to je drugo, bar kod nasEnvy wrote:Sa piletinom ima cora-pita...
motaju se komadi piletine u jufku, pa sta te zapadne
Moderator: anex
to je drugo, bar kod nasEnvy wrote:Sa piletinom ima cora-pita...
Envy wrote:Ja kakve srece,kad god jedem tu pitu zapadne me vratic..plain vanilla wrote:to je drugo, bar kod nasEnvy wrote:Sa piletinom ima cora-pita...
motaju se komadi piletine u jufku, pa sta te zapadne![]()
da, cula sam i ja za te pite, ali stvarno nisam ljubitelj ni ovih standardnih, kamoli jos da jedem pitu od paprikaEnvy wrote:Nisam tu nikad ni cula da postoji, neki rekose, pita i od rize, i pita od paprikaplain vanilla wrote:
a od drugarice sam cula i za pitu od hljeba..je li to neko jeo?jos samo da pocnu praviti od graha, ribe...
pa od kupusa je kod nas standardna pita, ima se kupiti i u nekim pekaramaladyblue18 wrote:Ima i pita od repe, kupusa (njami) i kuhanog krompira, i fakat da ih neko stavi pred vas garantujem vam da ne bi znali koja je bolja.
od grahaladyblue18 wrote:Ima i pita od repe, kupusa (njami) i kuhanog krompira, i fakat da ih neko stavi pred vas garantujem vam da ne bi znali koja je bolja.
Zarplain vanilla wrote:
pa od kupusa je kod nas standardna pita, ima se kupiti i u nekim pekarama
a za ove dvije nisam cula
ja cu tebi morati poslati lanc paketladyblue18 wrote:Zarplain vanilla wrote:
pa od kupusa je kod nas standardna pita, ima se kupiti i u nekim pekarama
a za ove dvije nisam cula![]()
![]()
Joj ja kad sam probala od kuhanog krompira kad na dupe nisam pala
because_of_you wrote:A pita sa šampinjonima, oooo Bože, ima li koja ljepšaaaaa![]()
Jao gdje se sjeti toga, evo mi voda na usta.plain vanilla wrote:
ja cu tebi morati poslati lanc paket
kupusnjacu i kolacice iz une
Tikvenica, tikvenjača... joj naziva ...Naatasha wrote:i burek je pita. sve su pite samo svaka ima svoj naziv. burek je pita od mesa, onda sirnica, tikvara, zeljanica itd
Za one koji imaju malo jaci zeludac to je prva liga.ladyblue18 wrote:Jel ko jeo furdenjacu?
Ma.Le.Na wrote:nisam neki prevelik fun pite
burek i sirnica su mi top
burek volim sa piletinom![]()
![]()
ah da i buredzike...i ovu sa gljivama...
al stvarno nisam neki freak za pitama
because_of_you wrote:Ma.Le.Na wrote:nisam neki prevelik fun pite
burek i sirnica su mi top
burek volim sa piletinom![]()
![]()
ah da i buredzike...i ovu sa gljivama...
al stvarno nisam neki freak za pitama
Da nisi neku izostavila?![]()
samo ti pravi-nisi mozda predeverala rat-sve je moguceEnvy wrote:Nisam tu nikad ni cula da postoji, neki rekose, pita i od rize, i pita od paprikaplain vanilla wrote:
a od drugarice sam cula i za pitu od hljeba..je li to neko jeo?jos samo da pocnu praviti od graha, ribe...
sudeci po broju buregdzija po carsijama nas narod je prvoligaskih zeludacazateznistub wrote:Za one koji imaju malo jaci zeludac to je prva liga.ladyblue18 wrote:Jel ko jeo furdenjacu?
A burek od sjecanog mesa? Ali ne ono cudo sto tuse po buregđinicama k'o da su ga sjekirom tukli.
a od drugarice sam cula i za pitu od hljeba..je li to neko jeo?