Mozemo postaviti i temu mrzitelji lejletab... mislim da bi bila top temaHAVANA wrote:Treba ovakvih tema više...![]()
Mrzitelji vehabija,kršćana,muslimana,budista,crnih,plavih,ateista,debelih,mršavih,niskih,visokih i ostalih...
Pitanja za sve mrzitelje vehabija
-
strongwoman
#76 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
- GAU 8
#77 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Ja ne razumijem kako neko ocekuje normalnu diskusiju, nakon sto postavi naziv teme u stilu:
"Svim neistomisljenicima yeb. m..."
I jos u samom tekstu, punom banalnih gresaka dodatno istakne da svi koji ne misle isto kao on/ona/ono ne treba da se javljaju.
"Svim neistomisljenicima yeb. m..."
I jos u samom tekstu, punom banalnih gresaka dodatno istakne da svi koji ne misle isto kao on/ona/ono ne treba da se javljaju.
- ikrime
#78 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
bijela wrote:
legenda
-
strongwoman
#79 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Cuj, sta cu ovdje.. Pa cekali te od sabaha tamo, a tebe nigdje...*mima* wrote:Sestro lejla.......haj sa mnom....stas ovdje....
- arzuhal
#80 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
..ja u prstić...*mima* wrote:Bas je super tema......u uho sam pretvorila......
- arzuhal
#81 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Nemoj da mi ko dira madneraHAVANA wrote:Treba ovakvih tema više...![]()
Mrzitelji vehabija,kršćana,muslimana,budista,crnih,plavih,ateista,debelih,mršavih,niskih,visokih i ostalih...
- black
#82 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
ne odgovori mi na pitanje Brave_lion
-
Brave_lion
#83 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Pa ja djelim misljenje stobom razumijes li me,eto Ikrime je postavio link od prijasnjih tema o vehabijama,pa idi vidi sta ostali misle o svemu tome.Ja nisam skuzio jedino da je ovo forum za spamanje,vi na forumu ubijate dosadu i pisete sta stignete,niko gotovo da pametan komentar ostavi.Stas,ko bosancilejlatab wrote:Ne znam, pokusaj je izbrisati...
A prvo tvoja pitanja nemaju veze sa nazivom teme...
Drugo, nisam alim, ali ti mogu reci da zaista nije bitno kako se klanja, bitno je da se klanja, a Boziji poslanik s.a.v.v. je klanjao na razlicite nacine, jer je bio u posebnom halu i vidio je ono sto mi nismo mogli vidjeti....
ZNACI BITNO JE KLANJATI...
Trece, VEOMA BITNO je da se moras prilagoditi vecini, ne smijes svojim nacinom klanjanja ometati druge. To znaci ako udjes u dzamiju, recimo gdje se klanja teravija od 20 rekeata, nije lijepo napustati dzamiju sa zavrsenih 8 rekeata, jer svojim izlaskom ometas druge klanjace...
Cetvrto, cak i one koji ne klanjaju nikako, ne smijemo osudjivati.. jer to je njihov izbor... a jedino sto mozemo jeste upucivati druge,,, ali nikako drugacije do samo svojim primjerom i lijepim ponasanjem...
I PETO... bilo bi zaista lijepo kada bi prestali postavljati ovakve teme gdje se svrstavaju ljudi na ove ili one...
-
Brave_lion
#84 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Kojeblack wrote:ne odgovori mi na pitanje Brave_lion
-
Brave_lion
#85 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Stvarno sam pogrijesio kada sam postavio temu na ovaj forum,mislio sam posto je podforum religija da to postaju samo oni koji znaju nesto o religijama a ne svako ko stigne spama i pise sta mu padne na pamet.Ne razumijem u cemu je problem,religija podforum,tema je religijskog karaktera,sta je sad problem.Neznate ni vi sami ali nemoguce je bez napadanja jer mislite da sam ja vehabija sto ovako pisem,a nisam vehabija kunem se Bogom
- black
#86 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Brave_lion wrote:Kojeblack wrote:ne odgovori mi na pitanje Brave_lion
black wrote:evo da i ja tebe pitam, npr. sta mislis o antropomorfizmuBrave_lion wrote: Ako jeste kako moze biti haram nesto o cemu je Buhari cije hadise smatramo najboljim
- GAU 8
#87 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Lati se knjiga.Brave_lion wrote:Stvarno sam pogrijesio kada sam postavio temu na ovaj forum,mislio sam posto je podforum religija da to postaju samo oni koji znaju nesto o religijama a ne svako ko stigne spama i pise sta mu padne na pamet.Ne razumijem u cemu je problem,religija podforum,tema je religijskog karaktera,sta je sad problem.Neznate ni vi sami ali nemoguce je bez napadanja jer mislite da sam ja vehabija sto ovako pisem,a nisam vehabija kunem se Bogom
Sigurno ces naci odgovor. Nema ovako forum, pa instant-znanje.
Postoje ljudi koji su zivote posvetili izucavanju religija. Valjda su ostavili nesto za sobom.
- mrtva kokoš
#88 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
druze smiri se malo, nije problem sto si ti postavio temu jeste sto si ti postavio ovakav naziv teme...Brave_lion wrote:Stvarno sam pogrijesio kada sam postavio temu na ovaj forum,mislio sam posto je podforum religija da to postaju samo oni koji znaju nesto o religijama a ne svako ko stigne spama i pise sta mu padne na pamet.Ne razumijem u cemu je problem,religija podforum,tema je religijskog karaktera,sta je sad problem.Neznate ni vi sami ali nemoguce je bez napadanja jer mislite da sam ja vehabija sto ovako pisem,a nisam vehabija kunem se Bogom
a i to sto si tek uletio na ovaj forum sa 4,5 postavljenih tema sa pitanjima na koje si vec dao odg.
+ ovaj forum je vise ljevicarski nastrojen od drugih tako da je razumljivo sto si ovako docekan...
sabura malo, treba da cujes vise misljenja koja ce tvoj mozak oblikovati u neku sredinu a ne traziti neko
rijesenje odnosno odg. koji je u ovom vremenu haman pa nemoguce ispravan dobiti...
i nemoj da ti misljene kroji jedna strana, jedna literatura koja te ogranicava pa ne razmisljas racionalno...
svako dobro!!
-
manki
#89 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
To upravo i dokazuje tvrdnju da su vjernici većinom neobrazovani i nepismeni ljudi.idealnaM wrote:Vi ste lektor?zijancer wrote:ne smije - odvoji
da li - odvoji
je li - odvoji
djfkjds, iza zareza hit space
molim te
Tipično za pdf religije..kad se nema kvalitetnih arugmenata, slijedi omalovažavanje diskutanata..
- black
#90 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
shta ima generaliziranjemanki wrote: To upravo i dokazuje tvrdnju da su vjernici većinom neobrazovani i nepismeni ljudi.
shalter za 'magistre' je niz hodnik pa lijevo
-
strongwoman
#91 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
manki wrote:To upravo i dokazuje tvrdnju da su vjernici većinom neobrazovani i nepismeni ljudi.idealnaM wrote:Vi ste lektor?zijancer wrote:ne smije - odvoji
da li - odvoji
je li - odvoji
molim te
Tipično za pdf religije..kad se nema kvalitetnih arugmenata, slijedi omalovažavanje diskutanata..
Kako mozete generalizirati stvari i omalovazavati ljude kako bi sebe podigli na veci nivo...
Last edited by strongwoman on 17/05/2010 11:39, edited 1 time in total.
- paja patak
#92 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
black wrote:shta ima generaliziranjemanki wrote: To upravo i dokazuje tvrdnju da su vjernici većinom neobrazovani i nepismeni ljudi.
shalter za 'magistre' je niz hodnik pa lijevo![]()
- arzuhal
#93 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Neksi him se nagovorijo,družemanki wrote: To upravo i dokazuje tvrdnju da su vjernici većinom neobrazovani i nepismeni ljudi.
- cat lover
#94 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
black, pazi, ne šalter, odjel :]black wrote:shta ima generaliziranjemanki wrote: To upravo i dokazuje tvrdnju da su vjernici većinom neobrazovani i nepismeni ljudi.
shalter za 'magistre' je niz hodnik pa lijevo![]()
>^..^<
Last edited by cat lover on 17/05/2010 11:54, edited 1 time in total.
- madner
#95 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Grucho mojne da se reaktiviram na ovom podforumuarzuhal wrote:Nemoj da mi ko dira madneraHAVANA wrote:Treba ovakvih tema više...![]()
Mrzitelji vehabija,kršćana,muslimana,budista,crnih,plavih,ateista,debelih,mršavih,niskih,visokih i ostalih.....inače, HAVANA, šaljem ti ga drito u ordinaciju...nema više gluVih fontela..
- idealnaM
#96 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Značajno zaključi Manki, srknu nešto crno i gorko iz fiNdžana i otelembeči se.manki wrote:To upravo i dokazuje tvrdnju da su vjernici većinom neobrazovani i nepismeni ljudi.idealnaM wrote:Vi ste lektor?zijancer wrote:ne smije - odvoji
da li - odvoji
je li - odvoji
molim te
- madner
#97 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Polupismeni je pravi izraz.
Vidjeti pod evolucija i neke od izjava ovih sto sada grakcu.
S tim da nema smisla generalizovati da su svi vjernici takvi. Sasvim sigurno neki.
S tim da nema smisla generalizovati da su svi vjernici takvi. Sasvim sigurno neki.
-
pshhh
#98 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Arzuhal,
Ima ovdje i ženskarošhabija.
Last edited by pshhh on 17/05/2010 12:52, edited 1 time in total.
- black
#99 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
to se kaze, ..da su svi ljudi takvi, sasvim sigurno neki...madner wrote:Polupismeni je pravi izraz.
-
pshhh
#100 Re: Pitanja za sve mrzitelje vehabija
Znaš li ti kojeg?pshhh wrote:Arzuhal,