bambi_23 wrote:callmethebreeeze wrote:za razliku do pitta ja sam mumin de luxe, merhamtli dusa i oprosticu ti.bambi_23 wrote:
Pitanje hriscanima
-
callmethebreeeze
#51 Re: Pitanje hriscanima
- bambi_23
#52 Re: Pitanje hriscanima
ma "vjerujem"pitt wrote:dzaba.......mi placemobambi_23 wrote:Napisala sam "debili" u afektu....nije mi fakat to bila namjera, sorrycallmethebreeeze wrote:ja sam nasao odgovor na par pitanja, da nas nije nazvala bila debilima mozda sam ih mogao staviti ovdje, sad necu.
![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
#53 Re: Pitanje hriscanima
callmethebreeeze wrote:
za razliku do pitta ja sam mumin de luxe, merhamtli dusa i oprosticu ti.
mumin
- bambi_23
#54 Re: Pitanje hriscanima
pitt wrote:callmethebreeeze wrote:
muminTi bas krenuo po drugu
i to u Utah
![]()
![]()
![]()
-
walkabout
#55 Re: Pitanje hriscanima
Jah...ti nemeresh bidnuti do mumin light...mumim de luxe kazhe halalit cu ti...evo pitaj Pitta...koji je i vishe od deluxe...mumin radical..da ne kazem...mumin extrimist...callmethebreeeze wrote:
- pitt
#56 Re: Pitanje hriscanima
ma dolazi nam breeze u goste u cafirluk......ne prepadaj se nista babambi_23 wrote:
![]()
![]()
![]()
- lady midnight
#57 Re: Pitanje hriscanima
aha, pa dobro onda, onda nema kontradikcijabambi_23 wrote: Da, diplomirani teolog Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu.
Sada zavrsavam komparativne religije na Utah University u Americi. Ako trebas detaljnije informacije moze i to, nije problem.![]()
Ja nisam tu na forumu da lazem i da se svadjam, NAPROTIV.
ali bi me zaista interesovalo na koji nachin komparatistika na utah university u americi tretira pitanje odnosa shintoizma prema krischanskom trinitetu, ako ikako mozhe
- bambi_23
#58 Re: Pitanje hriscanima
Za detaljne informacije nije bila ponuda vec ironija.lady midnight wrote:aha, pa dobro onda, onda nema kontradikcijabambi_23 wrote: Da, diplomirani teolog Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu.
Sada zavrsavam komparativne religije na Utah University u Americi. Ako trebas detaljnije informacije moze i to, nije problem.![]()
Ja nisam tu na forumu da lazem i da se svadjam, NAPROTIV.ne trebaju mi detaljnije informacije, barem ne biografske, hvala na ponudi
ali bi me zaista interesovalo na koji nachin komparatistika na utah university u americi tretira pitanje odnosa shintoizma prema krischanskom trinitetu, ako ikako mozhe
Meni je zaista zao, pokusala sam otvoriti temu da malo razmijenimo misljenja jer je tema jako interesantna, ali kao sto ti napisa u prethodnom postu imas more literature o toj temi sto na internetu, sto u knjigama pa bujrum informisi se. Svako ti dobro my lady...
-
Valbon_1
#59 Re: Pitanje hriscanima
beautyfool wrote:Steta sto je tema tako propala,mogla je biti od velike koristi za ljude koje se zanimaju u vjeru...mislim da su pitanja odlicno postavljena i volila bih vidjeti odgovor od nekih vjersko obrazovanih hriscana....bambi_23 wrote:Brisem topic jer vidim samo gomilu neukih debila kako pisu svoje "dubokoumne" komentare FUJ
...stvarno steta...
Slazem se.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#60 Re: Pitanje hriscanima
To bi bilo to