post by Saian »

pitt wrote:
ma ja tebe sasmo mogu zamisliti kao waterboy-a :D :D :D
evo sad kontam bolje ko waterboya, nego da me zamisljas ko sto breeze-a zamisljas :D :D :D
pitt

#153 Re: Pitanje muskosti- fudbal?

Post by pitt »

Saian wrote:
pitt wrote:
ma ja tebe sasmo mogu zamisliti kao waterboy-a :D :D :D
evo sad kontam bolje ko waterboya, nego da me zamisljas ko sto breeze-a zamisljas :D :D :D
pa nisi ti meni bilo ko :D
a bogami breeze se sam ukopao sa latexom :D
the Kralj

#154 Re: Pitanje muskosti- fudbal?

Post by the Kralj »

Loulou wrote:
d2 wrote:
KYLIE wrote:eh sad dok traju utakmice, ovo malo muskaraca sto je na forumu, da li treba njihovu muskost preispitati, jer kako mi rece jedan kolega, on takve ne smatra pravim muskarcima, mislim dakle na ove koje fudbal uopste ne interesuje?
mene fudbal nikada nije interesovao, a svjetsko i evropsko prvenstvo su za mene samo odlicna desavanja da mogu s mirom popiti kafu u polupraznom kaficu ili uvijek naci parking u gradu

fudbal - nula poena
Respect! :)
deff se slazem, mislim ono fkt glupost, jos je neko i provali ko najbitnija sporedna stvar.. :lol: :lol: :lol: :skoljka:
ima faul na svakom kontaktu = beze sport, uzmi gledaj boks, brazilsku džudžicu, kendo, macevanje, nesto od cega imas koristi, a fudbal debilan sport...
cuj fudbal odraz muskosti... :run:
mostarac

#155 Re: Pitanje muskosti- fudbal?

Post by mostarac »

zena21 wrote:a sta je sa zenama koje prate EP :? :? :?

u koju kategoriju one spadaju :oops: :D :D

pozeljnih :D
walkabout

#156 Re: Pitanje muskosti- fudbal?

Post by walkabout »

Javlja se Kemica, na mukama.

"Sta je bilo Kemice?"

"Ma ovaj prokleti Evro 2008 - moro sam sve pare potrositi tojes kupijo sam novi TV, sve zbog Mensure."

"Cuj Mensure!?"

"Ma oni ti pravo zaljubita ufudbal, nemere je utakmica promasit. Narocito voli fudbalere sa debelim i krivim nogama, pocne vrishtat kad ovi potrce i pocnu driblat. A sudije nevoli nikako, nema veze zakog sviraju, ona hin pocne sovat. Neki dan se vratio sposla kad zateknem Mensuru - davi TV. Viknem Mensura pushcaj TV tek smo ga kupili a ona ce - ma ja cu njemu pokazat, on danam svira penal, hebo on sebe celava."

"Velish tako, Mensura bash zagrijana..."

"Uh shuti, tek da je vidish kad popije koju klipacu uz tekmu - moro sam instalirat mrezu ispred TV da zastitim kad ona pocne gadjat praznijem pivskijem flasama."

"A sto je mozda ne odvedesh u spavacu, da se djaba ne nervira?"

"Probo sam ito - eto neki dan kupijo i obuko novi latex pa se sve shetam ispred TV al Mensura nishta, nihabera - samo se zadubila u igrache, jedva ceka da prodjem ispred TV, ni sareni latex sa rupom nepomazhe, ni primjetila nije." :D
Post Reply