Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SerijeSync wrote:Odgovor na tvoje čuđenje je herojska odbrana ARBiH Mostara sa 1 metkom i 10 ćoraka u okviru, a što dragan ne sjedi na mostu a sjede njegovi ljudi o tome neki drugi put.
pa kakvi sad dragacetovi ljudi kad si malo prije tvrdio da tamo vladaju 'odze i paralelni sustav SDA. gubis se bre covece ko abdest.
a sto se tice rata on je bio i prosao. da li ce biti ponovo prilike za megdana tesko je sad reci ali po svemu sudeci na osnovu dogadjanja u komsiluku i susjedstvu nazalost izgleda da hoce. jedno se moze vec sad reci ova strana sto je koristila corke u proslom ratu najvjerovatnije ce koristiti municiju koja zadovoljava kvalitete US army a moguce cak i puske domace proizvodnje. mozda se tad lakse dogovore o uredjenju grada.
SerijeSync wrote:Odgovor na tvoje čuđenje je herojska odbrana ARBiH Mostara sa 1 metkom i 10 ćoraka u okviru, a što dragan ne sjedi na mostu a sjede njegovi ljudi o tome neki drugi put.
pa kakvi sad dragacetovi ljudi kad si malo prije tvrdio da tamo vladaju 'odze i paralelni sustav SDA. gubis se bre covece ko abdest.
a sto se tice rata on je bio i prosao. da li ce biti ponovo prilike za megdana tesko je sad reci ali po svemu sudeci na osnovu dogadjanja u komsiluku i susjedstvu nazalost izgleda da hoce. jedno se moze vec sad reci ova strana sto je koristila corke u proslom ratu najvjerovatnije ce koristiti municiju koja zadovoljava kvalitete US army a moguce cak i puske domace proizvodnje. mozda se tad lakse dogovore o uredjenju grada.
da draganovi ljudi sjede u SDA šta ti jasno nije?Opet kažem ne živiš u Mostaru zato i nemaš pojma šta se dešava, bošnjo se naguzio i zadaju mu ga do balčaka.
da draganovi ljudi sjede u SDA šta ti jasno nije?Opet kažem ne živiš u Mostaru zato i nemaš pojma šta se dešava, bošnjo se naguzio i zadaju mu ga do balčaka.
pa tako si trebao odmah reci da su te 'odze dragancetovo ljudi a ne okolisiti kao mace oko vrucog milijeka.
cuj ne zivim u mostaru. ma ne mozemo bas svi zivjeti u mostaru ima jos prostora za zivjeti na ovoj planeti osim doline neretve. pogotovu na onoj skucenoj desnoj obali.
a to da ga bosnji prima u mostaru to su vec kolege Hafis i palermo do detalja objasnili. i to je vec opcepoznato. stanje na terenu malo zbunjuje raju (gosodarska propast aluminija i HDZ-elektroprivrede i telekoma) i sve vece kukanje za pomoc iz sarajeva upravo sa desne obale.
nego kad vec pricamo o casnim i ponosnim gospodarstvenicima desne obale, jel se misli na ove?
meni je najbolji ovaj u kariranoj kosulji sto se smije.
imali ko snimke da specijalci iz sarajva ulete u lijevu obalu u to leglo kriminala jada i bijede?
SerijeSync wrote:ne skreći s teme nego pogledaj intervju i uživaj u izdaji SDA
izdaja SDA meni nije nista novo. ono jest da su trenutno malo potegli rucnu pa se ne izglasa ovo za mostar. ali polako kad je HDZ cekao 20 godina na to valjda ce sacekati jos koju godinu. ono jest lakse bi bilo cekati da je 60-65% hrvata u mostaru kako su bile procijene prije popisa i da pomenuta preduzeca nemaju pola milijarde KM dugova.
nego o kakvom skretanju sa teme guslaris. prica se cijelo vrijeme o jadu i bedi na ljevoj obali i da su se prodali bizmismenima na desnoj obali. i kako na lijevoj obali nema casti i ponosa za razliku na desnoj obali. pa po tvom opisu ovakve snimke bi trebale biti svakodnevnica na lijevoj obali.
155_mm wrote:
ma to da su bosnjaci mostara "najveci jad i beda na svetu" to je vec pznato. ne samo od tebe nego kolege forumasi palermo, Hafis
to k'o biva druže, ti patriota ja nisam, ti Bošnjak ja nisam......ccccc
nikad u svom zivotu nisam za sebe tvrdio da sam patriota ni da neko nije. niti sam kad tvrdio da sam bosnjak ili da neko nije.
nego da nijesam sta pogresno rek'o na tebe?
155_mm wrote:
nikad u svom zivotu nisam za sebe tvrdio da sam patriota ni da neko nije. niti sam kad tvrdio da sam bosnjak ili da neko nije.
ma jok druže, đeš pogrešno, ja sam ti čistokrvni hdzovac iz Cima ....
155_mm wrote:
ma jok druže, đeš pogrešno, ja sam ti čistokrvni hdzovac iz Cima ....
odoh gledati Barcu...
ne znam zbog ceg mislis da je informacija ko si i sta si ikom ovdje bitna.
Hafis wrote:Svi smo mi patrijote i volimo Mostar. Al' hajd' ti bukvi objasni da se nešto može više voljeti od države, pogotovo ovakve.
a ko je drzavu i pominjo. na prvom postu si se vec izgubio. brzi si neg abdest. eh da je bilo malo vise patriotizma i ljubavi prema mostaru '93 danas ne bi imali ovakvih problema. pogotovo ne onog jada i bijede na ljevoj obali. ali SDA je obecala a nada umire zadnja.
Hafis wrote:Svi smo mi patrijote i volimo Mostar. Al' hajd' ti bukvi objasni da se nešto može više voljeti od države, pogotovo ovakve.
a ko je drzavu i pominjo. na prvom postu si se vec izgubio. brzi si neg abdest. eh da je bilo malo vise patriotizma i ljubavi prema mostaru '93 danas ne bi imali ovakvih problema. pogotovo ne onog jada i bijede na ljevoj obali. ali SDA je obecala a nada umire zadnja.
sve što je SDA obečala ispunila je u Mostaru ali sebi i bližnjima, narodu je ispunila samo analne otvore i lapinu.
sve što je SDA obečala ispunila je u Mostaru ali sebi i bližnjima, narodu je ispunila samo analne otvore i lapinu.
Mislim, i ovi ''naši'' lokalni političari su stvarno teške lopine, bez ikakve sumnje.
Ali brate, ekipa s druge strane je jednostavno horor...koja galerija likova....
Hafis wrote:
Mislim, i ovi ''naši'' lokalni političari su stvarno teške lopine, bez ikakve sumnje.
jebo mater sad kada pogledam ako onaj safa oručević za njih nije oličenje poštenja
Hafis wrote:
jebo mater sad kada pogledam ako onaj safa oručević za njih nije oličenje poštenja
Safa je prije svega mangup, stara mostarska liska. sjećam ga se još iy afere ''gobleni''...Banjo, Maja i ekipa.
Ipak, ne treba smetnuti činjenicu da je on odmah poslije rata prvi zadao udarac..to jest napravio krivi temelj čije se posljedice tek sada jasno vide. Uostalom, dopustio je podvelešcima da preuzmu kormilo i tu više nema lijeka za stotinu godina...znaš i sam o čemu govorim.
Hafis wrote:
Safa je prije svega mangup, stara mostarska liska. sjećam ga se još iy afere ''gobleni''...Banjo, Maja i ekipa.
Ipak, ne treba smetnuti činjenicu da je on odmah poslije rata prvi zadao udarac..to jest napravio krivi temelj čije se posljedice tek sada jasno vide. Uostalom, dopustio je podvelešcima da preuzmu kormilo i tu više nema lijeka za stotinu godina...znaš i sam o čemu govorim.
dok je mlatio lovu davala SDA, jebiga nije podvelešku bandu i hodže niko mogo spriječit u otimanju, sve je to alija aminovo i sarajevo, sad su sve oteli a ovaj se vratio kroz onu novu stranku što vodi lovac, uspio je oko sebe i boračka udruženja skupit, a bila je neki dan i pizdarija hvatanje za biriket ovih iz SDA umalo do pucnjave ne dođe, nešto se i luster bio kurčio pa ga ovaj tražio po gradu, evo i video na početku ih pozdravlja, kasnije taslidžu za vrat uhvatio onog kretena zelene beretke
Ma to je kancer i čega se god dohvati to propada. Jadni oni ljudi s njima.
Sva sreća pa se ono nešto malo institucija (Pozorište, Pavaroti i dr.) uvalilo nekako na gradski budžet - kakav takav i nekako opstaju....inače i to bi davno zaraslo u korov.
Eno ti primjer Veleža...nikakvo pitanje stadiona ne može osporiti činjenicu da jednostavno ta klika ne može pošteno voditi ni dječiji vrtić, a ne profesionalni klub.
Hafis wrote:Ma to je kancer i čega se god dohvati to propada. Jadni oni ljudi s njima.
Sva sreća pa se ono nešto malo institucija (Pozorište, Pavaroti i dr.) uvalilo nekako na gradski budžet - kakav takav i nekako opstaju....inače i to bi davno zaraslo u korov.
Eno ti primjer Veleža...nikakvo pitanje stadiona ne može osporiti činjenicu da jednostavno ta klika ne može pošteno voditi ni dječiji vrtić, a ne profesionalni klub.
evo ti i za velež bola, a što se tiče podveleških hodža i zvjerske zajednice, haram je krmetina a lopovluk nije
SerijeSync wrote:pozorište su htjeli rušit napravit parking kako je ostalo nemam pojma, ali SDA seljačka banda udarila je na sve što je Mostarsko i gradsko.
Pa zar nisu stare mostarske familije upravo vodili Bošnjake zadnjih dvadesetak godina ?? Oručevići, Hadžiomerovići, Lehe, Jahići....???
SerijeSync wrote:pozorište su htjeli rušit napravit parking kako je ostalo nemam pojma, ali SDA seljačka banda udarila je na sve što je Mostarsko i gradsko.
Pa zar nisu stare mostarske familije upravo vodili Bošnjake zadnjih dvadesetak godina ?? Oručevići, Hadžiomerovići, Lehe, Jahići....???
sve gola lopina, ko je bola vodio bošnjake pa njih je vodila retrogradna IZ na čelu sa onim smajkićem svo zlo je od njega poteklo i još kad je svjedočio u hagu pa prizno da radi za UDBU